Bank transfer

Банковне трансфере данас многи сматрају застарелим начином плаћања. Међутим, већина банака је направила огроман напредак у модернизацији својих услуга. Брзина трансакција, на пример, у многим случајевима је скоро тренутна. Плаћања су такође сигурна, приватна и безбедна. Из ових разлога, банковни трансфери су и даље популарни начини плаћања на сајтовима за клађење. Старији играчи их преферирају јер су и они на њих више навикли. Лакоћа трансакције је такође симпатична.

Bank transfer

Ако намеравате да користите банковни трансфер као метод за покретање свог налога за клађење, не би требало да се осећате недовољно услужено. Уживаћете у већини предности које корисници дигиталног плаћања добијају и вероватно у још неколико, попут малог ризика да ваши детаљи буду угрожени.

Section icon
Како уплатити депозит путем банковног трансфера

Како уплатити депозит путем банковног трансфера

Свој рачун за клађење можете повезати директно са банком. Обавезно запамтите да ако депонујете путем банковног трансфера, морате да дате све детаље потребне за исправну трансакцију.

Ово укључује ваше име, број рачуна и шифру за сортирање банковног рачуна на који желите да положите средства. Пратите следеће кораке да бисте извршили трансакцију путем банковног трансфера.

  1. Пријавите се на свој налог за клађење
  2. Кликните на дугме "Депозит" у горњем десном углу екрана платформе
  3. Унесите податке о плаћању и проверите да ли су тачни
  4. Притисните „Уплатите депозит.
  5. Наставите да потврдите трансакцију
  6. Ваш депозит је уплаћен на ваш рачун за клађење

Када обављате трансакцију преко банке, обавезно наведите све битне детаље. Ово укључује вашу адресу е-поште, име, број рачуна и код за сортирање. Неке банке имају динамичке накнаде за међународне трансакције које се мењају у зависности од тога на шта или са чега преносите новац. Ово можете избећи коришћењем банке која се налази у вашој земљи пребивалишта.

Дневно ограничење депозита на већини сајтова за клађење је до 2.000 долара. Ово се, међутим, може повећати након неколико успешних трансакција.

Банковни трансфер или банковни трансфер је а сигуран начин плаћања. Такође се може радити и од куће и у покрету са паметним телефоном, таблетом или лаптопом. За депозите, овај метод је скоро једнако брз као дигитални трансфери.

Како уплатити депозит путем банковног трансфера
Како извршити повлачење путем банковног трансфера

Како извршити повлачење путем банковног трансфера

Кладионица не може само да кредитира ваш рачун сумом коју желите да подигнете у тренутку. Након што покренете исплату, они морају да сачекају да уплату потврди банка. Када користите овај метод за повлачење средстава, поново проверите да ли су ваши подаци тачни пре него што кликнете на „Потврди повлачење“. Ово ће помоћи да се избегну кашњења или грешке током обраде.

Процедура је иста као и уплата депозита. Једина разлика је у томе што у овом случају морате да притиснете „Повлачење“ уместо „Депозит“. Такође, унесите податке о свом банковном рачуну и пратите кораке да бисте довршили повлачење.

Обично је потребно између два и три радна дана да добијете потврду од ваше банке да су средства депонована. Дневни лимит повлачења варира од једног сајт за клађење другом и од земље до земље. Лимит такође зависи од прописа ваше банке.

Важећи су само банковни трансфери са истог имена на који је ваш рачун и не би требало да изазове никаква кашњења или проблеме. Иако бисте можда желели да останете анонимни када се пријављујете на своју веб локацију, то може изазвати проблеме током трансакција.

Као што је раније поменуто, можете користити свој мобилни телефон за уплату и исплату банковним трансфером. Многе банке вам омогућавају да обављате трансакције преко претраживача, док друге имају наменске апликације које чине плаћања још лакшим.

Како извршити повлачење путем банковног трансфера