Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Новости

2022-09-28

Кошарка је друга после фудбала по популарности широм света. Овај спорт је основан 1890-их, што га чини релативно свежим у поређењу са другим спортовима. Има глобалну привлачност, што се види по његовој конкурентности током Летњих олимпијских игара и НБА сезоне.

Бирање најбољих сајтова за клађење на кошарку

Клађење на кошарку је велики посао где сваке сезоне опкладе на различите кошаркашке догађаје износе милијарде долара на врхунским сајтовима за клађење на кошарку. То је профитабилан спорт за власнике тимова, играче, кладионице, па чак и играче. 22Бет, БетВиннер и Мегапари су међу врхунски сајтови за клађење на кошарку препоручују најбољи рецензенти.

22Бет

Европски онлајн казино 22Бет основан је 2018. Кошаркашки кладионичари широм света могу да очекују најбоље искуство онлајн клађења од кладионице. Купци имају дивно искуство са њима захваљујући њиховом једноставном корисничком интерфејсу и одличним квотама.

Од свог почетка, 22Бет је порастао широм света и Европе. Његов брз раст се може приписати чињеници да пружа огроман избор дневних кошаркашких тржишта, одличне квоте и изванредно корисничко искуство.

Разноликост доступних избора депозита чини плаћања једноставним. Играчима је доступно све, од банковних трансфера до криптовалута. Поред тога, доступан је велики број локално популарнијих техника. Нетеллер, Скрилл, Киви, ПаиСафе, ЕцоПаиз и Вебмонеи су неки од њих.

Парлаис Бетс на 22Бет

Кошаркашке директне опкладе, које укључују клађење на један тим против ширења, су међу популарним клађењем на кошарку на 22Бет-у. Парлаи клађење омогућава коцкарима да комбинују много тимова у једну опкладу. Играчи могу да додају два до осам тимова у парлаи. Сви ови тимови морају имати збројеве који премашују распон поена.

Распон поена се смањује када постоји гурање или реми. Гурање се дешава када се играчи кладе на тим, а резултат тачно одговара њиховој опклади. Такође, када постоји један притисак у парлају са осам тимова на који се играчи кладе, он се мења у парлаи са седам тимова. Парлаи са четири тима постаје парлаи са три тима када постоје три победника и један гурање.

Типично, тизер за два тима постаје Без акције у случају нерешеног клађења, а играчи добијају свој новац назад. Тизер за три тима постаје тизер за два тима када је нерешено. Коначно, тизер са четири тима се мења у тизер са три тима, и обрнуто.

БетВиннер

БетВиннер нуди више од 40 различитих тржишта, стотине утакмица и активности пре утакмице на кошаркашком терену. Кладионица нуди одличне квоте на већину утакмица и жестоко је конкурентна, посебно на полувреме и опкладе на победника меча. Бетвиннер приказује квоте за кошарку у америчком формату квота.

Кладионици могу да стримују игре, а такође могу да се кладе уживо. Поред тога, мобилна компатибилност је беспрекорна на БетВиннер-у. Корисници могу да играју на веб локацији или да преузму апликацију која је доступна за иОС и Андроид. Корисници могу да стављају опкладе у покрету, што је невероватно лако за корисника и лако за управљање.

Клађење на линије првог полувремена или четвртине на БетВиннер-у

Пре него што меч почне, кладионичари могу да положе опкладе на БетВиннер у првој четвртини и првој половини игре унутар функције клађења. Тим за који се предвиђа да ће покрити ширење на крају четвртине може се изабрати на четвртинској линији.

Неколико фактора које треба узети у обзир приликом постављања ових опклада укључује могућност да тим може водити рано, али заостати у другом полувремену. Такође, тим може имати спор почетак пре него што преузме вођство у четвртој четвртини. Стога је разумевање историјског учинка од суштинског значаја, а не само како се тим на крају понаша.

Мегапари

Мегапари је потпуно нова кладионица основана 2019. Има везе са источном Европом и послује под лиценцом Цурацао. Играчи се могу лако пријавити путем друштвених медија, телефонске верификације или е-поште.
Мегапари нуди поуздане статистике са једноставним, сигурним и практичним опцијама плаћања за играче. Много хиљада честих корисника верује веб локацији. Корисници се могу кладити на сајт са потпуним поверењем јер нуди висок ниво сигурности и анонимности, а услуга је изузетно професионална.

Баскетбалл Футурес Клађење у Мегапарију

Када се играчи кладе на будућност, предвиђају да ће тим наступити тако добро да ће освојити све. Човек може да се клади само на основу предосећаја. Међутим, играчи то могу учинити и користећи статистику из недавне прошлости. Они могу да се кладе на тим да ће освојити своју конференцију или титулу у лиги када изгубе прве три утакмице. Шансе би се могле изненада променити. Међутим, Мегапари гарантује исплату према квотама које су на снази приликом постављања свих опклада.

Клађење на реквизите у Мегапарију

Клађење на кошаркашке реквизите је засновано на статистици. Појединци се у суштини кладе на учинак играча током игре и на то колико ће добро или лоше проћи. Алтернативно, играчи у Мегапарију се могу кладити да ће играч постићи или неће постићи више од 50 поена у мечу.

Стратегије за клађење на кошарку на горе наведеним сајтовима

Прво се мора узети у обзир учинак тима током текуће сезоне. Такође, играчи морају узети у обзир претходни учинак тима поред тренутних показатеља. Друга ствар коју треба узети у обзир је колико добро сваки играч ради појединачно. Требало би да се информишемо о повредама тима и играчима који ће вероватно почети утакмицу.

Испитивање распореда тима је такође битан фактор. Са 82 утакмице у компримованој сезони, могли би да путују на свој следећи терен сваких неколико дана. На њихову ефикасност може утицати исцрпљеност коју изазивају заузети распореди.

Најновије вести

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине
2022-11-26

Светско првенство у фудбалу 2022 – Мексико против Аргентине

Новости