Најишчекиванији догађаји у еСпорту 2022

Новости

2022-03-09

Клађење на еСпортс је учврстило своју позицију у онлине спортском клађењу у последњих неколико година. Пандемија Цовида подстакла је раст, који је прекинуо главне спортске догађаје, остављајући играчима ограничене могућности клађења. Бројни су еСпорт догађаји заказани за почетак 2022. године, који ће представљати бројне могућности за професионално спортско клађење. Неки од најбољих еСпортс догађаја у 2022. на које вреди обратити пажњу су истакнути у наставку.

Најишчекиванији догађаји у еСпорту 2022

2022 ВЦТ Цхалленгерс 1 Тоурнамент

Овај еСпортс догађај ће бити домаћин онлајн, од фебруара до марта 2022, као део Валорант Цхампионс Тоур (ВЦТ). Догађај би требало да представља неке од најбољих тимова из целог света који се такмиче у тростепеном систему који се састоји од изазивача, мајстора и шампиона. Победници турнира ће моћи да се такмиче у Мастерс рангу, са којег победници напредују у шампионски ниво док траје Валорант Цхампионс Тоур.

Светско првенство у ракетној лиги

Светско првенство у ракетној лиги заказано је за јул 2022. године, на крају текуће сезоне 2021-2022. Шампионат ће по први пут имати две главне бине, нови Ворлд Цхампионсхип Вилдцард и Ворлд Цхампионсхип Маин Евент, са наградним фондом за догађај од 6.000.000 долара. Бројни мечеви овог догађаја ће понудити много могућности за клађење на еСпорт на мрежи.

Апек Легендс Глобал Сериес (АЛГС) првенство 2022

Инаугурално АЛГС првенство је било 2021. Више од 200 Апек Легенд тимова из различитих земаља учествовало је на догађају. АЛГС Цхампионсхип 2022 би требало да буде много већи и бољи, са наградним фондом од 5.000.000 долара. Биће квалификациони и челенџер кола, који ће водити до плеј-офа и првенствених рунди. Аналитичари предвиђају да ће то бити један од најбољих еСпортс догађаја у 2022.

ДреамХацк 2022 Анахеим

Овај догађај, такође познат као Регионално првенство Северне Америке, заказан је за 11. до 13. фебруара 2022. То ће бити лични догађај који се одржава у Конгресном центру Анахајма. Садржаће Хало, Цоунтер-Стрике Глобал Оффенсиве и неколико борбених игара које ће бити одличне за клађење на еСпорт на мрежи. Догађај пролази и карте су већ у продаји.

Мастерс турнеја 2022

Мастерс Тоур 2022 се састоји од неколико еСпортс турнира који окупљају врхунске играче Хеартхстоне-а из целог света да се боре за збирну награду и цењену титулу шампиона Мастерс Тоур-а. Све игре се играју онлајн у формату најбоље од пет.

Тхе Сик Инвитатионал

Догађај Сик Инвитатионал одржаће се од 8. до 20. фебруара у Монтреалу. То је светско првенство чувене Раинбов Сик Сиеге. Догађај се тренутно рекламира као прилика за љубитеље Раинбов Сик Сиеге-а да се поново повежу након пандемије. Утакмице ће се играти лично, али неће бити публике уживо.

ЛЦС Куп средње сезоне 2022

Љубитељи Леагуе оф Легендс треба да се радују ЛЦС купу средње сезоне 2022, који ће се одржати 23. и 24. априла као замена за пролећни плеј-оф који је одржан прошле године. Победници догађаја ће се квалификовати за позивницу за средњу сезону. Овај догађај ће бити организован у Хјустону у Тексасу ако се укину ограничења Цовид-а. То ће пружити бројне могућности за клађење на еСпорт на мрежи.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости