Новости

May 9, 2023

Кампање добродошлице спортског клађења за дебитне и кредитне картице у мају 2023

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Мај је обично напоран месец у спортском смислу, са већином европских такмичења на врхунцу сезоне. У исто време, кладионице нуде примамљиве квоте на бескрајна тржишта и догађаје. Дакле, ако се касно придружите да бисте почели да се кладите на спорт, овај чланак ће вам олакшати мисију лова на бонусе. Сазнаћете три најбоља бонуса добродошлице за депозите на кредитној/дебитној картици у мају 2023. 

Кампање добродошлице спортског клађења за дебитне и кредитне картице у мају 2023

€15 Бесплатна опклада на Леонбет

Бесплатне опкладе нису толико популарне као опкладе без ризика и бонуси за депозит на регулисани сајтови за клађење. Али ови бонуси за спортско клађење истичу се због своје једноставне и некомпликоване природе. Само ти треба уплати депозит и положите опкладу користећи бонус да искупите свој добитак.

Ат Леонбет, бићете добродошли са до 20 €15 бесплатних кредита за опкладу од сада до 31. децембра 2023. Само уплатите најмање €10 и затражите бесплатне кредите за опкладу. А да бисте активирали награду, морате унети бонус код за бесплатне опкладе у вредности од 300 €.

Ево додатних услова:

  • Свака бесплатна опклада је еквивалентна $/€15.
  • Сваки играч може захтевати само до 20 бесплатних за целу кампању.
  • Користите кредите за једну опкладу пре меча или опкладу уживо са минималним квотама од 2,50 или 1,30.
  • Опкладе се морају измирити у року од 48 сати да би се добиле бесплатне опкладе.

100% до 100 € у Зулабету

Бесплатне опкладе могу изгледати једноставне, али се не могу поредити са бонуси за депозит по величини. Ат Зулабет, нови клијенти добијају до 100% €100 на свој први депозит за прави новац. Једноставно речено, можете добити цео бонус за спортске кладионице након што уплатите 100 € на сајту за спортско клађење. Играчи за одабране земље као што су Грузија, Азербејџан и Казахстан могу добити највише 50 евра, док њихови фински и норвешки колеге добијају 200 евра. 

Као и сваки други бонус на депозит за спортско клађење, и ова награда има 6к услов за клађење које треба испунити. Међутим, играчи из Финске и Норвешке ће испунити нешто нижи услов за 5к пролаз. Остали услови укључују:

  • Минимални депозит за бонус на меч је 20 €.
  • Кладионици морају искористити цео свој први депозит на опкладу са најмање 1,50 квоте.
  • Неттер и Скрилл депозити се не квалификују за промоцију.
  • Казино и виртуелне опкладе не доприносе захтевима за клађење.

Бетинијин бонус од 100% до €100

Ако не можете да креирате Зулабет налог из једног или другог разлога, размислите придруживши се Бетинији да добијете сличан бонус. Иста компанија, Малтик Лимитед, управља овим сајтовима за клађење, што значи да Зулабет бонус услови важе и за нове потписнике у Бетиниа.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Маттео "Тео" Бианцхи, хваљен као "Дата Динамо" БеттингРанкер-а, представља суштинску комбинацију спортског ентузијасте и чаробњака бројева. Његово педантно истраживање осигурава да су кладионици увек корак испред, чинећи га каменом темељцем платформе.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Најновије вести

Како се носити са лошим тркама у клађењу
2023-11-20

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости