Awards Betting

Клађење на награде је један од најпопуларнијих начина за клађење на мрежи. Индустрија забаве има мноштво наградних емисија које се емитују или стримују скоро сваког месеца. Холивуд је спреман да прослави добитнике награда са прославе Оскара и Гремија. Чак и мање познати, али популарни програми, као што су Златни глобуси и награде Виевер'с Цхоице, привукли су међународну пажњу.

Са познатим личностима спремним за црвени тепих, доделе награда привлаче интересовање гледалаца и учешће у облику клађења на то ко ће освојити жељене награде. Неколико сајтова за клађење се појављује на мрежи како би задовољили потрошаче који се кладе на победнике.

Најбољи сајтови за клађење на награде

Најбољи сајтови за клађење на награде

За оне који се често кладе на мрежи, клађење на награде даје потрошачима начин да уживају у богатом и познатом искуству са дистанце. Клађењем на предвиђене исходе, ентузијасти додела награда деле узбуђење преко онлајн кладионице.

Унибет

Најбоље платформе за клађење на доделу награда, попут Унибет, нуде повољне квоте. Учесници користе иста правила која нуде кладионице друге врсте онлине клађења. Главна разлика између спортског такмичења и доделе награда је у томе што су победници обично познати глумци, глумице, редитељи итд. Победници се такође бирају гласањем, а не надмашују такмичара. За висококвалитетне онлајн спортске кладионице, онлајн могућности за клађење на доделу награда је један од начина за привлачење нових купаца.

Као и свако такмичење, додела награда ће имати мноштво такмичара који су номиновани. Коначни победник се бира из групе номинованих. Слично шампионском турниру, клађење на доделу награда фокусира се на уметнике, филмске ствараоце и музичаре. Пошто се међународно признате доделе награда одржавају сваке године, онлајн спортске кладионице нуде квоте ко ће победити. Најбољи сајтови за клађење на награде одржавају информације о програму награда како би помогли кладиоцу да донесе паметну одлуку о клађењу. У ствари, клађење на доделу награда може захтевати исту количину истраживања као и клађење на спортски турнир.

Најбољи сајтови за клађење на награде
Савети и трикови за клађење на награде

Савети и трикови за клађење на награде

Као и спортско клађење, клађење на награде захтева неко знање. Ево неколико савета које треба узети у обзир када се кладите на мрежи:

Познавање даје предност

Кладите се на познату категорију. У програмима музичких награда, најбоља песма године ће укључивати листу међународних фаворита. Пре клађења, кладионичар треба да се увери да је свестан различитих номинованих, популарности песме и позадине гласања. Ако је одређени певач више пута заобиђен, бирачи могу да коментаришу новинарима о кандидату који заслужује награду. Остати у току са вестима из музичке индустрије може да пружи увид у исход награда у одређеним категоријама.

Разумети ограничења клађења

Кладионичар може ограничити минималне и максималне депозите или повлачења. Важно је да пажљиво прочитате одредбе и услове пре него што уплатите новац на налог сајта за клађење на мрежи. Лако је бити ухваћен у забави и за особу да се клади дуго након што би требало да одустане. Останите у оквиру буџета заустављањем на лично унапред одређеним максималним нивоима потрошње.

Упоредите шансе

Шансе варирају између сајтови за клађење на мрежи. Од виталног је значаја да упоредите продавницу да бисте видели који сајт може понудити најповољније квоте. Реномирани сајтови ће понудити пристојне квоте. Међутим, погледајте најпопуларније сајтове за клађење на мрежи да бисте видели која даје најбољу вредност. Боље шансе се претварају у више новца након одабира победника награде.

Савети и трикови за клађење на награде
На које награде можете да се кладите?

На које награде можете да се кладите?

Што се тиче опција за клађење на награде, листа је опсежна. Од филмова, музике и телевизије до хуманитарних и спортских, категорије на годишњим доделама награда обухватају широк спектар. У ствари, програми награда имају толико категорија да су најпопуларније награде истакнуте гледаоцима. Међутим, кладионице преносе догађаје и прате победнике. Церемоније доделе високих награда, попут Оскара, дистрибуирају пожељне додела Оскара у многим категоријама. Љубитељи награда могу се кладити на следеће категорије:

Потпуни победник

Најбоља слика је цењена награда коју већина продуцената сања да добије. У ствари, иако ће одабрана група вежбати говор о прихватању, само један победник ће га дати у просторију холивудске елите. За кладионике, избор победника унапред отвара врата за примање значајног износа добитака, у зависности од квота.

Најбољи глумац слави представе за годину. Од драме до комедије, потребне су глумачке вештине на високом нивоу и популарност међу гласачима да бисте отишли са коначном наградом. Добитници награда ће вероватно добити низ нових прилика у Холивуду и значајно повећање плата. За оне који се кладе на тачног победника, постоји узбуђење што су исправни и леп новац да се поново кладе или оде победник.

На које награде можете да се кладите?
Најбоље награде на које се можете кладити

Најбоље награде на које се можете кладити

Албум године за награду Греми признаје се уметницима, текстописцима, продуцентима, инжењерима и миксерима изабраног победника. Кладионици се кладе на то ко ће победити на основу квота. Вероватноћа победе зависи од успеха албума, као и популарности код гласача Академије, који одређују коначног победника. Кандидати произведу успешну песму у временском оквиру за испуњавање услова. Продуценти песме морају да је објаве комерцијално. Када објави продуцента, он може да преда песму на разматрање за Греми.

Академија прихвата више од 20.000 пријава годишње. Међутим, постоји приватна Греми комисија, која прегледа и прилагођава гласање, ако је потребно. Приватност гласања и приватна комисија за прилагођавање отежава погађање ко ће победити. Чак ни најпродаванији албум не гарантује победу. Бон Џови је продао 34,5 милиона албума и више од 10 милиона синглова, али је освојио само један Греми до 2020. Кени Г је продао 48 милиона албума и има само једну победу. Џеј Зи је продао 27,5 милиона албума и више од 17 милиона дигиталних синглова до 2020. Освојио је 22 Греми награде и има 77 номинација.

Најбоље награде на које се можете кладити
Како се кладити на награде

Како се кладити на награде

Спортске кладионице широм света нуде могућности да се кладите на награде. Само одређене државе у САД дозвољавају доделу клађења, а лиценцирана казина морају добити лиценцу која се посебно односи на клађење. На пример, клађење на исходе церемоније доделе је легално у Њу Џерсију. Међутим, неколико држава забрањује ову праксу.

Клађење на победника награда је слично клађењу на спорт. Једноставно пронађите категорију клађења на награде у одељку за спортске кладионице у казину. Изаберите вероватног победника у категорији по избору. Изаберите износ за опкладу, на основу расположивих средстава на рачуну кладионица. Клађење на спорт се разликује од клађења на додјелу награда у опклади тог коцкара на историјски учинак спортског такмичара и вероватноћу да ће он или она наступити на сличан начин. Добитници награда се одређују гласањем, за које је готово немогуће одредити исход.

Међутим, инсајдери у индустрији и они који помно посматрају пејзаж доделе награда могу приметити издајничке знакове, који су скривени од већине. Такође долази до цурења информација и често постоје новински чланци који предвиђају ко су вероватни добитници награда. На крају, коцкар мора да се ослони на своју храброст и шансе, које су тачне само у пола времена.

Коефицијенти за клађење на награде

Ако се коцкар ослања на квоте за клађење, мора да се клади знајући да ће вероватно добити само 50 посто времена. Као и спортско клађење, квоте варирају када се кладите на исходе церемоније доделе. Коцкар може ставити директну опкладу на свој избор да би освојио награду. Кладионица ће понудити дуге квоте и ниску исплату када је вероватно да ће победити филм, песма или извођач. Постоје и опције за клађење. Варијације за клађење могу укључивати ко ће с ким ходати по црвеном тепиху или који уметник може доживети неугодан тренутак.

Како се кладити на награде