The Oscars

Ако волите да се кладите на забавне догађаје, додела Оскара је без премца. Срећом, постоје разне странице за клађење Оскара на мрежи које пружају широк спектар тржишта, од „Најбоље слике“ до забавних опклада о хипотетичким мешањима коверти и музици која омета говоре победника.

Недавна легализација спортског клађења широм земље променила је клађење у Америци. Чини се да сваке недеље нова држава легализује спортско клађење или партнере за спортске кладионице новим местом или професионалним клубом. Популарност овог тржишта се проширила на клађење уопште, са значајним догађајима као што су додела Оскара или Оскара, који су привукли много пажње кладионичарске заједнице.

The Oscars
Шта су Оскари?

Шта су Оскари?

Додела Оскара је најпожељнија награда у Холивуду и најлепше вече у години. То је важан годишњи догађај који се преноси уживо. Оскари су заузели место спортских догађаја на телевизији са заказаним терминима у друштву у којем доминира стримовање у слободно време.

Филмски фестивали, с друге стране, нису за свакога. Многи људи ће бити приморани да гледају Оскаре са неком значајном особом или чланом породице. Ето где Оскара сајтови за клађење добро долазе. Убацивањем неке акције у вечерње догађаје, можете их трансформисати из помало незанимљиве афере у 7. утакмицу финала у смислу интензитета.

Шта су Оскари?
Зашто су Оскари популарни за клађење?

Зашто су Оскари популарни за клађење?

За оне који нису свесни, Оскари су годишња церемонија доделе награда која признаје најбоља техничка и креативна достигнућа у филму. Сматра се најпрестижнијом доделом награда и одличјем у области забаве, а клађење на Оскаре никада није било једноставније.

Данас, било која врста такмичења инспирише бескрајни ток жестоких дебата и свађа на мрежи. Свако има мишљење које се осећа понуђеним да изрази. У међувремену, чини се да нико није веома заинтересован да чује алтернативна мишљења или прогнозе које су у супротности са њиховим сопственим.

Шта год да је проблем, наћи ћете људе који се жестоко свађају око тога на интернету. Често се ништа не може изговорити или учинити да се стане на крај свађи. Међутим, када су у питању номинације за Оскара, постоји сигуран метод да се дебата подигне без стварања превише потешкоћа. Уместо да се расправљате са „критичарима“, кладите се на једном од наших најбољих сајтова за клађење Оскара и поделите своју карту са остатком света. Ставите свој новац где су вам уста и покажите своју подршку свом жељеном кандидату.

Када победите, доживећете степен ужитка који додела Оскара никада раније није могла да пружи. Не само да ћете зарадити прави новац, већ ћете имати и доказе о својим предвиђањима, дајући вам максимално право на хвалисање. Знао си шта ће се десити и кладио си се на свој тешко зарађени новац.

Ова последња погодност је посебно привлачна ако сте дали опкладу да решите свађу на мрежи. Сада можете да поделите снимак екрана свог добитног тикета и одговарајућег плаћање путем интернета. Можете чак и да означите оне који сумњају у свој пост за добру меру. Без обзира на то како одаберете да прославите, ваш новчани ток ће расти.

Зашто су Оскари популарни за клађење?
Како се кладити на Оскаре

Како се кладити на Оскаре

Клађење на забаву, укључујући клађење на Оскаре, још увек је у повојима. Таква тржишта нису доступна у свим кладионицама на мрежи. Већина препоручених сајтова не само да успоставља линије за клађење за Оскаре, већ покрива и најшири избор опклада за Оскара. Говоримо о свему, од тога ко ће победити у вашим омиљеним категоријама до клађења на кандидате који се спотакну и падну на путу до платформе.

Не само да најбољи сајтови за клађење Оскара пружају широк спектар опклада, већ су и квоте конкурентне. Успех коцкања је одређен комбинацијом вештине и среће, при чему спортско и забавно клађење захтева више знања него традиционалне казино игре. Међутим, да бисте открили било какву позитивну вредност док се кладите на Оскаре, морате имати разумне линије за коцкање.

Како се кладити на Оскаре
Да ли је онлајн клађење на Оскара легално?

Да ли је онлајн клађење на Оскара легално?

Да, можете легално да се кладите на Оскара тако што ћете посетити било коју врхунски сајт за спортско клађење на Интернету. Само Њу Џерси омогућава клађење на Оскаре са седиштем у САД ако живите у Сједињеним Државама и желите да се коцкате само у земљи са државним оператером, међутим, већина великих офшор кладионица пружа акцију у већини категорија.

Без обзира на то, Вашингтон забрањује све облике интернет коцкања. Међутим, изгледа да њихова ограничења остају непроверена, а није пријављен ниједан случај да је становник ВА ухапшен или чак кажњен због интернет коцкања. Без обзира на то, морате да поштујете сва локална ограничења за играње игара, као и америчке савезне захтеве за коцкање.

Да ли је онлајн клађење на Оскара легално?
Најбоље квоте за клађење на Оскаре

Најбоље квоте за клађење на Оскаре

Клађење на Оскаре је једноставно, и ако већ имате чланство у било којој лиценцираној офшор кладионици, можете се кладити на догађај као и на било који други. Ако већ немате налог на поузданом сајту за клађење на мрежи, мораћете да се придружите и направите депозит пре него што будете могли да се коцкате.

Оскари ће доделити 24 категорије; неке спортске кладионице могу понудити квоте за клађење на свих 24, али је готово извесно да ће кладионице које учествују у спорту обезбедити редове за „Велику шесторку“, која укључује најбољи филм, најбољу режију, најбољег глумца, најбољу глумицу, најбољу споредну глумицу и најбољу споредну глумицу. Пре, током и после церемоније, категорије „велике шесторке” изазивају највише медијског интересовања и наслова. Комисија ће чак поделити медаље за друге категорије током рекламних пауза или док су телевизијске камере ометене, повећавајући експозицију ових шест.

Све опкладе на Оскаре су опкладе на новчану линију или једноставно "ко ће победити?" опкладе. Ове опкладе немају варијабилност и не узимају у обзир околности, ривалство или било који други спољни извор. Ово је најосновнија врста клађења, у којој играч једноставно бира линију - у овом примеру, глумац, глумица, режисер, режисер, филм или било шта што је повезано са индустријом забаве - и клади се да ће освојити Оскара у одређена категорија.

Фаворити су представљени са "-" на почетку њихове вредности, док су аутсајдери означени са "+"; када нема опкладе са "-" вредношћу, глумац, глумица или филмска линија са бројем најближим +100 је фаворит за Оскара у тој категорији.

Дакле, ако су шансе за најбољег глумца +150, +200, +280, +300 и +600, +150 је пројектовани победник; ако су шансе -130, +300, +300, +450 и +800, -130 је велики фаворит и било би тешко победити.

Квоте клађења за номиноване за Оскара се израчунавају испитивањем многих критеријума учинка, као што су учинак на благајнама, резултати фестивала и општи одзив критичара и јавности. Не постоји савршена формула која ће тачно предвидети фаворите и аутсајдере сваке године, али шансе су обично разуман показатељ снаге филма, глумице, режисера итд. на додели Оскара.

Узнемирења се често дешавају на доделама Оскара, баш као што се дешавају у атлетици, тако да предвиђање када и где ће се десити јесте начин на који кладионичари могу пронаћи највећу вредност, а да притом остану искључиво кладионичари.

Најбоље квоте за клађење на Оскаре
Савети за клађење на Оскара

Савети за клађење на Оскара

За разлику од спортског клађења, ваша најбоља претпоставка о томе ко ће бити на врху Оскара није заснована на претходним достигнућима, и не постоји чврста метода за предвиђање који ће филм или извођач имати користи од „зујања о Оскару“ која почиње да кружи о месец дана пре догађаја.

Пажљиво праћење веб-сајтова за забаву и трговинских часописа омогућиће вам да нагађате шта ће бити номиновани за Оскара. Можда бисте чак желели да погледате неколико филмова номинованих за Оскара ако имате прилику, али мало је вероватно да ће вам ово понудити било какве релевантне информације за ваше опкладе.

Сајтови за клађење воле да рано објаве своје квоте за клађење на Оскара како би изазвали интересовање јавности. Први сетови квота, међутим, можда неће нужно изгледати исто до доласка Оскара. У недељама које претходе емисији, сајтови за клађење ће модификовати своје квоте како би остали у току са трендовима и прогнозама клађења.

Шансе за фаворите за клађење ће се брзо смањити. Зато, ако желите да се кладите на неког од фаворита, требало би да то учините пре него касније. Добићете много већу вредност за свој новац ако се кладите на фаворита у јануару, а не дан пре доделе Оскара.

Савети за клађење на Оскара
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Да бисте избегли губитак значајне суме одједном, пажљиво управљајте својим ресурсима. Запамтите, никада не би требало да коцкате више средстава него што сте спремни да изгубите. Да бисте спречили да потрошите сав свој новац одједном, поделите своја средства. Ако имате негативан низ, не покушавајте да то надокнадите повећањем величине опкладе. Морате или да поставите ограничење колико новца можете да положите сваког месеца или ограничење колико новца можете да изгубите у једној игри.

Морате бити у стању да контролишете своје емоције и схватите када да се предате. Када сте узнемирени, склонији сте да доносите непромишљене одлуке, што је погубно када је у питању коцкање. Увек будите бистре главе и добро размислите о свом следећем потезу.

Ако ствари измичу контроли и сумњате да стварате зависност, размислите о самоискључењу. Самоискључење помаже особама које се боре са проблемима коцкања да се одморе и усмере свој живот и новац на друго место. Може вас поново повезати са даљим програмима заједнице да вам помогне у решавању проблема коцкања, као и да вам понуди помоћ која вам је потребна ако вам није јасно како да управљате следећим корацима у свом опоравку.

Одговорно коцкање