Најбоље кладионице прихватају Payz

Payz је један од најпогоднијих е-новчаника за обављање трансакција на сајтовима за клађење на мрежи. Основан 2000. године, прихвата преко 45 валута из целог света. Payz је у власништву и под управом ПСИ-Паи, друштва са ограниченом одговорношћу регистрованом и лиценцираном од стране Управе за финансијско понашање Уједињеног Краљевства за пружање услуга онлајн плаћања.

Кладионици на мрежи могу изабрати један од три типа налога: ецоЦард, ецоАццоунт и ецоВиртуалцард. ЕцоЦард је припејд дебитни рачун, попут Mastercard-а, који омогућава тренутна плаћања на мрежи. ЕцоАццоунт је приватни онлајн налог који коцкари могу да допуне било када или да пошаљу новац било коме. На крају, ецоВиртуалцард је једнократна онлајн платна картица. Постаје неважећа када се трансакција заврши.

Најбоље кладионице прихватају Payz
Како направити депозит са PayzДневни лимит депозита за PayzКако направити повлачење са Payz-ом
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserMilica PetrovićLocaliser
Како направити депозит са Payz

Како направити депозит са Payz

Payz омогућава корисницима да се повежу са својим банковним рачуном и преносе средства. Отварање Payz налога је брзо и бесплатно. Купци морају да попуне своје личне податке као што су број телефона, адреса и земља пребивалишта. Линк за активацију се шаље новом кориснику, након чега власник може да користи налог. Постоје различити начини за пуњење Payz новцем: локални банковни трансфер, међународно банкарство, припејд картица, кредитна и дебитна картица.

Прављење директног депозита са Payz на платформу за клађење је бесплатно и скоро одмах. Кладионици за прави новац који желе да повећају своју банку бирају Payz на страници благајне и уносе износ за депозит.

Назив ове странице разликује се од једног до другог провајдера клађења. Затим нас Payz сајт приказује где се играч пријављује са корисничким именом и лозинком. За трансакцију се могу користити три услуге, ецоАццоунт, ецоЦард и ецоВиртуалЦард. Обично Payz не наплаћује накнаду за ово врсте депозита.

Како направити депозит са Payz
Дневни лимит депозита за Payz

Дневни лимит депозита за Payz

Ограничења зависе од нивоа налога корисника Payz и услова и одредби кладионице. Payz налог је доступан у ВИП, платинастом, златном, сребрном и класичном нивоу.

Регистрација за ове нивое је бесплатна, али услуге доступне на сваком нивоу ће се разликовати. Што је већи статус, већи је лимит депозита и обрнуто. Ограничења налога су дизајнирана да заштите средства која се држе у оквиру Payz налога.

Приликом допуне сајта за клађење, максимално ограничење на свим нивоима је 250 € по трансакцији. Дневни лимити се крећу од €1500 до €11,000 за највише нивое Payz налога (Голд, Платинум и ВИП).

Могу ли да уплатим преко мобилног?

Payz нуди сигурну и безбедну мобилну апликацију коју можете преузети са Апп Сторе-а и Гоогле Плаи-а. Корисници могу приступити својим налозима са иОС и Андроид уређаја.

Дневни лимит депозита за Payz
Како направити повлачење са Payz-ом

Како направити повлачење са Payz-ом

Све док платформа за коцкање подржава Payz, исплата је могућа са ецоАццоунт и ецоЦард налога. Укључени кораци су следећи:

  • Играч прелази на страницу благајне
  • Они бирају Payz са листе опција плаћања
  • Они уносе износ за повлачење са рачуна за клађење
  • Они попуњавају тражене информације да би сајт одобрио повлачење

Након захтева за повлачење, трансакција се одмах приказује на рачуну за клађење, а новац стиже играчу за два или три радна дана.

Провајдери клађења једва да наплаћују накнаду за Payz повлачења. Али у зависности од нивоа налога, Payz може наплатити нешто мало.

Дневни лимит повлачења на Payz

Сваки провајдер клађења поставља ограничење повлачења, па је добро да проверите услове и одредбе пре него што уновчите. Ограничење повлачења повезано са ецоЦард-ом је засновано на статусу или нивоу налога.

Максимални износ који Payz налог може да држи на сребрном и златном нивоу је 15.000 евра и 100.000 евра, респективно. Корисник може учитати свој рачун у једној трансакцији са 10 - 200 € на класичном нивоу.

Рачуни са сребрним статусом могу одједном примити било шта између 10 и 1000 евра. Златни рачун може узети €10 до €1,500 у једној трансакцији.

Могу ли да повучем на мобилном?

Повлачење путем еPayz мобилне апликације је једноставан процес. Играч се пријављује на свој налог на Андроид или иОС паметном телефону и прати горе наведене кораке.

Како направити повлачење са Payz-ом
About the author
Mikael Virtanen
Mikael Virtanen

Микаел "Микко" Виртанен, прослављен као "фински прогнозер среће" на БеттингРанкер-у, неприметно спаја математичку вештину са дубоким разумевањем психологије клађења, чиме је добио поштовање широм Европе.

Send email
More posts by Mikael Virtanen