Money Transfer

Од појаве иГаминг авенија, играчи су могли да преносе новац на ове сајтове путем директних банковних трансакција. Чини се да је овај начин плаћања омиљен међу играчима који желе да праве значајне опкладе за прави новац. Такође га преферирају коцкари који цене сигурност онлајн трансакција.

Коцкари могу брзо пребацити новац са својих текућих рачуна на своју омиљену платформу за спортско клађење. Баш као и код плаћања рачуна, средства ће одмах отићи на сајт за клађење без потребе за кредитном/дебитном картицом. Иако је проналазак онлајн банкарства отворио прозоре могућности за кладионичаре у еСпорту, он такође долази са неким препрекама, као што су накнаде и дуго време за исплату.

Како направити депозит

Како направити депозит

Пошто средства потичу са текућег банковног рачуна, банка издавалац мора одобрити трансфер. Ниједна трећа страна не може приступити овим информацијама. Да би пренео новац директно на сајт за клађење, корисник треба да има следеће предуслове:

 • Назив банке и адреса филијале
 • број рачуна
 • ИБАН/БИЦ/Свифт код за међународне трансфере
 • Е-банкинг акредитиви

Ако платформа за клађење користи рачун у страној банци, играчу ће можда бити потребна помоћ да заврши трансфер. Међутим, корисничка подршка банке и провајдера коцкања је увек доступна ако играч наиђе на било какав проблем.

Поред тога, играчи могу депоновати средства преко својих паметних телефона када се кладе на мобилној платформи, захваљујући мобилном банкарству. Основни кораци за депоновање средстава путем банковног преноса су приказани у наставку.

 1. Идите на страницу благајне на сајту за клађење и изаберите 'Депозит'
 2. Кликните на 'банковни трансфер' или 'банковни трансфер'
 3. Попуните износ за пренос на рачун за клађење, имајући у виду минимални депозит
 4. Додајте банковне податке према захтеву на сајту
 5. Завршите безбедносне провере према захтевима банке, на пример, СМС код или КР код
 6. Уживајте у спортском клађењу када новац стигне на рачун за коцкање

Уобичајено, директни депозити у банци трају два до пет радних дана. Ово је једноставно електронски трансфер новца са једног банковног рачуна на други. Може укључивати локалне или међународне банке. Све док корисник има налог за електронско банкарство, његов финансијски провајдер ће се побринути за остало након захтева. Минимални и максимални депозити се разликују у зависности од услова коцкања.

Како направити депозит
Како извршити повлачење

Како извршити повлачење

Постоје бројне опције плаћања за онлајн клађење, али само неколико олакшава и депозите и исплате. Многи играчи су разочарани када сазнају да њихов омиљени банкарски метод није наведен за исплату добитака.

Директни банковни трансфери су јединствени јер су универзални и могу да обрађују исплате са рачуна за клађење без географских ограничења.

Морате имати интернет банкарство да бисте уновчили овај метод. Неопходно је проверити лимите повлачења када захтевате исплате. Накнаде се такође могу применити, али се разликују од локације до локације. Ево корака које играчи треба да предузму да би искупили своје добитке.

 1. Идите на страницу благајне и кликните на „Повући“
 2. Изаберите банковни трансфер и износ за исплату
 3. Попуните банковне податке и потврдите детаље
 4. Кликните на „Пошаљи“ и сачекајте да сајт за клађење одобри трансфер
 5. Новац стиже на банковни рачун након три до седам радних дана

Директна банковна повлачења заштићена су врхунским сигурносним системима. Процес обично прати 2-факторску или 3-факторску аутентификацију. Док дели банковне податке са платформом за клађење, играч се усмерава на безбедну веб страницу. Приликом премештања средстава преко ове странице, информације о кориснику су шифроване од краја до краја.

Дакле, могућност крађе података је значајно смањена. Међутим, играчи из земаља у којима је коцкање илегално морају бити опрезни са банковним трансферима јер власти могу пратити њихове активности клађења путем банковних извода.

Како извршити повлачење
Безбедност и сигурност

Безбедност и сигурност

Банке постоје вековима, због чега им кладионичари верују. Међутим, прописи у банкарском сектору се стално мењају, а све финансијске институције су одговорне за безбедност података о клијентима. Дакле, како то постижу?

Аутентикација

Сваки депозит или повлачење прати конформацију идентитета особе која га покреће. Због тога кладионичари морају да доставе своје тајне ПИН-ове и лозинке за електронско банкарство. Поред тога, неке банке користе технике биометријске верификације и ИВР.

Ревизије рута

Сваки банковни рачун има историју трансакција, такође познату као извод. Поред тога, банкарски системи прате трагове ревизије за сваки догађај, укључујући пријављивање на телефонско банкарство и тачно време интеракције са банкарским системом.

Упознајте свог купца (КИЦ)

КИЦ ублажава превару и штити поверљиве информације утврђивањем идентитета корисника. Поред тога, ограничава трансфер новца који може бити резултат скривања идентитета.

Сигурна база података и сервери

Банке користе сигурне сервере и системе база података да би спречиле губитак података хаковањем. Неопходни детаљи као што су име клијента, број рачуна и адреса су сакривени. Сваки приступ производном систему је високо чуван. Чак и запосленима у банци су потребни специјализовани алати за приступ подацима о клијентима.

Редовна ажурирања и комуникација

На крају, банке редовно ажурирају клијенте најновијим системима верификације и апликацијама за електронско банкарство. Такође обавештавају власнике банковних рачуна у случају сумњивих активности.

Безбедност и сигурност
Опције корисничке подршке

Опције корисничке подршке

Банке су педантне када је у питању комуникација са клијентима. Они су опрезни када уводе нове канале како би били сигурни да су доследни. Најпопуларнији начини за контактирање банке су:

 • Емаил
 • Телефонски позиви
 • Виртуелни асистенти
 • Поједностављене пеер-то-пеер мобилне апликације

Виртуелни асистенти су усвојени на многим платформама за онлајн банкарство како би помогли клијентима у свакодневним проблемима. АИ покреће ове финансијске апликације да креирају директну линију комуникације. Они могу дати упутства до најближе филијале банке, претражити историју трансакција, лоцирати број за рутирање и дати стање на рачуну.

У пеер-то-пеер мобилним апликацијама, корисници могу без напора да комуницирају приликом плаћања. Ово елиминише препреку која је укључена у трансакције са паушалним износом.

Е-пошта је један од водећих канала комуникације између банака и клијената. Можда није тако брзо као телефонски позиви, али купци могу очекивати одговоре у року од 24 сата. Клијенти са упитима за хитне случајеве радије користе телефонски број за директан разговор са представником за бригу о клијентима из њихове филијале банке.

Опције корисничке подршке