Најбоље кладионице прихватају Maestro

Данас постоји толико много сајтова за клађење који прихватају Маестро као банкарски метод. Популарност Маестро сајтова за клађење може се приписати погодностима начина плаћања. Брзо је и приступачно. Поврх тога? Маестро је реномирани бренд који је веома заштићен коришћењем најновијег војног шифровања.

Основан 1991. године, бренд припејд и дебитних картица је у власништву компаније Мастерцард и доступан је у многим земљама у америчком региону, Азији и Европи. Као онлајн дебитни бренд базиран на ПИН-у, Маестро омогућава корисницима да купују онлајн и приступе својој готовини на банкоматима широм света.

Најбоље кладионице прихватају Maestro
Како направити депозит код МаестраКако направити повлачење са Маестро?
Како направити депозит код Маестра

Како направити депозит код Маестра

Депоновање новца на сајт за клађење користећи Маестро је прилично лако. Оно што је важно за играче је регистрација на сајту за клађење који прихвата Маестро као а метод депозита.

Повежите Маестро са банковним рачуном

Постоје две врсте Маестро картица; дебитне и припејд картице. Дебитне картице морају бити повезане са банковним рачуном власника картице, било да је штедни или текући рачун. Међутим, кладионичарима није потребан налог да би користили Маестро препаид картице.

Прављење директног депозита код Маестра

Када се кладионичар региструје на сајту за клађење који прихвата Маестро депозите, следећи корак је да оде до банкарског одељка кладионице и изаберете опцију депозита. У последњем кораку изаберите Маестро са листе опција депозита, унесите износ депозита и све потребне детаље, укључујући број картице, ЦВВ2 код и датум истека картице.

Маестро лимити депозита

Када су у питању лимити депозита, Маестро нема фиксне цифре. Уместо тога, границе постављају сајтови за клађење. На већини Маестро сајтова за клађење, минимално ограничење депозита је постављено на 10 долара, док максимално ограничење депозита варира у великој мери.

Што се тиче обрта, Маестро депозити су тренутни, али за неке може потрајати мало дуже сајтови за клађење на мрежи због процеса верификације.

Депозит са мобилног

Маестро омогућава играчима да уплате депозите на својим мобилним телефонима како би задовољили све већи број коцкара у покрету. Играчима се саветује да се региструју на сајтовима за клађење за мобилне уређаје за беспрекорне трансакције јер су оптимизоване за мобилне уређаје.

Како направити депозит код Маестра
Како направити повлачење са Маестро?

Како направити повлачење са Маестро?

Осим депозита, Маестро омогућава љубитељима спортског клађења да повуку своје добитке преко Маестра.

  • Бушилица је иста као код прављења депозита. Прво, играчи морају да се увере да сајт за клађење прихвата Маестро као опцију повлачења.
  • Следећи корак је одлазак у одељак за банкарство и одабир Маестра као жељене методе повлачења. У последњем кораку, играчи треба да унесу износ који желе да подигну и покрену повлачење.
  • За записник, играчи прво морају да испуне услове за клађење да би повлачење успешно прошло.

Маестро ограничења повлачења

Још један важан аспект у вези са Маестро повлачењем су лимити. Маестро нема фиксна дневна ограничења повлачења. Сајтови за клађење су ти који постављају границе.

Већина Маестро сајтова за клађење нема дневне границе повлачења, тако да играчи могу добити све своје добитке без икаквих проблема. Међутим, постоји минимално ограничење повлачења које се разликује од једне до друге локације за клађење.

Преокрет повлачења

Иако не постоје строга ограничења повлачења, Маестро повлачењу треба доста времена пре него што средства стигну. Овде опет, преокрет зависи од сајта за клађење. Сви сајтови за коцкање имају период на чекању. Већина Маестро сајтова за клађење има период чекања од 2-4 дана, тако да срећни играчи морају да сачекају пре него што добици стигну на њихове Маестро рачуне.

Могу ли се играчи повући на мобилном телефону?

Да. Баш као и код депозита, срећни добитници могу да повуку свој новац на Маестро мобилним сајтовима за клађење. Процес је једноставан јер су мобилне странице за клађење оптимизоване да одговарају мобилним уређајима.

Како направити повлачење са Маестро?