Новости

March 30, 2022

Како пандемија утиче на спортско клађење

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Пандемија Цовида пореметила је широк спектар различитих глобалних индустрија. Ово укључује спортско клађење. Бројне спортске лиге су заустављене као резултат затварања у циљу заустављања ширења вируса. 

Како пандемија утиче на спортско клађење

Вебсајт Клађење Ранкер има информације о многим од ових тржишта клађења и тренутном статусу повезаних спортова. Коцкари су били приморани да промене своје финансијске навике. Пошто се још не назире крај, пракса спортског клађења корона ће вероватно бити норма још неко време.

Финансијска одговорност

Поштено је рећи да су људи генерално постали опрезнији због пандемије. Они могу прилагодити своје поступке како би заштитили своје здравље. То може укључивати ношење маске и одржавање друштвене дистанце. Коцкари су такође почели да мењају начин на који стављају опкладе. Пандемија је повећала случајеве незапослености широм света.

Огроман број радника је финансијски погођен. Са мање расположивог прихода, они који се коцкају из хобија можда то неће чинити на исти неозбиљан начин као у временима пре Цовида. Једна популарна метода је коцкање само са одређеним износом средстава. Ово осигурава да неуспешна спортска опклада не резултира превеликим губитком. Пошто је финансијска сигурност људи смањена, мање је вероватно да ће се ризично кладити.

Поуздане кладионице

Када се неко бави спортским клађењем на мрежи, то ће учинити преко кладионице. Свако ће имати свој бренд по избору. За безбедно клађење, важно је да користите само реномиране сајтове. Коцкар ће поверити компанији свој новац и поверљиве податке.

Пре него што је Цодис почео да се шири, било је уобичајено за дугорочне коцкаре да своја средства чувају на веб локацији своје кладионице. Како је ситуација постала непредвидљивија, дошло је до повећања броја људи који су повлачили свој пуни баланс. Међутим, свет спорта је сада видео већи ниво стабилности. 

Многи турнири су настављени и кладионици се генерално не осећају тако панично као 2020. Такође је важно напоменути да је већина нерегулисаних офшор сајтова за кладионице одобрила таква повлачења. Ово је добра вест која показује да ће такве компаније вероватно наставити да послују поштено ако у блиској будућности буде даљих ограничења пандемије.

Успон еСпорта

Са толико спортова који су одложени у 2020, могло би се претпоставити да је онлајн коцкање у целини мање-више нестало. Међутим, то није био случај. Кладионици су једноставно проширили врсте тржишта на која би се кладили. Резултат је био више људи који су први пут искусили радости еСпорта.

На почетку пандемије, неки еСпорт турнири су били прекинути. Међутим, на крају су одржани. Удаљена природа еСпорта чини га много мање рањивим на отказивања заснована на Цовиду него традиционални спортови. 

Играчи могу да се повежу са игром из својих домова. Штавише, ови догађаји су понудили много различитих могућности за клађење. Леагуе оф Легендс је постала значајно популарна у заједници коцкања. Иако ризици и даље постоје, кладионичари су успели да се прилагоде променљивим околностима без одустајања од хобија који воле.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

2024 Генесис Инвитатионал: Фаворити, квоте и предвиђања
2024-02-14

2024 Генесис Инвитатионал: Фаворити, квоте и предвиђања

Новости