Новости

November 10, 2023

Максимизирајте своје пробно искуство уз потпуни приступ ФТ.цом

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Шта је укључено у мој пробни период?

Током пробног периода, имаћете потпун дигитални приступ ФТ.цом са свиме у нашим Стандардним дигиталним и Премиум Дигитал пакетима.

Максимизирајте своје пробно искуство уз потпуни приступ ФТ.цом
  • Стандард Дигитал укључује приступ глобалним вестима, анализама и мишљењу стручњака.
  • Премиум Дигитал укључује приступ нашој главној пословној колумни Лек, као и 15 курираних билтена који покривају кључне пословне теме са оригиналним, детаљним извештавањем.

Можете да промените план на који ћете се пребацити у било ком тренутку током пробног периода тако што ћете посетити одељак „Подешавања и налог“.

Шта се дешава на крају мог суђења?

Ако ништа не урадите, бићете аутоматски уписани у наш премиум дигитални месечни план претплате и задржаћете потпуни приступ за 709 кр. месечно.

Ради уштеде, можете променити свој план у било ком тренутку на мрежи у одељку „Подешавања и налог“. Ако желите да задржите свој премиум приступ и уштедите 20%, можете одлучити да плаћате годишње на крају пробног периода.

Такође можете да се одлучите за прелазак на Стандард Дигитал, робусну новинарску понуду која испуњава потребе многих корисника. Упоредите Стандард и Премиум Дигитал овде.

Све промене могу да се ураде у било ком тренутку и ступиће на снагу на крају пробног периода, омогућавајући вам да задржите пун приступ 4 недеље, чак и ако вратите на старију верзију или откажете.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Маттео "Тео" Бианцхи, хваљен као "Дата Динамо" БеттингРанкер-а, представља суштинску комбинацију спортског ентузијасте и чаробњака бројева. Његово педантно истраживање осигурава да су кладионици увек корак испред, чинећи га каменом темељцем платформе.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Најновије вести

Како се носити са лошим тркама у клађењу
2023-11-20

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости