Земље

Клађење на мрежи је заузело свет, а кладионичари из било које земље сада могу да приступе најбољим сајтовима за клађење из целог света. Подршка се скоро увек даје на енглеском, тако да без обзира у којој сте земљи, готово сигурно ћете пронаћи оператера који одговара вашим потребама. Онлине клађење је универзална активност за разоноду ових дана. Међутим, специфични национални закони могу одвратити играче да се придруже кладионици и да се кладе.

Без иоле сумње, онлајн спортске кладионице се разликују у зависности од земље. Дакле, циљ овог поста је да вам пружи листу најбољих сајтова за клађење сортираних по земљама у којима раде. Поред тога, постоји нешто о улози играча и шта треба учинити ако је спортско клађење нелегално у вашој земљи.

Земље
Да ли је клађење легално у свакој земљи?Клађење из целог света
Сједињене Државе
us flag

Сједињене Државе

Онлине спортско клађење у САД је достигло нове висине током последњих неколико година. Приходи остварени од спортског клађења су добар показатељ растуће популарности индустрије. На пример, спортско клађење је донело више од три милијарде долара у првих десет месеци 2021. 

Прикажи више…
Бугарска

Устајање пре свитања и плес у хладној води су неколико популарних бугарских обичаја. То је култура која укључује снажне друштвене активности, укључујући коцкање. Бугари имају приступ већини облика клађења, пошто земља нуди благе законе о коцкању. Од казина до спортских опклада, растуће тржиште даје грађанима и туристима слободу да бирају у којим врстама играчких активности ће уживати. 

Прикажи више…
Румунија

Од усмене књижевности познатих народних прича, попут Дракуле, до поштовања старијих, румунска култура укључује јединствене обичаје и понашање. Чак и коцкање у региону датира из доба Римског царства, када су војници забављали једни друге играјући коцкице. 

Прикажи више…
Мађарска

Недавно су спортско клађење заузело мађарско тржиште коцкања. Ово се може приписати многим кладионицама које нуде мађарским играчима широку лепезу тржишта клађења и популарних спортова. Већина почетника не зна одакле да почне са спортским клађењем и еСпортом. 

Прикажи више…
Велика Британија

Спортско клађење је вековима популарна активност у Уједињеном Краљевству. Записи који датирају из 1539. године показују да су се играчи кладили на коњске трке. Током година, популарност клађења на спорт је наставила да расте, покривајући и друге спортске дисциплине. Данас скоро половина одрасле популације у Великој Британији има историју са спортским клађењем.

Прикажи више…
Виллиам Хилл забрањује кредитну картицу у Ирској
2022-06-01

Виллиам Хилл забрањује кредитну картицу у Ирској

У Ирској, употреба кредитних картица у коцкању није тачно забрањена, али се стално обесхрабрује. Међутим, вишеструка истраживања су показала како неколико онлајн кладионица наставља да подржава опкладе на кредитне картице путем својих апликација. Неки од оних за које се каже да избегавају опкладе на кредитне картице могу то да ураде путем апликација као што су Револут и Аппле Паи.

Да ли је клађење легално у свакој земљи?

Да ли је клађење легално у свакој земљи?

Да ли је легално онлајн клађење универзална пракса? Иако ово звучи као једноставно питање, нажалост није. То је зато што закони о спортском клађењу могу бити сложени и збуњујући пошто свака земља креира своје законодавство. У ствари, многе земље немају јасне законе који би регулисали спортско клађење. Добар пример су Индија и Јапан, где онлајн клађење је широко распрострањена, иако пракса остаје углавном нерегулисана.

Да бисте сазнали да је клађење легално у некој земљи, истражите законе о клађењу у земљи и сазнајте све информације о легалном онлајн спортском клађењу. Ако је ово неодољиво, не брините јер је ова страница већ обавила посао.

Само кликните на земљу и проверите детаље и доступне кладионице. Имајте на уму, међутим, да страница не покрива све земље широм света. Ипак, има довољно информација о најпопуларнијим тржиштима клађења.

Да ли је клађење легално у свакој земљи?
Клађење из целог света

Клађење из целог света

Клађење на мрежи може бити нерегулисано, легално или незаконито. Док је клађење на легално тржиште несумњиво безбедно, нерегулисана тржишта су подједнако добра. На нерегулисаним тржиштима, офшор кладионичари узимају опкладе од играча и чак им дозвољавају да исплате новац. Овај одељак има дубљи поглед.

Међународно спортско клађење

Као што је раније речено, не захтевају све земље да сајтови за клађење на мрежи добију локалну лиценцу за рад. Због тога су земље попут Индије, Малте, Курасаа, Костарике и острва Ман коцкарска уточишта за међународне кладионице. Уместо тога, међународном веб-сајту за клађење потребна је само важећа лиценца од тела као што су УКГЦ, МГА, Шведска комисија за коцкање или Комисија за игре Кахнаваке.

Да ли се све нације кладе на спорт?

Нажалост, неке нације у потпуности криминализују спортско клађење. У таквим земљама легални сајтови за клађење на мрежи блокирају играчима приступ њиховим услугама. Занимљиво је да ове земље не дају конкретно објашњење зашто криминализују спортско клађење. Док неки наводе верске разлоге, други верују да коцкање може да подстакне прање новца.

Да ли је фудбал највећи спорт на који се може кладити?

Фудбалски или европски Фудбал је најпраћенији спорт на свету. Као такав, логично је да је фудбал данас највећи спорт за клађење. То је зато што већина кладионичара јасно разуме правила игре, а стављање фудбалске опкладе је прилично једноставно. Такође, фудбалско клађење има вишеструка тржишта клађења као што су коначни резултат, више/мање, дупле шансе и још много тога.

Клађење из целог света