Телевизија

Многи људи уживају у узбуђењима спортског клађења на мрежи. Али клађење није само нешто што се нуди за спортске или казино игре. Опкладе на новине су наставиле да расту у популарности. Једна од тих новина долази од клађења на ТВ емисије. Клађење на ТВ емисије преузима узбудљив процес ријалити телевизије и додаје му неке улоге. Играчи се могу кладити на такмичаре ријалити телевизије, победнике и који могу бити елиминисани сваке недеље.

Од старих класика као што је Сурвивор до такмичења у певању као што су Америцан Идол и Тхе Воице, играчи имају разне врсте избора где и како да се кладе на ТВ емисије. Овај чланак описује све главне тачке о клађењу на ТВ емисије. Сазнајте више о томе зашто би ово могла бити тако забавна и узбудљива опција за онлајн клађење.

Телевизија
Awards Betting

Клађење на награде је један од најпопуларнијих начина за клађење на мрежи. Индустрија забаве има мноштво наградних емисија које се емитују или стримују скоро сваког месеца. Холивуд је спреман да прослави добитнике награда са прославе Оскара и Гремија. Чак и мање познати, али популарни програми, као што су Златни глобуси и награде Виевер'с Цхоице, привукли су међународну пажњу. 

Прикажи више…
Клађење на ТВ емисије

Љубитељи телевизије широм света сусрели су се са новим начином да уживају у кућној забави. Телевизијско клађење је растући тренд. Са скоро 550 програма произведених у САД и хиљадама развијених широм света. Оригиналне емисије сваке године досегну милионе корисника интернета. Било да се кладите на то ко ће освојити Сурвивор или бирати победника Гласа, ријалити телевизија је одиграла кључну улогу у ширењу телевизијског клађења. 

Прикажи више…
Клађење на Филмове

Филмски ентузијасти учествују у новом облику дигиталне забаве. Клађење на филмове постаје све популарније у индустрији забаве. Са више од 2500 филмова произведених широм света сваке године, постоји много опција за клађење на филмове и опција за клађење на ријалити телевизији. Било да се кладе на то који Марвелов лик може умрети или који филм може добити Оскара, фанови се кладе на исходе популарних филмова. 

Прикажи више…
Ријалити Емисије

У прошлости, већина кладионичара би се фокусирала на спортско клађење. Међутим, постоје атрактивна нова специјализована тржишта за проверу. Многе главне кладионице сада пружају клађење на ријалити програме за своје играче. Жанр ријалити телевизије био је у фокусу бројних веб локација за коцкање. Ове емисије су такмичарске природе. Они обично боре групу такмичара једни против других док се један не крунише као победник. 

Прикажи више…
Како могу да се кладим на ТВ емисије?

Како могу да се кладим на ТВ емисије?

Ова врста клађења се често назива клађењем за забаву. Идеја је једноставна: оваква такмичења бирају победнике и губитнике сваке недеље. Па зашто играчи не би желели да играју и потенцијално победе на основу својих избора?

Клађење на забаву и ТВ је већ уживало велику популарност у Европа. Ова популарност је наставила да се шири преко баре у САД и остатак света. Ентузијазам је делом дошао захваљујући легализацији рекреативног клађења 2018. Али многи играчи још увек нису сигурни како клађење на ТВ емисије функционише – или ствари као што су квоте за клађење на реалити ТВ.

Основе како се кладити на ТВ емисије прате сличну формулу као и друге врсте клађења.

 1. Изаберите ТВ емисију на коју ћете се кладити. Ово ће зависити од тренутних емисија у етеру и онога што је доступно на мобилним апликацијама за клађење и на сајтовима казина на мрежи.
 2. Сазнајте како клађење функционише за одређену емисију. На пример, елиминациони ријалити шоу као што је Плес са звездама често дозвољава клађење за оне који могу бити избачени сваке недеље. Опкладе се такође могу узимати на победнике из недеље у недељу.
 3. Ставите опкладу и забавите се. Нове опкладе пружају занимљив и узбудљив нови поглед на традиционално клађење. Играчи воле сву нову забаву коју имају на клађењу у ТВ емисијама.
Како могу да се кладим на ТВ емисије?
Како се кладити на ријалити ТВ емисије

Како се кладити на ријалити ТВ емисије

Опкладе долазе у неколико различитих облика. Обично овако функционише:

Нормалне опкладе

Нормалне опкладе прате типично клађење које играчи могу видети спортске и туче.

 • Ко ће укупно победити у емисији?
 • Који тимови или играчи ће се пласирати у наредну рунду?
 • Које ће резултате играчи добити на утакмицама или такмичењима?
 • Који играчи ће бити елиминисани?

Пропоситион опкладе

Поред уобичајених избора, клађење на реалити ТВ такође нуди широк спектар пропозиционих опклада које се разликују у зависности од формата емисије. Ово је забаван начин игре који неки играчи никада нису видели.

Ево неколико примера пропозиционих опклада:

 • Колико ће дана такмичар издржати у изазову издржљивости?
 • Ко побеђује у изазову имунитета на Сурвивору или Великом брату?

Ове пропозиционе опкладе могу се прилично драстично разликовати једна од друге. Опет, како изгледају ове опкладе зависи од ријалитија о коме је реч. Што се тиче квота за клађење на ТВ емисију, оне ће такође варирати у зависности од емисије, предмета и да ли је у питању нормална или пропозициона опклада.

За играче који траже нешто мало другачије, пропозиционо клађење пружа одличан начин за игру.

Како се кладити на ријалити ТВ емисије
Како се кладити на друге ТВ емисије

Како се кладити на друге ТВ емисије

Поред традиционалних ријалити програма, такмичарски ријалити програми као што је Тхе Воице такође стварају занимљиве могућности за клађење. Неки делови ових такмичења талената су скриптовани или унапред снимљени. У осталим случајевима, гласање и резултати се објављују уживо у етеру.

Обично се у овим емисијама извођачи такмиче пред судијама у процесу пре скрининга како би пронашли најбољи потенцијал. Такмичари затим припремају своју рутину за формалније такмичење једни против других. Многе од ових емисија такође укључују гласање гледалаца како би се одлучило ко напредује, а ко ће бити елиминисан. Победници и губитници излазе на основу подршке навијача, популарности, а посебно њихових наступа током емисије.

Постоји неколико опција за постављање опклада:

 • Недељни победници и губитници: Такмичари се полако елиминишу сваке недеље док се не одреди коначни победник. Играчи могу да се кладе током овог процеса са дугим почетним квотама или селекцијама из недеље у недељу.
 • Оцене судије: Нека такмичења такође имају судијске оцене на основу перформанси такмичара. Играчи могу да се кладе на то како мисле да се ови резултати могу појавити - и колико добро такмичар ради.
 • Шансе за гласање публике: Гласање публике пружа додатни слој сложености квотама клађења на ријалити ТВ. Неки сајтови за спортско клађење омогућавају играчима да се кладе на то који такмичари ће освојити популарно гласање. Друге опције укључују колико гласова добију, колико гласова један такмичар има у односу на другог и још много тога.

Јединствени део начина на који се играчи кладе на конкурентској ријалити телевизији су разлике између сваке емисије. Као резултат тога, играчи могу пронаћи све врсте начина да се кладе на ТВ емисије и потенцијално победе.

Како се кладити на друге ТВ емисије
Најбоље ТВ емисије на које се можете кладити

Најбоље ТВ емисије на које се можете кладити

Шта чини једну емисију боље кладити од друге? Одговор се овде своди на преференције играча. Одређени ријалити програми имају различите услове за победу. Такође имају различите процесе за победнике, губитнике и елиминације.

Ево неколико детаља да бисте боље разумели шта то значи.

 • Глас: Ко је победнички такмичар сваке недеље? Које судије или тренери су победници за дату недељу? Који такмичар иде кући у овој епизоди?
 • Америца'с Гот Талент: Ко ће проћи кроз прву иницијалну аудицију? Ко ће проћи судијску оцену? Који такмичар ће добити Златну зујалицу да би се њихов чин сачувао?
 • Плес са звездама: Ко ће бити победник сваке недеље? За који такмичар ће бити изгласано у датој недељи? Која је каријера победника (као што је спортиста или глумац)?
 • Нежења: Који такмичар ће следећи бити послат кући? Ко добија „Финалну ружу“ на крају сезоне? Које боје кравату ће носити нежења за просидбу?
 • Амерички идол: Који такмичар ће победити у целој емисији? Ко ће победити у учинку за одређену недељу? Који такмичари ће бити послати кући током епизоде? Колико ће гласова бити дато за једног такмичара?

Ове емисије често укључују веома креативне могућности клађења за играче. Проверите и видите који су тачни услови клађења за сваку емисију да бисте пронашли праву емисију на коју можете да се кладите.

Најбоље ТВ емисије на које се можете кладити
квоте за клађење на ТВ емисију

квоте за клађење на ТВ емисију

ТВ шоу квоте за клађење зависи од конкретне емисије и од тога где тренутни пласман пласира такмичаре. Замислите ове квоте као што су фудбалски плеј-оф или кошаркашки турнири. Сваке недеље се елиминише одређени број такмичара. Наравно, ово утиче на изгледе оних који су остали.

На пример, ријалити програм почиње са 16 такмичара. Рано клађење би дало много веће квоте на било ког од тих 16 такмичара.

Како се емисија одвија, играчи се елиминишу. Ово утиче на шансе на основу тога ко остаје и њиховог тренутног статуса у емисији. Баш као и спортско клађење, конкуренција постаје све жешћа како се људи елиминишу. Када се емисија сведе на само два такмичара, шансе за новост постају још конкурентније.

Неки играчи јашу на таласу од самог почетка емисије до њеног завршетка. Други ће можда желети да се пријаве недељно и кладе се на конкуренте. Разлике сваке недеље одржавају клађење свежим и узбудљивим за играче. Интернет странице за клађење сви ће имати различите квоте за ријалити ТВ емисије. Кључ је у проналажењу опција које нуде најбоље квоте за игре на које играчи желе да се кладе.

квоте за клађење на ТВ емисију
Савети и трикови за клађење на ТВ емисијама

Савети и трикови за клађење на ТВ емисијама

Тражите неке савете за клађење на ријалити ТВ емисије? Користите ове опште смернице да бисте пронашли савршене опције за клађење.

Играчи треба да се кладе на емисије које знају и у којима уживају.

Зашто би се играч кладио на емисију коју заиста не прате или не разумеју? Уместо тога, играчи би требало да се фокусирају на емисије које заправо гледају. Ово ће учинити гледање и клађење још забавнијим и узбудљивијим.

Сазнајте коефицијенте пре него што положите опкладу.

Овај савет функционише за скоро све врсте клађења. Прво научите и разумејте квоте за клађење на ријалити ТВ. Затим бирајте само опције које нуде фер квоте и потенцијалне добитке.

Разумети правила за забавно клађење.

Попут избора емисија у којима играчи већ уживају, они такође треба да разумеју како клађење функционише пре него што играју.

На пример, неке емисије могу да подесе начин на који се играчи елиминишу или како се поени и судијски резултати приказују у табели. Квоте се често мењају на неколико начина током такмичења. Познавање ових правила је кључ за успешно клађење.

Савети и трикови за клађење на ТВ емисијама