Новости

July 3, 2023

Компанија Цитизен прави нови кључни састанак

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Цитизен, једна од водећих опција плаћања на сцени онлајн клађења, објавила је Тобија Суцхарова за свог новог директора за технологију. Пре него што се придружио Цитизен-у, Суцхаров је служио као шеф британске иновације, а касније као шеф платформе за игре као услуге (ГПАС) у Плаитецх-у.

Компанија Цитизен прави нови кључни састанак

Суцхаров доноси богато искуство у иГаминг индустрији у проширењу технолошких производа како би опслуживали стотине оператери за спортско клађење широм света. пре него што Плаитецх, Суцхаров је радио са Вилијамом Хилом у одељењу за аутоматизоване системе за спортске цене.

Цитизен је недавно направио неколико нових виших именовања како би ојачао своје стратешке планове и глобалну привлачност. Једно од најзначајнијих именовања у компанији је именовање Сарах Ахле, сада шефа Одељења за усклађеност.

Џејмс Невил, суоснивач и главни извршни директор компаније Цитизен, рекао је да се фирма припрема за веће ширење у другој половини 2023. Због тога је од суштинског значаја имати изузетан лидерски тим који ће покренути и одржати подухват.

Невил је додао:

„Тоби доноси велико искуство из иГаминг сектора и технолошких решења за проширење, и радујемо се што ћемо радити са њим на нашој мисији да поједноставимо начин на који плаћамо коришћењем иновација у алтернативним методама плаћања.“

Тхе пружалац платних услуга нада се да ће Суцхаровово именовање за главног технолошког директора побољшати услугу плаћања са рачуна на рачун предузећима у неколико индустрија и локација.

Коментаришући своје ново именовање, Суцхаров је рекао да је одушевљен што је део фазе убрзања за Цитизен, компанију са поузданим производом који може користити многим индустријама. Он је уверен да ће се компанија даље ширити и одушевљен је што има улогу у њеном будућем напредовању.

Нови ЦТО је додао:

„Долазећи из позадине иГаминг-а, од тренутка када сам видео технологију која лежи у основи решења за плаћање Цитизен-а схватио сам потенцијал производа. Иако се на површини отворено банкарство односи на безбедно плаћање, верујем да је додатна могућност повезивања корисника са њиховом банком рачуна и доказати власништво путем вишефакторске аутентификације ће променити игру у индустријама које су мета преваре или које имају ригорозне захтеве познавања свог клијента (КИЦ).“

Али изгледа да одлазак Суцхарова не утиче на пословање Плаитецх-а. Добављач технологије за спортско клађење је недавно објавио договор са Ла Францаисе дес Јеук (ФДЈ), један од водећих оператера коцкања у Француска. Плаитецх ће обезбедити своје услуге покер мреже француском оператеру у овом послу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Зароните у узбуђење: Кеенеландов предстојећи избор Доубледогдаре Стакес
2024-04-18

Зароните у узбуђење: Кеенеландов предстојећи избор Доубледогдаре Стакес

Новости