American Express

Америцан Екпресс, који се понекад назива и Амек, један је од најбољих избора кладионичара када траже начине да финансирају своје рачуне на веб локацијама за клађење. Амек је међународно призната услуга плаћања која омогућава кладионицима и играчима да финансирају своје рачуне брзо, безбедно и без проблема. Најпознатија је по томе што је прва компанија која је користила „путничке чекове“, услугу која је уведена пре више од једног века.

Данас је Америцан Екпресс једна од 30 компоненти Дов Јонес Индустриал Авераге-а, која сваке године обрађује четвртину укупног износа у доларима трансакција кредитним картицама у Сједињеним Државама.

American Express
Како направити депозит код Америцан Екпресс-а

Како направити депозит код Америцан Екпресс-а

Већина веб локација за клађење са логотипом Амек је у потпуности лиценцирана за рад у онлине пословању игара. Овакви сајтови ће вероватно бити у власништву познатих матичних компанија и надгледани од стране надзорника за клађење на мрежи.

Америцан Екпресс не жели да се меша у трансакције са бескрупулозним предузећима, што такође штити кладиоце.

Процес депозита за неамеричке Амек кладиоце је прилично једноставан, пошто прати нормалан процес депозита за већину сајтова за клађење.

Можда постоје накнаде и ограничења у зависности од финансијске институције или сајта за клађење, тако да је најбоље да потенцијални кладионици ураде неки домаћи задатак пре него што положе на Амек. Сајтови за клађење обично нуде бонусе на први депозит, тако да ће се накнаде осећати као надокнађени трошкови.

Неки закони могу отежати Американцима депоновање средстава на сајтове за клађење преко Америцан Екпресс-а. Да би се ово заобишло, кладионичари који користе Америцан Екпресс морају да пронађу 'посредника', да тако кажем, попут е-новчаника као што су Нетеллер или МиПаилинК. Амек картица се може користити за финансирање ових е-новчаника, који се заузврат могу користити за финансирање новчаника за клађење на мрежи.

Иако коришћење посредника може изгледати као гњаважа, заправо може бити од користи за кладиоце јер може бити додатни сигурносни слој.

Како направити депозит код Америцан Екпресс-а
Како извршити повлачење са Америцан Екпресс-а

Како извршити повлачење са Америцан Екпресс-а

Мало је вероватно да ће кладионици пронаћи сајтове за коцкање који им омогућавају да повуку новац назад на Амек иако је то дозвољено као метод депозита. Рекавши ово, кладионици ће можда морати да пронађу алтернативне методе за повлачење својих средстава или добитака назад у џеп:

  • Један од начина за повлачење средстава са сајтова за клађење је коришћење е-новчаника као што су Скрилл или Нетеллер. Ове опције су најбрже и најпогодније до сада.

  • Посредник може бити чак и бољи за кладионичара, јер може да обезбеди још један ниво сигурности поред безбедносних мера Амек-а и кладионичара.

  • Алтернативно, кладионичари се такође могу одлучити за повлачење путем банковних трансфера. Повлачења извршена овим методом обично трају два до пет дана да се прогурају. Може потрајати и дуже због тога што се викенди не рачунају као банкарски дани или одржавање од стране финансијске институције или у случају државних празника.

Што се тиче накнада, технички гледано, не постоје накнаде за повлачење са Америцан Екпресс-а, јер кладионици уопште не могу да се повуку са Амек-а. Међутим, е-новчаници или банке могу имати накнаде које ће им наметнути. Чак и сајтови за клађење могу имати накнаде на својој страни које ће применити на повлачења.

Ограничење повлачења ће се вероватно разликовати од сајта за клађење, тако да кладионици морају да ураде свој домаћи задатак и да га схвате пре повлачења како би избегли забуну или питања. Финансијске институције и е-новчаници такође могу да примењују ограничења, тако да обавезно проверите ситно писмо.

Како извршити повлачење са Америцан Екпресс-а
Безбедност и безбедност у Америцан Екпресс-у

Безбедност и безбедност у Америцан Екпресс-у

Америцан Екпресс картица је кодирана са личним подацима корисника који су коришћени за регистрацију за картицу.

То значи да ваша физичка картица има неколико безбедносних функција, као што су технологија чипа и идентификациони број картице.

Технологија чипа је побољшана верзија магнетне траке ваше картице. Тај мали чип уграђен у физичку пластичну картицу ствара шифровани код за једнократну употребу који тренутно верификује све потребне и поверљиве детаље, што отежава криминалцима да клонирају картицу.

С друге стране, идентификациони број картице (ЦИД) је четвороцифрени код који овлашћује онлајн и друге трансакције за које није потребна физичка картица. Ово додатно отежава преварантима приступ вашем налогу чак и ако дођу до броја ваше кредитне картице или личних података.

Америцан Екпресс такође користи модел откривања превара са омогућеним машинским учењем који може да прати преко трилиона трансакција у реалном времену и да открије превару у року од милисекунди када се Амек картица користи било где у свету.

Ова технологија против превара која проверава сваку појединачну трансакцију у односу на хиљаде тачака података. Амек-ов СафеКеи проверава сваку трансакцију кладионичара и послаће е-пошту, СМС или пусх обавештење да провери ваш идентитет.

Безбедност и безбедност у Америцан Екпресс-у
Опције корисничке подршке Америцан Екпресс-а

Опције корисничке подршке Америцан Екпресс-а

Са компанијама које су свестране и угледне као што је Америцан Екпресс, увек ће се појавити нека питања или недоумице. Када се то догоди, корисници ће желети да траже појашњења или помоћ. Срећом, Америцан Екпресс је више него опремљен да се носи са било којом ситуацијом са којом се клијенти могу сусрести.

Ако су корисници забринути, могу отићи на глобалну веб страницу Америцан Екпресс. У горњем десном углу налази се дугме за помоћ. Ово ће их довести до корисничке подршке, где ће их дочекати веома организована и свеобухватна страница са честим питањима.

Ове организоване картице могу да одговоре на питања која се крећу од заборављених лозинки до замене картице и отварања спора до бесплатних кредитних резултата и извештаја. Ако корисници не могу да пронађу свој проблем на картицама, могу да унесу своју забринутост у предвиђени оквир за претрагу.

Ако заиста имају проблема, Амек нуди клијентима опцију заједничког прегледавања, где ће обученом и поузданом агенту бити додељено овлашћење да прегледа и приступи њиховим тренутним веб активностима. Ово омогућава Амек агентима да темељније и тачније воде клијенте.

Америцан Екпресс такође има телефонску линију за глобалну помоћ, премиум телефонску линију за глобалну помоћ и хитну помоћ која клијентима омогућава приступ врхунској корисничкој подршци 24/7, било где у свету.

Опције корисничке подршке Америцан Екпресс-а