Visa

Виса је дуго била један од најбољих избора када су у питању услуге плаћања било где широм света. Они помажу милионима клијената да обрађују милијарде трансакција сваке године јер скоро све веб странице прихватају Виса као начин плаћања - укључујући и сајтове за клађење.

Виса је била пионир у индустрији електронских финансијских трансакција када је почела касних 50-их. Виса се може користити за плаћање практично било чега - намирница, бензина, основних ствари, па чак и хипотеке. Ова флексибилност омогућава Виси да остане у врху тржишта и један од најбољих избора за кладионичаре.

Visa
Како направити депозит са Виса-ом

Како направити депозит са Виса-ом

До направите депозит на сајтовима за клађење користећи Виса, кладионици треба да прођу кроз следеће кораке:

  1. Направите налог на сајту за клађење. Затим, треба да пронађу опцију Благајна где се врше депозити.
  2. За следећи корак, кладионици треба да унесу информације о својој кредитној или дебитној картици, као што су број картице, датум истека и троцифрени безбедносни код на полеђини картице; који се називају ЦВВ, ЦВЦ или СПЦ.
  3. Када кладионици наставе и ауторизују трансакцију, средства ће се одразити на њихов рачун негде између неколико секунди и 24 сата. Неки сајтови за клађење ће чак послати е-поруку са потврдом која садржи детаље трансакције и потврду да су примили вашу уплату.

Још једна позитивна ствар када је у питању депоновање средстава преко Виса-е је да чак и када одабрано место за клађење нуди клађење у једној специфичној валути, Виса ће управљати конверзијом и трансакцијама у валути власника картице.

Што се тиче накнада, неке финансијске институције могу наплатити минималне накнаде, док сајтови за клађење такође могу имати накнаде на својој страни. Било би најбоље да урадите дужну пажњу и истражите више о накнадама за кладионичаре како не би било забуне или проблема на страни кладионичара. Ограничења за депозите заправо зависе од локације за клађење коју је кладионичар изабрао. Ограничења депозита се обично крећу од 1 долара до чак 10.000 долара.

Кладионици могу имати право на бонус добродошлице као што је бесплатна игра, бонуси за депозит или смањени виги на неким сајтовима када депонују преко Виса-а.

Како направити депозит са Виса-ом
Како направити повлачење са Виса-а

Како направити повлачење са Виса-а

Већина сајтови за клађење дозвољавају кладионицима да депонују средства преко Виса-е, али да ли ће им дозволити да се повуку на исти начин зависи од врсте картице коју су користили.

Ако би кладионичар користио Виса дебитну картицу за депоновање средстава, већина сајтова за клађење би им дозволила да се повуку на исти начин, и то је прилично лако.

Кладионици ће само морати да оду до опције Благајна и изаберу да изврше повлачење. Затим морају изабрати Виса као опцију плаћања. Мораће да унесу исте податке које су користили за уплату средстава у свој новчаник за клађење.

Неки сајтови за клађење могу чак задржати податке о вашој картици ако то одлучите, чинећи процес лакшим и бржим. Имајте на уму да за исплате постоји стандардни период чекања од 24 до 72 сата.

Ако би се кредитна картица користила за депоновање средстава, процес би био мало другачији. Обично, кладионичари могу подићи средства само путем кредитне картице ако подижу исти износ који су положили. Уколико кладионичари желе да повуку више од износа депозита, морали би да пронађу алтернативне методе као што су е-новчаници као што су Нетеллер, Скрилл или ПаиПал.

Постоји и опција банковног трансфера, али то обично траје дуже. Банковни трансфери би могли да потрају од два до пет радних дана. Ако постоје државни празници, викенди или одржавање, то би могло потрајати и дуже од тога.

Што се тиче накнада, оне су обично довољно ниске да неће наштетити средствима кладионичара.

Како направити повлачење са Виса-а
Безбедност и безбедност у Виси

Безбедност и безбедност у Виси

Када је у питању клађење са Виса-ом, можете бити сигурни у сигурност својих средстава и ваших банкарских и личних података. То је зато што је Виса један од светских лидера у финансијској технологији, због чега је мало вероватно да ће сарађивати са недореченим и нелегитимним сајтовима за клађење.

Виса такође има програм који потврђује идентитет корисника када изврши било коју онлајн трансакцију. Ово је још један слој сигурности који спречава неовлашћену или лажну употребу Виса картица.

Нема никаквих упозорења, преузимања и других регистрација. То се одвија аутоматски, а кладионици се сваки пут воде кроз процес.

Може бити у облику биометријске провере (као што је отисак прста или препознавање лица) или једнократна шифра (ОТП) која ће бити послата као СМС на број мобилног телефона који се кладионици користи за регистрацију на сајту за клађење. Наравно, док хакери и преваранти обично узимају ваше податке и средства путем интернета, ваша физичка картица такође има све детаље који су им потребни, тако да кладионици морају да је држе безбедном у сваком тренутку.

Лозинке су такође важан фактор који помаже у спречавању лажних трансакција. Обавезно користите јаке лозинке и поништите коришћење јавних информација као што су рођендани или годишњице за лозинке.

Безбедност и безбедност у Виси
Виса опције корисничке подршке

Виса опције корисничке подршке

Виса је позната као један од најбољих провајдера платних услуга на свету. Милиони људи скоро свакодневно користе картице повезане са Виса-ом. Било да једете вани, плаћате рачуне, набавите намирнице и основне ствари, па чак и отплаћујете хипотеке.

Када упарите толику функционалност са изузетно великом базом корисника, сигурно ће се појавити питања и недоумице. Срећом, Виса има широку лепезу опција за корисничку подршку како би помогла својој клијентели да схвати неке проблеме и бриге.

Кладионици могу да оду на званичну веб локацију Виса и пронађу своју страницу подршке. Постојаће одељак за често постављана питања (ФАК) за решавање неких једноставних питања или проблема. Алтернатива је да позовете њихов бесплатни Глобални центар за помоћ корисницима. Главна листа контакт бројева за сваку област или регион се такође може преузети на њиховој страници за подршку.

Други начин да се привуче Виса пажња је путем канала друштвених медија попут Фејсбука или Твитера. Корпорације имају тенденцију да више реагују на своју базу купаца када се проблеми или проблеми износе кроз спомињање и коментаре.

Неки проблеми могу произаћи из финансијске институције кладионичара. Важно је да контактирате њихову банку за било какве недоумице или појашњења, јер можда имају брже решење при руци.

Виса опције корисничке подршке