Новости

November 1, 2023

Невероватне перформансе на клупи: потенцијално оптерећење Бостон Селтикса

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Увод

Током ван сезоне владао је оптимизам око клупе Бостон Селтикса. Међутим, како је сезона почела, постало је јасно да клупа не игра добро и да би могао бити проблем за тим у будућности.

Невероватне перформансе на клупи: потенцијално оптерећење Бостон Селтикса

Лацклустер Перформанцес

Повратак ветерана на клупи, као што су Пејтон Причард и Ал Хорфорд, нису оправдали очекивања. Причард, који се мучио да нађе минутажу прошле сезоне, добио је више времена за игру, али није имао много утицаја. У прве три утакмице постигао је само 2,3 поена и имао је слаб проценат шута. Хорфорд, који се прилагођава својој новој улози шестог играча, такође има проблема, са просечно ниских 5,3 поена у каријери при 36,8% шута.

Разочаравајући доприноси

Други играчи на клупи, укључујући Сем Хаусера, Лукеа Корнета и Осхае Брисетта, такође нису дали значајан допринос. Хаусер и Корнет су заједно постигли само 11 поена уз слаб проценат шута. Брисет, од кога се очекивало да ће бити кључно појачање, постигао је само два бода у две утакмице.

Укупне перформансе на клупи

Клупа Селтикса у целини је била неодољива. Тренутно су најлошији у НБА по броју погодака и процентима шута међу играчима са клупе. Иако постоји нада да ће се играчи попут Хорфорда и Причарда побољшати како се прилагођавају новим улогама, клупа ће морати да појача и пружи подршку тиму.

Потреба за побољшањем

Упркос снажном почетку сезоне Селтикса, клупа остаје потенцијална препрека за тим. Почетна петорка је импресивна, али ће им требати помоћ са клупе да би успели. За Селтике је кључно да реше проблеме са својом клупом и пронађу начине да побољшају свој учинак.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Маттео "Тео" Бианцхи, хваљен као "Дата Динамо" БеттингРанкер-а, представља суштинску комбинацију спортског ентузијасте и чаробњака бројева. Његово педантно истраживање осигурава да су кладионици увек корак испред, чинећи га каменом темељцем платформе.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Најновије вести

Како се носити са лошим тркама у клађењу
2023-11-20

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости