Виллиам Хилл Инцентивес Спарк Екпансион

Новости

2022-08-24

Иновативна понуда бесплатних опклада Виллиам Хилл-а револуционише подстицаје у спортском коцкању. За предстојећа такмичења, корисници кладионице могу добити бесплатну опкладу за једноставно поштовање услова бонуса. Бесплатна опклада без готовине је промотивна понуда за квалификоване власнике налога, која нема готовинску вредност. Међутим, готовински добици од бесплатне опкладе су стварни, због чега промоција привлачи велику пажњу.

Виллиам Хилл Инцентивес Спарк Екпансион

Са више од 2 милиона купаца из најмање 85 земаља, Виллиам Хилл не показује знаке успоравања на тржишту онлајн спортског клађења. Иако бренд не мора да нуди уносне бонусе, његове текуће промоције служе за одржавање постојеће базе клијената и привлачење нових коцкара.

Истакнуто у делу менија Подешавања налога компаније на веб локацији, бесплатне опкладе су добре само за спортске опкладе које испуњавају услове. Бренд појачава подстицаје у САД, тржишту у успону откако је Врховни суд земље легализовао спортско клађење 2018. Хајде да истражимо како експлозивни раст Вилијама Хила утиче на тржиште спортског клађења од милијарду долара.

Историја Вилијама Хила

Виллиам Хилл ужива у значајном делу тржишта спортског клађења. Са приходима који премашују 1,3 милијарде долара годишње на тржишту вредном више од 9 милијарди долара, компанија је главни играч у онлајн спортско клађење. Покренут 1934. године, Виллиам Хилл је неколико пута мењао власника. Године 1971. Сеарс Холдинг је преузео компанију. У то време, кладионица је била одговорна за најмање 10 процената Сирсовог профита. Међутим, Сирс је продао посао до 1988.

До 2018. године, експанзија на мрежи подстакла је експоненцијални раст компаније као једне од најбољих онлајн кладионица. У 2020, Цаесарс Ентертаинмент је преузео контролу над тадашњом јавном компанијом за 2,9 милијарди евра да би је преузео приватно 2021. У септембру 2021, Цезарс је продао европски део пословања компанији 888 за 3 милијарде долара, а преостали посао за 2,2 милијарде долара. 2022. Партнерство са Релак Гаминг-ом из 2021. проширило је портфолио игара Виллиам Хилл-а додавањем 2000 казино игара у апликацију и веб локацију бренда.

Правна питања и забране

Скоро деценију, Џорџ Хауарт је био парламентарни саветник компаније која је примала исплату у износу од 30.000 фунти. Током тог временског периода, Хауарт је предложио буџетске ставке за пооштравање опорезивања на берзама клађења. Касније је напустио улогу посланика након скандала око трошкова, у којем су поједини чланови оптужени за широко распрострањену злоупотребу накнада и трошкова.

До 2008. године, британска управа за стандарде оглашавања оптужила је Вилијама Хила да води „друштвено неодговорно“ оглашавање. Следеће године, АСА је забранила додатно оглашавање које је дистрибуирала компанија због обмањујућих информација, које су нарушиле „истинитост“

УК вс. Интернатионал

Упркос неким изазовима са којима се компанија суочавала током своје историје, Виллиам Хилл је спреман за експлозиван раст због свог иновативног каталога дигиталних игара, атрактивних подстицаја и експанзивне базе клијената. Нудећи квоте за такмичења, утакмице и турнире широм света, спортска кладионица служи љубитељима спортског клађења.

Веб локација која је једноставна за навигацију приказује популарна такмичења и најбоље опкладе за коцкаре који одлучују о томе на који меч да дају опкладу. Организујући све мечеве према спорту, веб локација омогућава гледање играчких акција за клађење уживо у реалном времену.

Као један од првих који је ушао у спортско коцкање путем мобилне апликације, Виллиам Хилл је еволуирао у једну од најпрометнијих мобилних платформи на тржишту. Након година усавршавања, апликација одражава интернет понуду бренда, која је глобално популарна.

Спортови за клађење

Купци могу користити само бесплатне опкладе за квалификовано спортско клађење, а кладионица има много спортова за избор. Са више од 30 спортова на менију, играчи доживљавају разне опције клађења. У распону од крикета до базена, Вилијам Хил нуди квоте на традиционалне и нишне спортове.
Спортске опције се могу разликовати од земље до земље, у складу са локалним законима који се односе на коцкање. Ево неколико популарних спортова које купци Виллиам Хилл-а могу очекивати.

еСпортс

Експлодирајући у популарности, очекује се да ће еспорт достићи тржишну вредност од више од 6 милијарди долара до 2027. За коцкаре, ово зрело тржиште нуди хиљаде конкурентних могућности за клађење месечно из целог света. Кладионица привлачи еСпортс ентузијасте нудећи квоте за популарне међународне и регионалне утакмице.

Фудбал

Као један од најпопуларнији спортови у свету, фудбал привлачи навијаче да се кладе на омиљене тимове, играче и исходе. Повећавајући ангажман са конкуренцијом и конкурентима, фудбалско спортско клађење на Виллиам Хиллу постало је главни део светске културе.

Бокс

У такмичењима храбрости и духовитости, боксерски мечеви представљају веште такмичаре у жестоким мечевима како би се видело ко ће владати као победник. Од шаљиве тежине до тешке тежине, Вилијам Хил нуди приступ гледању мечева у реалном времену и клађењу ко може да победи. Према експертима, више од 45 одсто спортског клађења се дешава онлајн. 

За љубитеље бокса и других спортова, лак приступ могућностима клађења је и згодан и опасан. Истраживања сугеришу да укрштање клађења и технологије може повећати број случајева зависности од коцкања на глобалном нивоу.

Најновије вести

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку
2022-09-28

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости