ЛООТ.БЕТ се шири на нова тржишта

Новости

2022-08-17

ЛООТ.БЕТ, вероватно, један од најбољих сајтова за клађење у еСпорту, достиже веће висине након што је Реацт Гаминг Гроуп купио своју матичну компанију, Ливестреам Гаминг Инц. Само неколико месеци након аквизиције Ливестреам Гаминг Инц., ПЛЕН. ОПКЛАДАРеацт Гаминг Гроуп, матична компанија компаније, жели да се прошири на нова тржишта.

ЛООТ.БЕТ се шири на нова тржишта

ПЛЕН. БЕТ-ова аквизиција од стране Реацт Гаминг Гроуп

Реацт Гаминг, раније познат као Интема Солутионс, је кључни играч у индустрији еСпорта. Поседује и управља неколико подухвата у оквиру еСпорт екосистема, укључујући ХипеКс.гг, организацију за еСпортс турнире и платформу за клађење. Компанија такође поседује Генератионз Гаминг Ентертаинмент, сајт за клађење и еСпортс тим, Теам Блоодхоундс, Фортните одећу. Остале компаније у власништву Реацт Гаминг Гроуп су Адвертиисе и ТхеСМАЦК.гг.

Међутим, по свему судећи, главни фокус је сада на ЛООТ.БЕТ, с обзиром на платформу за клађење, бележи експоненцијални раст у последњих неколико година. Основан 2016. године, ЛООТ.БЕТ има преко 450.000 регистрованих играча и удружио се са неколико врхунских организатора еСпорт догађаја и тимова.

Интерес Реацт Гаминг Гроуп за Ливестреам Гаминг и ЛООТ.БЕТ започео је још 2021. године када је канадска компанија формално објавила своје намере. Међутим, тек у фебруару 2022. Реацт Гаминг Гроуп је финализирала куповину Ливестреам Гаминг-а у уговору вредном око 14,75 милиона долара (10,6 милиона фунти). Реацт Гаминг Гроуп ће додати 3 милиона долара (2,157 милиона фунти) ако Ливестреам постигне зацртане циљеве.

Нема сумње да је ЛООТ.БЕТ међу најбрже растућим сајтови за клађење, и то је разлог зашто је дошао под радар Реацт Гаминг Гроуп. У 2020., обим клађења кладионице еСпортс порастао је за 67% у односу на претходну годину, док је база играча порасла за 58% у истој години. Када је реч о приходима, извештаји показују да је компанија имала бруто приход од игара од 3,22 милиона долара у 2020. Ово су бројке које објашњавају зашто ће ЛООТ.БЕТ бити кључан у еСпорт екосистему Реацт Гаминг Гроуп.

Проширење на нова тржишта

У време куповине Ливестреам-а, ЛООТ.БЕТ је већ нудио тржишта клађења у преко 40 земаља. Одмах након што је Реацт Гаминг Гроуп преузела, компанија је показала своју намеру да се прошири на новија тржишта, понуду са циљем да се ЛООТ.БЕТ афирмише као најбољи сајт за клађење у еСпортовима на свету.

Лиценца за онлајн игре на Острву Ман

Већ у фебруару 2022, Реацт Гаминг Гроуп је стекла лиценцу за онлајн игре на Острву Ман, додајући ЛООТ.БЕТ-ову лиценцу за игре на Цурацао-у. Ова лиценца није нужно била стратегија проширења; требало је да олакша преузимање Ливестреам Гаминг-а.

Али онда, немогуће је занемарити чињеницу да Манкс има огроман апетит за коцкање, посебно клађење. У истраживању из 2017. године, 76% Манкса се коцка најмање једном годишње, док се 18,5% становништва коцка онлајн.

Узимајући у обзир горе поменуту статистику, ЛООТ.БЕТ ће дефинитивно бити популарно име на сцени клађења на Острву Ман сада када нуди клађење на еСпорт и традиционално клађење уз казино игре.

Онтарио Гаминг Лиценсе

Још једна победа за ЛООТ.БЕТ је лиценца за игре у Онтарију која ће омогућити компанији да легално нуди услуге онлајн коцкања играчима у канадској провинцији. После дуге дебате, Онтарио је одлучио да покрене легално и регулисано тржиште онлајн коцкања. То је значило да су оператери могли слободно да отворе радњу у провинцији.

Реацт Гаминг Гроуп је искористио тренутак и поднео захтев за лиценцу Комисије за алкохол и игре Онтарија (АГЦО). Са отвореним легалним и регулисаним тржиштем коцкања, лиценца за игре у Онтарију ће такође бити победа за ЛООТ.БЕТ. Ово има у виду да Канада, а посебно Онтарио, има много обожаватеља еСпортс и еСпортс клађење. Иако постоји неколико других оператера, којима су додељене лиценце, ЛООТ.БЕТ ће имати предност јер је кладионица која је прва у еСпортовима.

Улазак на тржиште Филипина

У најновијим вестима, Реацт Гаминг Гроуп настоји да уђе на филипинско тржиште онлајн коцкања са једном од својих компанија, Генератионз Гаминг Ентертаинмент. Договор је пословни модел подјеле прихода са ХХРП-ом, једном од четири компаније са лиценцом за рад на Филипинима.

Након сертификације ЛООТ.БЕТ-а од стране Гаминг Лабораториес Интернатионал, Генератионз Гаминг Ентертаинмент ће управљати ЛООТ.БЕТ платформом на ХХРП-овом сајту. Реацт Гаминг Гроуп ће тада добити део прихода остварених у земљи са више од 100 милиона људи.

Непосредни улазак Реацт Гаминг Гроуп на филипинску играчку сцену биће прекретница јер компанија настоји да повећа свој приход.

Док су Онтарио, Острво Ман и Филипини нова тржишта на која циља Реацт Гаминг Гроуп, очекујте да ће компанија одредити неколико других земаља у којима расте популарност клађења на еСпорт. Компанија је потврдила да ће реплицирати пословни модел беле етикете са оператерима у другим земљама.

Са инвестицијом од 6 милиона долара након ЛООТБЕТ-ове аквизиције, Реацт Гаминг Гроуп значи посао и сигурно ће бити реметилачка сила у клађењу на еСпорт.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости