Најбоље кладионице прихватају EcoPayz

ЕцоПаиз је један од најпогоднијих е-новчаника за обављање трансакција на сајтовима за клађење на мрежи. Основан 2000. године, прихвата преко 45 валута из целог света. ЕцоПаиз је у власништву и њиме управља ПСИ-Паи, друштво са ограниченом одговорношћу регистровано и лиценцирано од стране Управе за финансијско понашање Уједињеног Краљевства за пружање услуга онлајн плаћања.

Кладионици на мрежи могу да изаберу један од три типа налога: ецоЦард, ецоАццоунт и ецоВиртуалцард. ЕцоЦард је припејд дебитни рачун, попут МастерЦард-а, који омогућава тренутна плаћања на мрежи. ЕцоАццоунт је приватни онлајн налог који коцкари могу да допуне било када или да пошаљу новац било коме. На крају, ецоВиртуалцард је једнократна онлајн платна картица. Постаје неважећа када се трансакција заврши.

Најбоље кладионице прихватају EcoPayz
Како направити депозит са ЕцоПаиз-ом

Како направити депозит са ЕцоПаиз-ом

ЕцоПаиз омогућава корисницима да се повежу са својим банковним рачуном и преносе средства. Отварање ецоПаиз налога је брзо и бесплатно. Купци морају да попуне своје личне податке као што су број телефона, адреса и земља пребивалишта. Линк за активацију се шаље новом кориснику, након чега власник може да користи налог. Постоје различити начини за пуњење ецоПаиз-а новцем: локални банковни трансфер, међународно банкарство, припејд картица, кредитна и дебитна картица.

Прављење директног депозита са ецоПаиз-ом на платформу за клађење је бесплатно и готово тренутно. Кладионици за прави новац који желе да повећају своју банку бирају ецоПаиз на страници благајне и уносе износ за депозит.

Назив ове странице разликује се од једног до другог провајдера клађења. Затим нас ецоПаиз сајт приказује где се играч пријављује са корисничким именом и лозинком. За трансакцију се могу користити три услуге, ецоАццоунт, ецоЦард и ецоВиртуалЦард. Обично ецоПаиз не наплаћује накнаду за ово врсте депозита.

Како направити депозит са ЕцоПаиз-ом
Дневни лимит депозита за ЕцоПаиз

Дневни лимит депозита за ЕцоПаиз

Ограничења зависе од нивоа налога корисника ецоПаиз-а и услова и одредби кладионице. ЕцоПаиз налог је доступан у ВИП, платинастом, златном, сребрном и класичном нивоу.

Регистрација за ове нивое је бесплатна, али услуге доступне на сваком нивоу ће се разликовати. Што је већи статус, већи је лимит депозита и обрнуто. Ограничења налога су дизајнирана да заштите средства која се држе у оквиру ецоПаиз налога.

Приликом допуне сајта за клађење, максимално ограничење на свим нивоима је 250 € по трансакцији. Дневни лимити се крећу од €1500 до €11,000 за највише нивое ецоПаиз налога (Голд, Платинум и ВИП).

Могу ли да уплатим преко мобилног?

ЕцоПаиз нуди сигурну и безбедну мобилну апликацију коју можете преузети са Апп Сторе-а и Гоогле Плаи-а. Корисници могу приступити својим налозима са иОС и Андроид уређаја.

Дневни лимит депозита за ЕцоПаиз
Како извршити повлачење са ЕцоПаиз-а

Како извршити повлачење са ЕцоПаиз-а

Све док платформа за коцкање подржава ецоПаиз, исплата је могућа са ецоАццоунт и ецоЦард налога. Укључени кораци су следећи:

  • Играч прелази на страницу благајника
  • Они бирају ецоПаиз са листе опција плаћања
  • Они уносе износ за повлачење са рачуна за клађење
  • Они попуњавају тражене информације да би сајт одобрио повлачење

Након захтева за повлачење, трансакција се одмах приказује на рачуну за клађење, а новац стиже играчу за два или три радна дана.

Провајдери клађења једва да наплаћују накнаду за ецоПаиз повлачења. Али у зависности од нивоа налога, ецоПаиз може наплатити нешто мало.

Дневни лимит повлачења на ецоПаиз-у

Сваки провајдер клађења поставља ограничење повлачења, па је добро да проверите услове и одредбе пре него што уновчите. Ограничење повлачења повезано са ецоЦард-ом је засновано на статусу или нивоу налога.

Максимални износ који ецоПаиз налог може да држи на сребрном и златном нивоу је 15.000 евра и 100.000 евра, респективно. Корисник може учитати свој рачун у једној трансакцији са 10 - 200 € на класичном нивоу.

Рачуни са сребрним статусом могу одједном примити било шта између 10 и 1000 евра. Златни рачун може узети €10 до €1,500 у једној трансакцији.

Могу ли да повучем на мобилном?

Повлачење путем ецоПаиз мобилне апликације је једноставан процес. Играч се пријављује на свој налог на Андроид или иОС паметном телефону и прати горе наведене кораке.

Како извршити повлачење са ЕцоПаиз-а