Новости

October 13, 2023

БетЦонструцт има за циљ да преобликује сектор стриминга уживо са новом ОТТ платформом

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

БетЦонструцт, водећи добављач технологије за спортско клађење, објавио је нову ОТТ платформу за револуцију у сервисима за стриминг. Ова платформа нуди глобални досег преко ФастМедиа, омогућавајући стриминг спорта са било ког подручја.

БетЦонструцт има за циљ да преобликује сектор стриминга уживо са новом ОТТ платформом

ОТТ решења су револуција за провајдере стриминга уживо, омогућавајући им да направе платформу која задовољава индивидуалне захтеве специфичних брендова и компанија за стриминг. Овај интуитиван и брз административни алат олакшава прилагођавање и изградњу платформе која прецизно одговара визији корисника.

Са овом технологијом, оператери за спортско клађење могу креирати прилагођене дизајне на основу сопствених преференција и лако додати процесе плаћања за ОТТ платформу. Штавише, додатне услуге које пружа Фаст Медиа доступне су на захтев.

ОТТ производ је доступан у различитим облицима, укључујући веб и мобилне уређаје. Такође можете користити овај производ на Спортско клађење и апликације за коцкање које су доступне бесплатно на Апп Сторе-у, Плаи Маркет-у, Аппле ТВ-у и Андроид ТВ-у. Штавише, прилагођене Смарт ТВ апликације су доступне на захтев купца. 

Према БетЦонструцт, ОТТ платформа ће понудити динамично, корисничко и прилагодљиво искуство које укључује приступ:

  • Стримовање уживо и ВОД садржај
  • Монетизација путем претплата и ППВ-а
  • Вишеканално емитовање
  • Подршка за више језика

Ова најава је одличан додатак БетЦонструцт-овој колекцији производа за спортско клађење и коцкање. Прошлог месеца компанија је објавила а партнерство са КСГатеваи, визионарски и динамичан провајдер платних услуга. 

Још у истом месецу покренут је добављач софтвера Бет Еаси, вишеплатформско решење за развој мобилног коцкања и апликације за спортско клађење. Пружа неколико опција интеграције за побољшање ангажовања и интеракције корисника.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Маттео "Тео" Бианцхи, хваљен као "Дата Динамо" БеттингРанкер-а, представља суштинску комбинацију спортског ентузијасте и чаробњака бројева. Његово педантно истраживање осигурава да су кладионици увек корак испред, чинећи га каменом темељцем платформе.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Најновије вести

Како се носити са лошим тркама у клађењу
2023-11-20

Како се носити са лошим тркама у клађењу

Новости