Новости

November 10, 2023

Максимизирајте своје пробно искуство уз потпуни приступ ФТ.цом

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Шта је укључено у мој пробни период?

Током пробног периода, имаћете потпун дигитални приступ ФТ.цом са свиме у нашим Стандардним дигиталним и Премиум Дигитал пакетима.

Максимизирајте своје пробно искуство уз потпуни приступ ФТ.цом
  • Стандард Дигитал укључује приступ глобалним вестима, анализама и мишљењу стручњака.
  • Премиум Дигитал укључује приступ нашој главној пословној колумни Лек, као и 15 курираних билтена који покривају кључне пословне теме са оригиналним, детаљним извештавањем.

Можете да промените план на који ћете се пребацити у било ком тренутку током пробног периода тако што ћете посетити одељак „Подешавања и налог“.

Шта се дешава на крају мог суђења?

Ако ништа не урадите, бићете аутоматски уписани у наш премиум дигитални месечни план претплате и задржаћете потпуни приступ за 709 кр. месечно.

Ради уштеде, можете променити свој план у било ком тренутку на мрежи у одељку „Подешавања и налог“. Ако желите да задржите свој премиум приступ и уштедите 20%, можете одлучити да плаћате годишње на крају пробног периода.

Такође можете да се одлучите за прелазак на Стандард Дигитал, робусну новинарску понуду која испуњава потребе многих корисника. Упоредите Стандард и Премиум Дигитал овде.

Све промене могу да се ураде у било ком тренутку и ступиће на снагу на крају пробног периода, омогућавајући вам да задржите пун приступ 4 недеље, чак и ако вратите на старију верзију или откажете.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

2024 Генесис Инвитатионал: Фаворити, квоте и предвиђања
2024-02-14

2024 Генесис Инвитатионал: Фаворити, квоте и предвиђања

Новости