Најбоље кладионице прихватају Barion

Коцкари који желе да пређу са класичних казина на онлајн казина разматрају две ствари. Једна је лоцирање најбољег онлајн казина за играње, а друга су доступне опције плаћања онлајн казина. Барион Паимент је електронски новчаник који нуди плаћање казинима на мрежи. Будимпешта, Мађарска, је седиште компаније.

Опција плаћања долази са јединственим карактеристикама. Омогућава врхунским онлајн казинима који прихватају овај метод да понуде играчима претплату и месечне услуге. Корисници могу да плате једним кликом. Обично нема потребе да сваки пут пролазите кроз цео процес плаћања. Штавише, Барион-ова услуга електронског плаћања омогућава играчима да брзо и безбедно депонују кредитном картицом или препаид салдом.

Најбоље кладионице прихватају Barion
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser
Како направити депозит код Бариона

Како направити депозит код Бариона

Пружалац услуга, Барион Паимент Зрт., је банка коју регулише Народна банка Мађарске и она има одобрење.

Депоновање средстава код Барион-а је пријатно и једноставно. Играчи прво морају да пронађу онлајн кладионицу која прихвата Барион плаћања. Да би започели, корисници треба да отворе Барион налог. Ово је једноставан поступак. Услуга је тренутно доступна у неколико европских земаља.

Постоје четири валуте прихваћене за Барионова плаћања. Корисници могу отворити засебне рачуне у ЕУР, УСД, ХУФ и ЦЗК. Ове валуте га чине идеалним за играче да играју у најбољим онлајн кладионицама широм света.

Играчи ће прво изабрати Барион као свој начин плаћања у онлајн кладионицама. Овде ће имати слободу избора или е-новчаника или припејд картице. Корисници ће затим унети жељени износ депозита. Са картицама, процес је једноставан. Опција еВаллет преусмерава кориснике на веб локацију Барион. Затим се пријављују на свој еВаллет налог и потврђују трансакцију. Али без обзира на избор у употреби, средства се одражавају одмах након потврде трансакције.

Како направити депозит код Бариона
Ограничења у земљи, накнаде и ограничења депозита

Ограничења у земљи, накнаде и ограничења депозита

Најпопуларнији региони који користе Барион су Мађарска и њене суседне државе. Али с обзиром да је ова опција плаћања доступна онлајн кладионичарима, вероватно ће се проширити широм Европе. Играчи такође треба да буду заинтересовани за рад са Барионом у онлајн казинима. Разлог је тај што чак и када је метода доступна у неколико земаља, не прихвата свака онлајн кладионица своје уплате.

Барион наплаћује експресну накнаду од 1% за ову услугу. Постоје минимална ограничења за трансакције које корисник може извршити на сајту за клађење на мрежи. Већина ограничења се односи на верификацију Барион налога. Стога би ово требало да буде најмања њихова брига за потпуно проверене кориснике. Онлине казина такође могу имати своја ограничења; играчи прво треба да се консултују са њима.

Ограничења у земљи, накнаде и ограничења депозита
Како направити повлачење са Барионом

Како направити повлачење са Барионом

Ако је Барион доступан као метод депозита код кладионичара, корисници ће га готово сигурно користити за повлачење. Процес подизања новца из Барион спортске кладионице је сличан оном депоновања. Играчи треба да оду на страницу благајне кладионице и изаберу Барион као метод исплате.

Након тога уносе износ за повлачење и потврђују трансакцију. Алтернативно, могу да користе своје припејд картице као опцију повлачења. Конзерве играча се брзо повлаче са својих телефона у било ком тренутку.

Како направити повлачење са Барионом
Која је граница повлачења у Барион кладионицама?

Која је граница повлачења у Барион кладионицама?

Прво, ако се особа придружи Бариону и наведе само своје име и лозинку, биће стављена у категорију „одрицања“. То значи да њихов тренутни укупни износ не може прећи 45.000 ХУФ, отприлике 120 УСД. Штавише, они ће моћи да користе свој новчаник само до овог ограничења сваког месеца. Још једно ограничење је да корисник не може да шаље новац другима на овом нивоу. Такође, могу да повуку само укупно 260.000 ХУФ, отприлике 800 УСД.

Корисници ће доћи до једноставног нивоа дужне пажње ако играч попуни цео лист података када се региструје или касније у менију Мој новчаник/Профил. На овом нивоу, укупни Барион салдо корисника не може да пређе 300.000 ХУФ, око 900 УСД. Такође, могу да повуку само 260.000 ХУФ, око 800 УСД.

Коначни ниво нормалне дужне пажње, НДД, у потпуности уклања сва ограничења. Корисници могу да користе Барион новчаник да прате сва непредвиђена ограничења. Корисници морају бити у потпуности верификовани да би откључали овај ниво. То је најефикасније за хигх роллере у онлајн кладионицама.

Која је граница повлачења у Барион кладионицама?
Безбедност и безбедност у Бариону

Безбедност и безбедност у Бариону

Барион је лиценцирани издавалац електронског новца. Путем пасоша, лиценца важи у целој ЕУ и Европском економском простору. Процеси развоја и рада су добро документовани и надгледани од стране надлежних органа на основу добро познатих законских критеријума.

Сваки онлајн кладионичар користи ССЛ енкрипцију у свакој извршеној трансакцији. Ниво безбедности је сличан оном у највећим светским банкама и финансијским институцијама и свим реномираним сајтовима за куповину на мрежи како би се осигурало да су финансијски и лични подаци приватни у сваком тренутку.

Поред тога, Цомодо-ова 2048-битна ТЛС енкрипција штити Барионове сервере. Али мудро је да играчи увек још једном провере да ли користе тачне информације о банковној картици или лозинку за плаћање на свом Барион безбедном серверу пре него што наставе. Када Барион Паимент Инц. препозна уплату и адресу платиоца, икона безбедности на претраживачу постаје зелена.

Барион поседује ПЦИ ДСС сертификат који је потребан за пословање са банковним картицама за руковање одговарајућим подацима о банковним картицама. Безбедност Барион сервера успостављена је у складу са одредбама Мађарске Народне банке, Магиар Немзети Банк.

Безбедност и безбедност у Бариону
Барион опције корисничке подршке

Барион опције корисничке подршке

Играчима је доступно неколико начина плаћања на мрежи. Многи провајдери плаћања нуде сличне услуге плаћања. Стога је кориснички сервис у Барион-у веома важан за задржавање корисника. Подршка је лако доступна, а потребе корисника стављају на прво место.

Они брзо помажу сваком кориснику који има проблема са депозитима или повлачењем средстава. Корисницима је на располагању широк избор опција. Међутим, најефикасније је преко њихове услуге позива. Све што захтева хитну пажњу треба да се саопшти позивом. Алтернативно, корисници им могу послати е-пошту. Обично одговарају у року од 2 сата након што корисник пошаље упит е-поштом.

Тако Барион наставља да показује своју посвећеност сваком од својих купаца. Такође, Барион корисничка подршка је значајна за кориснике за флуидан процес плаћања. Ефикасна корисничка подршка обезбеђује корисницима доступност кад год им затреба помоћ.

Барион има активне странице друштвених медија за интеракцију са својим клијентима. Обично се услуге подршке за обраду кредитних картица покажу изузетно важним због могућих компликација на кредитној или дебитној картици. То може бити погрешна картица или када је Интернет страница кладионичара одбија то.

Контакт канали

Барион опције корисничке подршке
About the author
Ethan Moore
Ethan Moore

Итан "БетМастер" Мур, рођен усред пулсирајуће енергије Лондона, комбинује оштар аналитички ум са узбуђењем спорта. Као главни писац за БеттингРанкер, он нуди јединствен спој статистике, стратегија и прича, чинећи свет спортског клађења доступним и узбудљивим.

Send email
More posts by Ethan Moore