Грешке које се могу избећи кладионичари

Новости

2022-07-27

Нико не ужива у грешкама, посебно када их коштају. Грешке могу коштати играче много новца у узбудљивом свету спортског клађења. Чак и најмања грешка може значити разлику између успешног дана и оног због којег кладионичар пожели да плаче.

Грешке које се могу избећи кладионичари

До искуства је тешко доћи. Развија витални унутрашњи мерни штап - интуицију. Ово помаже кладионицима да се одлуче између доброг и лошег начина да се ствари понашају. Али лако је узети интуицију здраво за готово или се никада не питати да ли је помогла некоме да постигне своје циљеве у прошлости.

Очекивање нереалних резултата

Спортско клађење се углавном заснива на случају. Играчи могу провести сате истражујући и формулирајући идеалну опкладу. Али ништа није неизбежно, и ствари могу ићи на било који начин. Стога, играчи треба да се постарају да не започну свој пут клађења са претераним очекивањима. Играчи треба да избегавају да убеђују себе да ће имати срећну паузу или да ће неко зарадити много лаког новца на било којој сесији клађења.

Овај стил размишљања је проблематичан јер може изазвати велики притисак да одрже победу. Менталитет може довести до тога да играчи повећају своје износе клађења. Штавише, нереална очекивања су повезана са генерално непријатним искуством клађења које нико не жели. Играчи морају да се олако слажу, да постављају разумне циљеве и да уживају умерено.

Постављање превеликог броја опклада

Још једна уобичајена грешка која се дешава са играчима који прате различите спортове је то што верују да ће бити стручњаци за клађење у сваком од њих. Иако је уобичајено велико интересовање за разне спортове, скоро увек ће постојати један спорт који неко познаје и ужива више од осталих.
Пошто су сви спортови различити и сваки има свој скуп избора за клађење, боље је да се играчи држе оног који им је најпознатији.

Блинд Беттинг

Када дају опкладу, кључно је да играчи ураде свој домаћи задатак о тимовима на које су заинтересовани да се кладе. Ово помаже да се донесе најбоља могућа одлука. Чак иако ће у спортском клађењу увек постојати елемент среће, ниво шансе се може променити адекватним проучавањем.

Ипак, ако постоје неки тимови са којима нисте упознати, читање о њиховим играчима, менаџерима, повредама, суспензијама, форми код куће/у гостима, ривалствима и стилу игре може бити од велике користи.

Једна од најтипичнијих грешака у клађењу на слепо је када се многи људи, посебно почетници, одлуче да се кладе на своје омиљене тимове. Ови фаворити не побеђују увек, тако да их слепо подржавати без израде домаћег задатка није добра идеја.

Неуспех у примени стратегије клађења

Спортско клађење неопходан је осећај стратегије да би стално био на врху. Играчи морају да разумеју на која тржишта да се кладе. Такође би требало да покушају да знају шта да избегавају, када да се кладе, а када не да се кладе. Стратегија би требало да буде да ли да поставите једну опкладу или акумулацију. Слично томе, морају да знају да ли да се кладе пре меча или у игри.

Покушај надокнаде губитка

Нико не жели да буде поражен. Сви људи узимају опкладе у нади да би то могло да им донесе кључну победу. Али ствари не иду увек на начин на који играчи играју, а губитак неких опклада је неизбежан.

Када играчи изгубе опкладу, може бити веома примамљиво покушати да се искупе давањем нове шансе да надокнаде изгубљени новац. Може постати веома опасна навика ако играчи губе опкладе које имају за циљ да надокнаде своје губитке. Покушај поврата губитака може довести до све горег циклуса губитака.

Да би избегли да се копају у рупу, играчи морају да разумеју када да прихвате пораз, а када да га назову.

Имати мишљења под утицајем експерата тзв

За играче је добро да своја предвиђања заснивају на статистици и историјским чињеницама. Ништа није објективније од хладних, чврстих чињеница. Међутим, постоје специфични проблеми са коришћењем статистике за креирање предвиђања за спортско клађење. Сваки спорт има стручњаке који нуде своја тумачења, прогнозе и друге информације које воде стручњаци.

Кључно је напоменути да ови људи нису видовњаци. Чак и ако имају више спортског искуства, никада неће бити 100% позитивни у погледу исхода догађаја. Дакле, све што кажу стручњаци треба узети са резервом. Играчи морају да верују својој интуицији ако су урадили домаћи задатак. Поред тога, играчи треба да узму у обзир вредност опкладе и да буду сигурни у своју одлуку.

Приступ клађењу заснован на подацима може дати учесницима обиље информација. Играчи морају да забележе износ новца који су ставили на рачун за клађење. Такође би требало да прате износ који су освојили или изгубили, као и спортове, тржишта и подтржишта у којима су постигли највећи успех.

Овим приступом, појединци могу развити мапу пута која им показује тачно где се налазе и где треба да се кладе. Неки кладионичари чак обезбеђују својим играчима корисне, опсежне статистичке информације о понашању корисника, тако да треба изабрати сајт који пружа ове информације.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости