Водич за спортско клађење - Прављење информисаних избора

Новости

2022-05-18

Спортско клађење је једноставно и забавно, али за победу је потребно више. Није изненађење када нађете да се неки коцкари боре за победу. Спортско клађење је, по својој природи, ризични подухват. Међутим, ако се ради опрезно, то може бити забаван и користан додатак уживању у спортским активностима.

Водич за спортско клађење - Прављење информисаних избора

Сваки онлајн кладионичар треба увек да жели да извуче максимум из својих опклада постављањем вредних опклада. Нажалост, већина онлајн спортских кладионичара не разуме важност вредности у спортском клађењу.

Шта је вредност?

Разумевање појма 'вредност' који се користи у спортском клађењу је критично. Једноставно речено, термин спортско клађење у вредности односи се на способност играча да пронађе опкладе које се плаћају боље него што би иначе радиле. Проналажење вредности долази на различитим аспектима. Било да се ради о избору износа опкладе, тржишта или времена, онлајн спортски кладионици увек треба да буду намерни у свом приступу.

Сада када би термин вредност могао бити донекле јасан, кључни део разумевања шта вредност подразумева у спортском клађењу лежи у разумевању концепта имплицитних и стварних вероватноћа.

Имплицитна вероватноћа

Кад год кладионица на мрежи објави новчану линију, она у суштини баца мало светла на вероватноћу одређеног исхода. Као резултат, сваки играч треба да претвори квоте клађења у подразумевану вероватноћу. У идеалном случају, подразумевана вероватноћа се израчунава претварањем квота у проценте.

Иако је обично укључена математика, ово знање је корисно за спортске кладионице када процењују потенцијалну вредност коју нуде одређена тржишта. Како се израчунава имплицитна вероватноћа? Ово би требало да буде једноставан процес, иако јединствен за врсту понуђених квота. Ево неких формула које се користе приликом ових прорачуна.

  • Децималне квоте: Подразумевана вероватноћа = (1/ децимална квота) 100%
  • Разломак квоте: Подразумевана вероватноћа = именилац / (именилац + бројилац) 100%
  • Негативне америчке шансе: Подразумевана вероватноћа = Негативне америчке квоте / (Негативне америчке квоте + 100) 100%
  • Позитивне америчке шансе: подразумевана вероватноћа = 100 / (позитивне америчке квоте + 100) 100%

Играчи који су у стању да доследно постављају опкладе које нуде највећу вредност су предодређени да буду дугорочни победници. Међутим, клађење на вредност не односи се само на клађење на потпуне победнике, већ може да значи и клађење на тимове који можда неће победити.

Одређивање стварне вероватноће

Сада када је све о имплицираној вероватноћи разоткривено, спортски кладионичари морају да пронађу начине да одреде своје стварне вероватноће. Различити играчи усвајају различите стратегије. Неки покушавају да схвате могуће исходе у низу игара. На пример, ако два тима играју пет утакмица, а један ће вероватно победити у четири од пет, претпоставља се да фаворит има вероватноћу победе од 80%.

Други приступ укључује измишљање формуле која узима у обзир кључне варијабле игре. На пример, формула у вези са фудбалом може да покрије ствари као што су вредност тима, тренутна форма, предност дома, повреде/суспензије и квалитет тренерског тима. Свакој од ових варијабли објективно се додељује вредност, а затим се утврђује стварна вероватноћа.

Као опште правило, када је подразумевана вредност мања од стварне вероватноће (општа процена играча), сматра се да одговарајуће опкладе имају високу вредност.

Најбољи савети за спортско клађење

Велики део клађења на вредност заснива се на доследности у доношењу информисаних одлука, а не на математици. Овде је листа савета то би могло помоћи сваком кладионичару да успостави чврсту основу за забаву и често побеђивање приликом одабира онлајн клађења.

Разумети концепт вредности

Вредност је појам који је синоним за спортско клађење. Сада када је концепт вредности већ размотрен, успех у спортском клађењу на мрежи заснива се на доследном постављању опклада које нуде позитивну очекивану вредност.

Прихватите стратегије спортског клађења

Иако већина нових играча не размишља много о стратегији када стављају спортско клађење, увек је препоручљиво да изаберу или креирају стратегија клађења и држи се тога. Кладионици користе неколико стратегија, укључујући клађење на арбитражу, подржавање великих фаворита или клађење засновано на победничким низовима. Ипак, стратегије никада не гарантују успех, али често могу повећати ваше шансе за победу у селекцијама.

Упоредите квоте и линије

Кладионице не нуде увек исто квоте и линије. Као такав, увек је препоручљиво обавити куповину пре него што се кладите на спорт. Иако се разлике могу чинити мале, оне се често сабирају током времена, дајући играчима најбољу вредност за њихове опкладе.

Размотрите мање очигледна тржишта

Информације могу да промене игру у спортском клађењу. Поред општег разумевања игре, играчи увек треба да траже тржишта са бољом вредношћу која онлајн кладионица нуди на различитим тржиштима. Добра ствар је што је потребно само мало труда или истраживања да би се идентификовала опција високе вредности на мање очигледним тржиштима.

Цхасе неке бонусе

Бонуси нуде спортским кладионицама високу вредност, али када се играју исправно. Када то значи да се региструјете код нове кладионице или да циљате бонус за поновно учитавање, кладионичари увек треба да траже најбоље бонусе.

Најновије вести

Ултимативни водич за управљање банком за спортско клађење
2023-05-17

Ултимативни водич за управљање банком за спортско клађење

Новости

Казино промо

22BET:До 300 долара
Играј сада
Betwinner
Betwinner:100% до 100 € + 150 бесплатних окретаја

Не пропустите ове бонус понуде

22BET
22BET
300 долара
Методе депозита
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Преузми бонус22BET рецензија
Close