Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости

2022-07-13

Свако са искуством у спортском клађењу разуме да су лоше трке ред дана. Идеално, а лоше трчање је термин који се користи у кладионичарским круговима да дефинише низ губитака због којих кладионичар губи знатан износ. Чак се и кладионичари сусрећу са периодима када се чини да све пркоси њиховим очекивањима. Међутим, способност да се уздигне изнад лоших трчања је оно што издваја најбоље кладиоце од осталих.

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Лоше трке су део живота сваког кладионичара. Као такав, сваки спортски кладионичар треба да разуме да низови губитака долазе у различитим облицима иу било ком тренутку. Уместо да се ваљамо у бескрајним фрустрацијама, посебно када се чини да све пркоси логици, овај чланак дели неке непроцењиве увиде који би могли да помогну у управљању „ситуацијом“

Избегните порив за ловом на губитке – направите паузу

Један од најбољих начина да се носите са низом губитака је избегавање јурњаве за губицима. Фиколози тврде да је првих петнаест минута након лоше процењене опкладе или великог губитка обично најопасније за сваког играча. Трагање за губицима је несумњиво најгора ствар која се кладионику може догодити након низа пораза.

Спортским кладионицима се саветује да гледају на коцкање кроз дуге временске хоризонте. Иако може бити хитно да се надокнаде губици одједном, јурњава за губицима се често завршава сузама. Уместо тога, играчима се саветује да преузму губитке на бради.

Останите професионални

Чак и искусни играчи пролазе кроз низове губитака. Међутим, начин на који се носе са овим ситуацијама издваја их од осталих спортских кладионичара. Као иу такмичарском спорту, већина менаџера не би желела да њихов тим или играч буде комплетан у још једном високооктанском мечу након пораза. Овај принцип важи и када играчи трпе губитак.

Најбољи начин да се носите са лошим трчањем јесте да останете професионалац и избегнете препуштање налету емоција који често прати лош резултат. Најбољи начин да покажете професионализам је да се стриктно придржавате плана залагања. Такође, веома је препоручљиво узети неколико слободних дана да бисте сагледали могуће узроке погрешног избора.

Повратак на јачину звука

Витх сајтови за клађење нудећи десетине спортова, многим играчима данас не би сметало да се кладе на више спортова. Играчу је лако пасти у искушење да више пуца како би надокнадио губитке док је у лошој вожњи. Нажалост, ово није увек прави пут. Што се тиче спортског клађења, играчи који воле да повећавају своје количине ризикују да имају више губитака.

Најбољи савет који можете дати играчу након низа пораза је да смањи улоге и ограничи максималне губитке док им се не врати самопоуздање. Пуним гасом након серије пораза може се упоредити са спортистом који одјури насред маратона само да би се изгорео.

Анализирај историју

Увек постоји шанса да нешто није у реду док сте у низу пораза. У светлу овога, сваки проницљиви кладионичар би требало да узме мало паузе и прегледа своју историју клађења. Не ради се само о гледању на резултате; добра пракса је обратити пажњу на приступ који се користи.

Анализа историје помаже играчу да одабере недоследности у клађењу које често доводе до неуспеха, као што је недостатак јасне стратегије. У већини случајева, играчи могу препознати само тренутке лоше дисциплине који их коштају новца након низа пораза.

Избегавати ризик

Ништа није боље од одговорног коцкања. Одговорно коцкање се састоји у томе да останете стоички, тј. да не будете под утицајем краткорочних резултата клађења. Најбољи савет који треба дати играчу о одговорном коцкању је да избегава да прати сваку уложену опкладу. Лоше трке ће се сигурно догодити. Играчи који немају менталну снагу да се носе са лошим трчањем сигурно нису погодни за спортско клађење.

Време није увек од велике важности када је у питању спортско клађење. Увек ће бити још спортских догађаја, тако да последња ствар коју играч може да уради је да почне да јури губитке. Кад год играч сматра да је потребно да одвоји мало времена и охлади се, у његовом је најбољем интересу да направи паузу.

Направи паузу

Понекад је најбољи начин да одговорите на низ лоших опклада да направите паузу. Међутим, већина играча који страствено воле игру никада не би поздравили идеју да потпуно одустану од спортског клађења. У већини случајева, могућност пречишћавања, а не задржавања, обично је добродошла. Кладионици који узимају дужи период без клађења имају тенденцију да поврате своју перспективу на ствари и можда се врате са бољим радовима који им одговарају.

Спортско клађење може бити очаравајуће, али може бити и изазовно, посебно након ужасног ударца. Ниједан играч није имун на лоше трчање. Савети подељени у овом запису су од суштинског значаја за свакога ко се суочава са лошим трком. У идеалном случају, суочавање са лошим трчањем захтева смиреност, управљање новчаним износом и одржавање дисциплине.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости