Новости

February 16, 2022

Водич за клађење на Зимске олимпијске игре 2022

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Зимске олимпијске игре 2022. почеле су 4. фебруара, након дугог чекања након пандемије ЦОВИД-19 која је на тренутак скоро збрисала велике спортске догађаје. Тхе Зимске олимпијске игре у Пекингу прати недавно завршене Олимпијске игре у Токију за шест месеци, што је необично кратко трајање с обзиром на то да је догађај у Токију одложен шест месеци.

Водич за клађење на Зимске олимпијске игре 2022

КСКСИВ Зимске олимпијске игре су посебне из различитих разлога. Прво, Пекинг улази у историју као први град који је био домаћин и летњих и зимских олимпијских игара, након што су ове друге дебитовале 2008. Иако је кинеска престоница званични град домаћин, догађаји ће се одржавати на 13 места распоређених на три области (Пекинг, Ианкинг и Зхангјиакоу).

Клађење на Зимске олимпијске игре на мрежи

Зимски олимпијски догађаји су обично краћи од летњих спортова, због чега је од суштинског значаја за спортског кладионичара да разуме различите опције које су доступне док се кладе на зимске спортове како би кренули на терен.

Пре него што погледају опције које су им доступне, кладионичари морају да савладају замршености клађења на Зимским олимпијским играма. Уз то, ево неколико корака које треба предузети приликом клађења на Зимске олимпијске игре 2022.:

Изаберите кладионицу

Иако ово може звучати клише, први корак ка клађењу на Зимске олимпијске игре 2022. требало би да буде проналажење најбољег сајта за спортско клађење. Ово би требало да буде сајт за клађење на мрежи који опширно покрива догађај.

Разумети шансе

Након што се придруже онлајн спортској кладионици у сврху клађења на Зимским олимпијским играма, играчи морају да обрате пажњу на понуђене квоте или покривеност тржишта, што би требало да буде незамисливо за свакога са неким искуством у спортском клађењу. Проналажење шанси би требало да буде лако. Међутим, онлајн кладионици би требало да буду свесни чињенице да неке кладионице имају тенденцију да игноришу мање познате спортове на Зимским олимпијским играма као што је карлинг.

Плаце Вагерс

Клађење треба да буде једноставно – изаберите тим или спортисту и унесите износ за опкладу. А када је новац у питању, увек је важно нагласити важност дужне пажње.

Најбоље опције клађења на зимске спортове

Зимске олимпијске игре 2022. имаће 109 догађаја распоређених у 15 спортова. Популарност овог догађаја наставља да расте међу спортским кладионицима, углавном због раста популарности појединих спортова на догађају, као нпр хокеј на леду и хокеј. Такође, спортско клађење на мрежи, или изгледи за зараду, изузетно су допринели популарности Зимских олимпијских игара.

Остаје кристално јасно да су неки зимски олимпијски спортови популарнији од других. Ево неких од најпопуларнијих догађаја међу играчима који се кладе у зимским спортовима.

Скијање

Зимске олимпијске игре покривају многе дисциплине везане за скијање. Овај догађај заузима централно место на Зимским олимпијским играма у Пекингу, након што се појављује на свим Зимским олимпијским играма. Неки скијашки догађаји у такмичењу 2022. укључују скијашко трчање, брзо скијање на кратким стазама, скијашке скокове и алпско скијање.

Тимови за гледање - Аустрија, Швајцарска, Италија и Норвешка.

Хокеј на леду

Хокеј на леду ужива велики број пратилаца широм света. Посебно, хокеј на леду је заслужан за стварање неких од најбољих тренутака у историји Зимских олимпијских игара. Утакмица између САД и Канаде за жене обично је задовољство гледати, а тимови обећавају узбудљиво такмичење. Било које спортско клађење на мрежи које покрива Зимске олимпијске игре даје квоте за овај спорт.

Тимови за гледање - Канада, Русија, Данска и Швајцарска

Сноубординг

Сноубординг је игра вештине која настоји да покаже атлетске способности и храброст. Ови фактори га чине веома привлачним за спортске кладионице. На Зимским олимпијским играма спортисти учествују у пет дисциплина сноуборда - Паралелни велеслалом, сноуборд крос, Слопестиле и Блог Аир.

Појединци за гледање - Шон Вајт, Клои Ким

Бобслеигх

Боб сањ је такође познат као Боб, фаворит навијача на било ком догађају на Зимским олимпијским играма. Романтика са бобом се углавном приписује фактору брзине угравираном у игри који види да се такмичари у лименкама крећу брзином до 85 мпх. Такмичења у бобу обухватају четири дисциплине. Ту спадају два мушкарца, две жене, четворочлани и женски монооб.

Тимови за гледање: Немачка, Швајцарска, Америка, Јамајка

Популарне врсте клађења на Зимске олимпијске игре

Догађаји на Зимским олимпијским играма имају мноштво могућности за спортско клађење на мрежи. Познавање спорта је кључно, а то захтева истраживање или опсежно знање да би се донеле одлуке на основу информација. Уз то, ево типова опклада уобичајених за клађење на Зимским олимпијским играма на мрежи.

  • Оутригхт Виннер: Клађење на појединца или тим који ће вероватно победити.
  • Меч-уп: Ова опклада захтева од кладионичара да изаберу спортисту за који мисле да ће проћи боље од другог у било ком датом догађају.
  • Виннинг Маргин: Клађење на број поена или секунди за које ће победник победити.
  • Победнички тим/збир медаља: Ова опклада се удаљава од појединачних спортова, већ радије од укупног учинка земље на Олимпијади.

Савети за клађење на Зимске олимпијске игре

Клађење на зимске спортове на мрежи се не разликује од свакодневног онлајн спортског клађења. Као и увек, златно правило спортског клађења и даље важи: уради свој домаћи задатак. Такође, пошто може бити тешко понудити савете специфичне за спорт, примењују се следећи општи савети.

  • Проучите дисциплине и њихова правила
  • Истраживања! Истраживања! Истраживања! – користите технологију у своју корист
  • Прихватите одговорно коцкање
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Подигните своју игру клађења: Инсајдерски избори, статистика и поуздане рецензије
2024-06-02

Подигните своју игру клађења: Инсајдерски избори, статистика и поуздане рецензије

Новости