Кратко завирите у Бетсонову заузетост 2022

Новости

2022-09-21

Основан 1963. године, Бетссон је једно од највећих имена у индустрији коцкања на мрежи. Његово постојање у срцу забаве већ више од пет деценија је сведочанство да је ова кладионица доследно пружала на највишем нивоу.

Кратко завирите у Бетсонову заузетост 2022

У почетку казино који се углавном бавио слот играма, Бетссон се тек 2005. године упустио у спортско клађење на мрежи. А тренутно је спортско клађење претекло одељење казина, постајући Бетссонова главна специјалност. Овде се онлајн спортским кладионицима пружа хиљаде тржишта за клађење и великодушне подстицаје за играње.

У последње време, Бетссон је дао до знања да своје намере прерасту у глобални сајт за клађење на мрежи. Ако су недавна партнерства у спортској индустрији нешто што је потребно, Бетссон има намеру да учврсти своју позицију међу најбољим светским платформама за спортско клађење.

Само током 2022. овај кладионичар је склапао велике послове са кључним играчима у индустрији спортског клађења. Ево неколико Бетссонових недавних послова.

Бетссон је проглашен званичним спонзором Коло Кола 2022

Коло Коло, врхунски тим Чилеа, недавно је склопио уговор са Бетсоном као званичним спонзором. Овим потезом Бетссон је унапредио своју експанзију на јужноамеричком тржишту спортског клађења, што је у складу са њиховом бренд стратегијом партнерства са локалним и међународним спортским телима.

Пре годину дана, 2021., Бетсон је био прилично заузет у Латинској Америци, где је кладионичар постао званични спонзор перуанске Лиге 1 и чилеанског Цампеонато де Асценсо. Уз њихову подршку јужноамеричком фудбалу до Коло Колоа, Бетсонова позиција на међународном нивоу је спремна да порасте.

Бетссон постаје званични партнер женског ЦОНМЕБОЛ Цопа Америца 2022

Почевши од 8. до 30. јуна, Женски ЦОНМЕБОЛ Цопа Америца који се одржава у Колумбији имаће Бетсона као званичног партнера. Ово додатно наглашава Бетссонову намеру да учврсти своју базу у Јужној Америци, која је инспирисана понудом компаније у региону.

Овај потез долази након што је спонзорисао мушки ЦОНМЕБОЛ Цопа Америца 2021. Као ексклузивни партнер женског ЦОНМЕБОЛ Цопа Америца 2022, Бетссон је показао своју намеру да гарантује сигурно и забавно искуство клађења за своје клијенте, посебно оне из Јужне Америке.

Бетссон је партнер са АЦ Миллан'с Регионал

Након успешне сезоне 2021-2022, у којој је АЦ Миллан крунисан титулом шампиона Серије А, Бетсон је склопио споразум са италијанским фудбалским дивовима према којем ће клуб постати њихов званични партнер за Латинску Америку. Ово ново партнерство консолидује своје присуство у Латинској Америци, где клуб ужива огромну подршку.

Као део уговора, Бетссон ће сада уживати у ексклузивности коришћења ИП-а АЦ Миллан у региону, заједно са неким брендирањем на веб страници АЦ Миллан-а и стадиону. Ова добра ствар у вези са овим договором је да не само да служи интересима главних играча, у овом случају Бетсона и Ац Милана, већ ће и учинити да се навијачи из региона осећају ближе тиму.

Бетссон постаје званични спонзор за ЕКО

Овогодишњи ЕКО Акропољ митинг биће одржан од 8. до 11. септембра на Олимпијском стадиону у Грчкој. Хиљаде гледалаца ће присуствовати овом догађају. Током главног догађаја, који је организовао заменик министра спорта, званично је објављено да ће Бетсон другу годину спонзорисати ЕКО рели.

Овај потез је имао за циљ да повећа Бетсонову популарност у Грчкој. Међутим, такође је вредно напоменути да је Бетсон то такође искористио као прилику да врати земљи, с обзиром да је кладионица такође лиценцирана у Грчкој.

Бетссон је партнер са ГолденРаце-ом

ГолденРаце је потписао уговор са Бетсоном. Овим уговором ће Бетссон стећи ексклузивна права на пружање игара ГолденРаце. Као такви, грчки играчи сада могу да уживају у виртуелним спортовима ГолденРаце. Ово партнерство долази у тренутку када спортски кладионици у земљи траже нове начине да се кладе на профитабилне спортове.

У њиховој посвећености пружању свежег садржаја онлајн спортским кладионицама, ово партнерство је спремно да унесе дах свежег ваздуха у огромну Бетссонову понуду. Као резултат тога, и Бетссон и ГолденРаце, могу да направе велике кораке на грчком тржишту онлајн спортског клађења, где компаније послују са великим успехом.

Зашто Бетссон?

Већина спортских кладионичара данас сматра да су онлајн кладионичари са мноштвом искуства сигурнији од нових стартапа. Као такав, с обзиром да је Бетссон у индустрији коцкања више од пола века, ова кладионица је несумњиво опција за сваког кладионичара.

Већина играча данас жели да се придружи сајт за спортско клађење на мрежи која је лиценцирана и регулисана. А Бетссон је добро регулисан кладионичар, са лиценцама од Малтешке управе за игре на срећу и Комисије за игре на срећу Уједињеног Краљевства, између осталих кредибилних јурисдикција. То значи да су играчи сигурни у поштено и врхунско коцкање

Све у свему, Бетссон је једна од ретких добро вођених онлајн кладионица која се показала изузетно популарном. Уз огромну колекцију игара и тржишта за клађење, конкурентне квоте и професионалну корисничку подршку, није изненађење што играчима нуди угодно искуство.

Најновије вести

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине
2022-11-26

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине

Новости