Paysafe Card

Паисафецард је одувек био повезан са онлајн клађењем, а то је случај и данас. Кладионици који су икада дали онлајн опкладу вероватно су већ наишли на Паисафецард или су је једном користили. Сви кладионици, без обзира на стручност или преференције у игри, уживали су у анонимности коју су им омогућили унапред плаћени ваучери.

Системи плаћања унапред као што је Паисафецард постали су популарни као метод за плаћање робе и услуга на мрежи користећи прави новац, а не банковни рачун или кредитну картицу. Можете, наравно, да купујете користећи своју банковну картицу, што многи људи раде јер она прикрива коначну трансакцију на вашем рачуну.

Paysafe Card
Како направити депозит са Паисафецард

Како направити депозит са Паисафецард

Депоновање средстава на паисафецард рачун захтева од кладионичара да прво отворе налог код њих. Они једноставно морају да оду на званичну веб страницу Паисафецард-а на адреси ввв.паисафецард.цом.

Када то ураде, играчи могу да полажу на своје рачуне. Све што се тражи од играча је да купе паисафецард ПИН код, који могу добити у преко 600.000 продавница широм света. Кладионици ће само морати да унесу 16-цифрени ПИН који су стекли када желе да допуне своје стање у кладионицама.

Ако играчи нису сигурни где могу да добију паисафецард ваучер, могу да оду на званичну веб страницу компаније. Веб локација има локатор продавница који приказује све продавнице које продају паисафецард ПИН кодове у вашој области.

Финансирање рачуна за клађење користећи паисафецард је једноставан процес:

  1. Кладионици треба да оду до благајне своје омиљене кладионице и изаберу опцију депозита и биће им представљени сви доступни начини плаћања. Веб страница ће кладионичаре одвести у нови прозор када изаберу паисафецард као своју жељену опцију плаћања.

  2. Биће линк који ће им показати све продавнице у вашој области које продају паисафецард ваучере. Можете да пређете на следећи корак ако сте већ купили ваучере.

  3. Кладионици ће приметити део где ће морати да унесу свој 16-цифрени ПИН. Запамтите да ПИН-ови паисафецард-а могу да се комбинују како бисте могли да уплатите већи износ. Када кладионичари депонују све ПИН-ове које желе, све што им преостаје је да потврде депозит.

Како направити депозит са Паисафецард
Како извршити повлачење са Паисафецард

Како извршити повлачење са Паисафецард

Паисафецард се, нажалост, не може користити за подизање новца. Као резултат тога, ако играч жели да тражи готовину у својој омиљеној кладионици, мораће да пронађе друго средство.

  • Начин повлачења средстава ако кладионичари не могу да користе своју паисафецард је коришћење е-новчаника као што су Нетеллер или Скрилл, јер су ове опције најпогодније и најбрже у тренутку писања.

  • Посредник може дати још један ниво сигурности и приватности, што је добро јер они који користе паисафецард то чине због заштите приватности услуге плаћања

  • Друга алтернатива метода повлачења је исплата путем директних банковних трансфера. Међутим, важно је запамтити да повлачења путем ових канала трају дуже — око два до пет дана.

Ова дуга чекања могу бити и дужа због викенда, државних празника или ако је систем финансијске институције тренутно у фази одржавања.

Имајте на уму да ће бити наплаћена накнада за конверзију ако кладионичари уплате депозите у спортској кладионици у валути различитој од оне на паисафецард ваучеру. На званичном сајту паисафецард-а постоји конвертор валута који омогућава корисницима да виде које накнаде могу да им наплате приликом уплате депозита у различитим валутама.

Пошто се накнаде могу разликовати у зависности од тога где кладионичар живи, играчи треба да оду на званичну веб страницу паисафецард-а, одаберу своју област и провере одговарајуће накнаде које се могу применити на њих.

Што се тиче ограничења, она се могу разликовати од сајта за клађење, тако да кладионици прво треба да ураде свој домаћи задатак.

Како извршити повлачење са Паисафецард
Сигурност и сигурност у Паисафецард-у

Сигурност и сигурност у Паисафецард-у

Висок ниво безбедности Паисафецард-а је једна од његових најпривлачнијих карактеристика. Ово је примарни разлог зашто се толико коцкара одлучило да користи овај начин плаћања када уплаћује депозите на виртуелним кладионицама. Паисафецард не захтева никакве информације у вези са кредитним/дебитним картицама или банковним рачунима током процеса плаћања. Ово избегава ризик да осетљиви подаци буду изложени веб локацији на којој се кладите.

Док корисници морају да буду опрезни да не деле своје ПИН-ове са другима како би избегли финансијску превару, паисафецард је предузео кораке да побољша безбедност механизма плаћања. Можете да закључате своје ПИН-ове ако приметите било какву лажну активност.

На овај начин нико неће моћи да им приступи нити да украде новац. Вреди напоменути да када су ПИН-ови закључани, не могу се поново користити. Међутим, они имају опцију да затраже повраћај за преостали износ на паисафецард рачуну.

Још један корак који је Паисафецард предузео да повећа своју безбедност је заштита ПИН-ова од хаковања. Генератор неће хаковати ПИН-ове, а износ који се наплаћује на вашим паисафецард купонима неће бити промењен.

Паисафецард такође упозорава своје клијенте на друге уобичајене преваре. На овај начин, кладионичари неће бити преварени да открију информације о вашем налогу или ПИН-ове.

Сигурност и сигурност у Паисафецард-у
Опције корисничке подршке Паисафецард-а

Опције корисничке подршке Паисафецард-а

Пошто је паисафецард једна од врхунски начин плаћања опције не само међу кладионицима већ и са сајтовима за клађење, нека питања или питања ће увек бити присутни.

Када кладионичари наиђу на један од ових, наравно, природно је тражити помоћ. Добро је што је паисафецард опремљен за решавање питања и забринутости клијената.

Кладионици који имају питања или недоумице могу да оду на званичну веб страницу паисафецард. Постоји опција Подршка у менију хамбургера у горњем левом углу која води кориснике до организоване и лако читљиве странице са честим питањима.

Страница са честим питањима може помоћи у вези са питањима као што су сумња на превару, надокнада, проблеми са плаћањем и још много тога. Ако кладионици не могу да пронађу своје питање на картицама, могу да унесу своје питање на картицу за претрагу.

Ако то и даље не успије, кладионичари могу отићи до дугмета Контактирајте нас на дну веб странице. Овде могу да пронађу образац за контакт где могу да поднесу карте за подршку и своју телефонску линију за корисничку подршку. Имајте на уму да могу бити наплаћене локалне накнаде када позовете њихов ЦС тим.

Лара, њихов цхатбот, такође је доступна за питања играча и питања 24 сата дневно, седам дана у недељи.

Опције корисничке подршке Паисафецард-а