Skrill

Скрилл је начин плаћања који је веома популаран међу кладионичарима и међу сајтовима за клађење. Скрилл је основан 2001. године и од тада је постао све популарнији. Данас многи сајтови за онлајн клађење прихватају Скрилл, јер је то једно од најбољих решења за плаћање за клађење. Када бирају сајт на који ће се кладити, важно је да кладионичари одаберу кладионицу која прихвата жељену опцију плаћања.

Skrill
Најбољи сајтови за клађење са Скриллом

Најбољи сајтови за клађење са Скриллом

Скрилл (у почетку Монеибоокерс) је метода онлајн трансфера новца основана 2001. Убрзо унапред у 2021, компанија је успела да се прошири на преко 120 земаља, подржавајући до 40 валута.

Тренутно је Скрилл главни ослонац врхунски сајтови за клађење, нуди услуге локалним и међународним сајтовима за клађење. Дакле, желите да почнете да се кладите са Скриллом? Ево свих виталних информација о Скрилл клађењу и где да играте користећи ову банковну опцију.

Најбољи сајтови за клађење са Скриллом
Како направити депозит са Скриллом

Како направити депозит са Скриллом

Играчи прво морају да направе новчаник да би почели да се кладе са Скриллом на најбољим сајтовима за коцкање. Срећом, процес креирања Скрилл новчаника је прилично једноставан. Започните посетом званичнику Скрилл веб-сајт а затим тапните на „Региструј се“. Затим попуните тражене податке на електронском обрасцу за регистрацију. Након што све буде урађено, Скрилл ће вам послати е-поруку која потврђује да је налог успешно подешен.

Након овога, време је за финансирање е-новчаника. Играчи то могу учинити користећи директне банковне трансфере и друге Скрилл налоге. Као што се и очекивало, играчи такође могу повезати картице, као што су кредитне/дебитне картице и препаид картице. Да бисте пренели новац на рачун, кликните на „Отпреми средства“, а затим пратите упутства на екрану да додате новац. Сада идите до свог кладионичара који подржава Скрилл и пребаците новац.

Довољно је рећи да су Скрилл услуге доступне преко веб-базиране верзије или наменских мобилних апликација. Скрилл мобилна апликација је елегантна, једноставна и доступна за преузимање у Плаи Сторе-у и Апп Сторе-у. Апликација омогућава корисницима да полажу средства на своје кладионичарске рачуне, као и да повлаче. Укратко, ради практично све што веб-базирана верзија може.

Скрилл накнаде и ограничења трансакција

Креирање и одржавање Скрилл новчаника је обично бесплатно. Једноставно речено, Скрилл не наплаћује никакву месечну накнаду или накнаду за неактивност налога. Такође, ова опција е-новчаника не наплаћује кладионицима ништа за слање новца на њихове рачуне за клађење. Међутим, повлачења привлаче одређени проценат износа трансакције. Ово може бити само 1%.

У међувремену, непроверени Скрилл корисници имају дневно ограничење преноса од 2.500 УСД и могу да пошаљу или примају највише 1000 УСД по сесији. Поред тога, недељни и месечни лимити трансфера су 3.500 долара и 4.500 долара, респективно. Међутим, можете повећати износ доказујући свој идентитет.

Напомена: Очигледна мана депоновања преко Скрилл-а је то што већина кладионичара не нуди бонусе. Али то није увек тако. Стога, прочитајте бонус ситним словима да видите да ли се Скрилл депозити квалификују за награду.

Како направити депозит са Скриллом
Како направити повлачење са Скрилл

Како направити повлачење са Скрилл

Обрада исплата преко Скрилл-а на већини кладионичара је апсолутно бесплатна. Међутим, ово може варирати у зависности од оператера. Такође, директна Скрилл повлачења у повезану банку привлаче паушалну накнаду од 5,50 €, док се стопа од 7,5% примењује на ВИСА исплате. Када је у питању конверзија валута, примењује се накнада од 3,99%. Поред тога, накнада за услугу од 5,00 евра се наплаћује сваког месеца за рачуне који су неактивни више од годину дана. Тужно, ха?

Као што је раније речено, играчи могу повећати лимите трансакција верификацијом својих Скрилл налога. Ово је такође стандардна процедура пре повлачења. Да бисте верификовали налог, мораћете да отпремите слику своје возачке дозволе или личне карте коју је издао државни орган.

Затим, играчи морају да покажу доказ о пребивалишту тако што ће дати копију недавног рачуна за комуналне услуге или банковног извода. Након давања ових докумената, верификација може потрајати неколико сати или чак дана.

Трајање Скрилл повлачења

Скрилл исплата може бити тренутна или потрајати до 2 радна дана, у зависности од кладионице. Имајте на уму да је ово обично стандардно трајање за повлачење новца са било које локације за коцкање у е-новчанике. Након успешног повлачења, биће потребно још 2-5 радних дана да се средства појаве на вашем повезаном банковном рачуну. Дакле, са сигурношћу се може закључити да постоје и друге опције бржег плаћања.

Како направити повлачење са Скрилл
Безбедност и безбедност у Скриллу

Безбедност и безбедност у Скриллу

Скрилл поседује више лиценци, што му омогућава да пружа своје услуге глобално. На пример, Скриллова матична компанија, Паисафе Гроуп, има лиценцу Централне банке Ирске. Ово омогућава компанији да нуди банкарске услуге у Европи. У САД, Скрилл је регулисан од стране ФЦА (Финанциал Цондуцт Аутхорити). Ове лиценце и многе друге у оквиру његовог списка чине Скрилл једном од најсигурнијих опција.

Још један безбедносни разлог за коришћење Скрилл-а је тај што су сви подаци о трансакцијама ССЛ шифровани. Иако ћете открити своје податке за пријаву, ССЛ технологија осигурава да хакери не могу приступити вашој лозинки и корисничком имену.

За додатну сигурност, Скрилл користи двофакторску аутентификацију (2ФА) да потврди идентитет. Ова технологија додаје додатни сигурносни слој где корисници морају да унесу код пре него што се пријаве. Код се обично шаље на наведени број мобилног телефона или е-пошту.

Безбедност и безбедност у Скриллу
Скрилл опције корисничке подршке

Скрилл опције корисничке подршке

Подршка и корисничка подршка су кључни фактор који треба узети у обзир при одабиру опције плаћања. Често, играчи могу имати проблеме као што су одложени депозити/повлачења, верификације рачуна, упити о девизном курсу и тако даље. Срећом, Скрилл нуди ефикасан систем подршке путем различитих канала.

Прво, постоји свеобухватан одељак са честим питањима са одговорима на сва основна питања. Ако не пронађете одговоре које тражите у одељку Честа питања, директно контактирајте подршку путем ћаскања уживо. Међутим, консултације у ћаскању уживо доступне су само ВИП клијентима. Неверификовани корисници ће добити подршку за ћаскање којом управља виртуелни помоћник.

Ако ништа друго не успије, играчи могу е-поштом или телефонирати Скрилл-овом тиму за подршку. Док одговори путем е-поште могу потрајати до 24 сата, телефонска подршка је тренутна. Компанија нуди више телефонских бројева доступних од понедељка до петка (од 8 до 17 часова по локалном времену). Осим тога, играчи могу директно слати поруке подршке користећи електронски образац.

Испод су контакти за Скрилл подршку:

Скрилл опције корисничке подршке