Најбоље стратегије спортског клађења које треба користити у 2021

Новости

2021-11-24

Спортско клађење може бити веома забавно. Међутим, такође може бити фрустрирајуће за играча ако ствари не иду његовим путем. Купци брзо прихватају чињеницу да стратегија има кључ за побољшање њихових шанси на мрежи. Кладионици на мрежи могу учинити да своје искуство спортског клађења учине много бољим.

Најбоље стратегије спортског клађења које треба користити у 2021

То укључује постављање лимита за клађење, правилно управљање банкролом и коришћење права сајт за спортско клађење. Кладилац такође треба да пронађе и користи ефикасне стратегије клађења. Неке од најбољих стратегија спортског клађења које се користе у 2021. су истакнуте у наставку.

Стратегија усклађених опклада Клађење на подударање је можда најлакша стратегија клађења коју играчи могу да користе. Ова стратегија захтева од играча да стави скуп опклада на исти догађај. Међутим, велика замка ове стратегије клађења је у томе што се ослања на бесплатне опкладе.

Већина сајтова за клађење на мрежи обично нуди бесплатне опкладе и други бонуси, које играчи могу да искористе у овој стратегији. Ради за све спортове, али је најбољи за оне који се могу завршити само са два исхода. Догађаји који имају највеће шансе ће такође бити повољни за играча.

Стратегија клађења на арбитражу

Ова стратегија обично има за циљ да искористи разлике у квотама у различитим кладионицама. Квоте се обично мењају јер се различити фактори који утичу на исход игре стално мењају. У неким случајевима, промена може бити довољно висока да се исплати.

Стратегија арбитраже користи предности кашњења у неким кладионицама у вези са променом квота. Добици су обично минимални, али се могу акумулирати за веће поврате.

Стратегија Кели критеријума

Ова стратегија се најчешће користи на финансијским тржиштима, али такође добро функционише у спортском клађењу. Има за циљ да искористи варијације између вероватноће и шансе. Све што играчу треба је да одреди вредност квота. Играч тада може да промени свој улог у складу са варијацијом вероватноће и шансе. Постоје математичке формуле које играч може да користи за израчунавање вредности квоте и преклапања.

Стратегија повећања квота

Један од метода које кладионице користе за привлачење нових кладионичара је повећање квота. Кладионици могу искористити предност таквог повећања квота да повећају износ свог потенцијалног добитка. Ова стратегија ради само на побољшању износа добитка, али ни на који начин не мења вероватноћу победе.

Међутим, кладионичари треба да имају на уму да већина кладионица обично има добре разлоге за подизање одређених квота. Повећане шансе могу бити показатељ да исход за квоте неће бити позитиван.

Системска стратегија клађења

Ова стратегија клађења захтева од играча да своје опкладе покрију различитим линијама за клађење уместо да користе акумулатор. Код акумулационих опклада, губитак једне опкладе значи да ће цео листић бити изгубљен. Системским опкладама ћете покрити све најбоље исходе тако да губитак једне опкладе не значи нужно да ће цео листић бити изгубљен.

Цхасинг Стеам

Цхасинг Стеам је стратегија која се ослања на значајна кретања на тржишту клађења. На пример, ако се шансе значајно померају, то може бити зато што многи професионални коцкари и синдикати клађења стављају опкладе на једну страну.

Кладионице обично мењају своје квоте у таквим ситуацијама да би минимизирале своје исплате. Стратегија претпоставља да професионални кладионичари и синдикати клађења који изазивају флуктуације у квотама имају добру представу о вероватном исходу. Играч тако може искористити то знање за клађење.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости