Мелбетова нова ивица клађења

Новости

2022-06-29

Мелбет је познат по својим изванредним услугама спортског клађења. Играчи који користе провајдера могу учествовати у разним доступним спортским догађајима. Од свог почетка, платформа је значајно напредовала како би својим корисницима пружила услуге светске класе.

Мелбетова нова ивица клађења

Постоји више од две стотине спортских догађаја на које играчи могу да се кладе сваког дана. Сајт је погодан и за нове и за искусне кладионичаре. Неки од истакнутих спортских корисника које могу пронаћи на Мелбету су Формула 1, Флоорбалл и бејзбол. Такође, куглање, сноокер, карлинг и скијање су доступни код провајдера, између осталих спортова.

Мелбет нуди више од 20.000 догађаји клађења пре утакмице месечно. Они такође пружају услугу стриминга уживо која емитује утакмице високе дефиниције из најзначајнијих лига, укључујући Ла Лигу, Бундеслигу и Премијер лигу.

Међутим, најистакнутија карактеристика је мулти-Ливе. Ова функција омогућава корисницима да гледају и кладе се на до четири различита спортска догађаја истовремено. Мелбет такође има медијско партнерство са шпанском Ла Лигом. Велики клубови као што су Реал Мадрид и Барселона се такмиче и партнерство је један од њихових најзначајнијих успеха.

Бонуси у Мелбету

Бонуси и промоције су методе које користе многе компаније за клађење и коцкање на мрежи да привуку нове потрошаче и задрже постојеће. Бонуси долазе у различитим облицима, укључујући као бонус на први депозит за нове клијенте или бесплатне опкладе ако постигну одређене услове које поставља сајт. Постоји велики број активних промоција са Мелбетом.

Бонус за промотивни код

Корисници могу добити до 100 УСД коришћењем кода. Промотивни код је фантастична понуда, а доступно је више понуда. Друге понуде добродошлице доступне су за друге нације широм света. Да би стекли право на бонус, играчи морају да уплате минимални депозит од 10 долара.

Да бисте користили све што Мелбет сајт нуди, прво морате да направите налог у кладионици. Да би добили поклон добродошлице у износу до $130 (€100), играчи треба да унесу промотивни код СТИВИП1. Постоје наменске странице које нуде више савета и информација у вези са промотивним кодом.
Играчи могу да заврше процедуру регистрације на неколико различитих начина. Све ово могу да ураде једним кликом, телефоном, е-поштом и друштвеним медијима. То није сложена процедура, али они морају пружити Мелбету тачне информације.

Бонуси добродошлице за нове играче

Мелбетов бонус добродошлице подлеже одређеним условима и ограничењима. За почетак, сваки купац има право на само један бонус добродошлице. Ово важи за адресу једне породице, заједнички рачунар и заједничку ИП адресу. Корисници не могу да отворе више Мелбет налога користећи исте информације о налогу, као што су банковни рачун, кредитна картица, рачун за плаћање на мрежи или адреса е-поште. Ако се открије да је неко искористио бонус понуду, Мелбет налог ће бити отказан.

Услови за бонусе добродошлице

Подстицај се мора искористити у року од 30 дана од његовог истека. Штавише, играчи морају искористити целокупну вредност бонуса пре повлачења средстава са свог рачуна. Пре повлачења, морате испунити све остале услове бонуса. У супротном, бонус и сва зарада ће бити изгубљени. Мелбет такође задржава право да одобри или откаже бонус ако сматра да је то неопходно.

Корисници морају да уложе 12 пута већи износ бонуса у акумулационим опкладама да би стекли право на бонус. Најмање три догађаја морају бити укључена у било коју акумулациону опкладу. У акумулаторској опклади, најмање три догађаја морају имати квоту од 2,10 или више. Када су све опкладе направљене са тим износом измирене, захтевани износ опкладе се сматра испуњеним. Било које друге промотивне или посебне понуде не могу се комбиновати са бонус добродошлице. Пре него што испуне услове за бонус клађење, играчи могу повући своја средства и изгубити награду и све повезане добитке.

Бесплатна опклада за рођендан

Мелбет жели да корисници имају јединствено искуство клађења. Тако, на најважнији дан у години за играча, нуди посебан рођендански бонус. Ако неко жели да се квалификује за рођендански бонус, мора да има депозит од најмање €100 и да има свој рачун најмање 30 дана. Такође, неко мора бити активан у последњих 30 дана пре рођендана и мора бити попуњен лични профил.

Партнерство са ганским ВСбеттицо

Мелбет и Беттицо су се удружили како би играчима олакшали дуплирање листића са обе странице. Ова нова функција омогућава играчима да деле листиће за клађење са својим пријатељима. ВСбеттицо је прва светска платформа за друштвено клађење заснована на блокчејну. Ово ће кладионичарима обезбедити конкурентску предност на тржишту клађења. Са ВСЦ токеном, корисници могу да приступе разним квотама, продају вероватно добитне квоте, учествују у П2П клађењу и креирају лични догађај клађења.

Провајдери имају за циљ да успоставе окружење погодно за играње разних занимљивих НФТ и ВР игара и приступ разним профитабилним инвестиционим добрима кроз препоруке ВСЦ АИ. Друга два разлога да се придружите овом пројекту су Менторс Ворлд и ВСЦ Метаверсе.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости