Депозит бонус

Бонуси на депозит су прилично уобичајена ствар коју нуде сајтови за клађење. Они су начин на који кладионичари подстичу играче да уплате депозит и кладе се са њима одмах, али могу бити збуњујући ако играчи не знају шта да очекују од њих или како раде.

Овај пост на блогу објашњава све што треба да знате о бонусима за депозит, тако да кладионици могу тачно да знају шта могу да очекују када се један појави на њиховом екрану. Али пре тога, неопходно је погледати зашто сајтови за клађење нуде овај тип бонуса.

Депозит бонус

Ево неких од разлога зашто сајтови за клађење нуде овај бонус за клађење:

  • Подстицај за играче: Бонус на депозит се такође нуди као подстицај играчима да чешће користе услуге сајта за клађење, што значи више новца у џепу компаније.
  • Помозите играчима са малим новчаним износом да започну: Сајт за клађење такође може да нуди бонусе за депозит како би помогао играчима да започну, који можда немају много новца за опкладу.
  • Сајтови за клађење желе да створе базу лојалних купаца: сајтови такође желе да створе базу лојалних купаца, а има ли бољег начина да то ураде од понуде подстицаја као што су бонуси за депозит?
Section icon
Како функционишу бонуси за депозит и како их користити

Како функционишу бонуси за депозит и како их користити

Бонус на депозит на онлајн кладионицама функционише исто као и бонус на депозит на покер сајтовима и казину. Када играч уложи новац на сајт за клађење, добиће додатни новчани бонус са којим може да игра. Ови бонуси долазе у различитим форматима, при чему је бонус на депозит један од најчешћих.

Како то функционише зависиће од формата о коме је реч. На пример, у бонусу за депозит на меч, сајт за клађење ће одговарати проценту депозита који је направљен.

Сајт за клађење нуди бонус на депозит од, рецимо, 100%, а играч депонује 50 долара, имаће 100 долара за игру. То је зато што им сајт за клађење додељује додатних 50 долара на уплаћени депозит.

Како функционишу бонуси за депозит и како их користити
Претварање бонуса на депозит у прави новац

Претварање бонуса на депозит у прави новац

Сада, оператери сајтова за клађење не дају играчима бонусе за депозит тако да играчи могу једноставно да зграбе и повуку. Уместо тога, очекују да ће играчи користити ове бонусе клађењем. Зато је претварање бонуса у прави новац процес. Колико брзо ће се то догодити зависи од неколико фактора, укључујући захтеве за клађење.

На пример, прилично је уобичајено да се бонус на депозит који се даје за клађење на фудбал не може користити за клађење на коњске трке. Дакле, да би бонус претворили у прави новац, играчи морају да се кладе на игре које се рачунају за испуњавање услова.

Претварање бонуса на депозит у прави новац
На шта треба обратити пажњу код бонуса на депозит

На шта треба обратити пажњу код бонуса на депозит

Лако је видети спортско клађење, посебно са уводном понудом, као брз начин да зарадите новац, али важно је бити свестан свих ризика пре него што искористите бонус на депозит. Спортске кладионице нуде бонусе на депозите са намером да привуку нове купце и задрже постојеће.

Бонуси ће доћи са оним што се назива захтевима за играње или преокретање. Следећи одељак ће о томе детаљно говорити. Поред захтева за играње, други важни фактори које треба узети у обзир када тражите ове бонусе за онлајн клађење на било ком сајту за спортско клађење укључују следеће:

Колико је велики бонус?

Бонус на депозит може да варира од малих до великих, тако да је важно да играчи знају за шта се пријављују

На које игре се бонус може користити?

Као што је раније поменуто, сајтови за клађење могу ограничити бонусе за депозит на одређене врсте спортова. Ово је нешто чега сваки играч мора бити свестан.

Колико дуго траје бонус?

Ово је познато као период бонуса. Многи бонуси на депозит ће имати временско ограничење у коме се бонус мора искористити. Када ово време протекне, бонус се губи. Што је период дужи, то је бољи бонус на сајту за клађење јер осигурава да играчи не пропусте бонус на депозит.

Бонус Цап

Већина спортских кладионица поставља ограничења колико депозита може привући бонус. На пример, ако је бонус на депозит ограничен на 200 долара, то значи да било који износ депозита изнад тога неће покренути бонус. Ово се ради како би се осигурало да играчи не праве велике депозите и траже ненормалне бонусе. Омогућавање кладионичарима да то ураде може финансијски уништити сајтове за клађење.

На шта треба обратити пажњу код бонуса на депозит
Разумевање услова и услова бонуса на депозит

Разумевање услова и услова бонуса на депозит

Међутим, не долазе увек без обавеза. Играчи треба да прочитају све одредбе и услове пре него што пристану на било шта јер могу постојати ограничења колико често могу да повлаче своје добитке из кладионице. Дакле, који су услови и одредбе бонуса на депозит у спортском клађењу?

Па, услови и одредбе бонуса на депозит односе се на посебна правила која се примењују на понуду. Они могу бити било шта, од минималног износа депозита потребног да се квалификује за бонус до услова за клађење до периода у којем ће бонус бити активан. Већина спортских кладионица такође има ограничење на то колико ће депозита играча привући бонус.

Захтеви за клађење

Такође познати као захтеви за играње, захтеви за клађење значе да се износ мора уложити одређени број пута пре него што се добитак може повући. На пример, ако постоји услов за клађење од 20к на бонус на депозит, онда се депозит и износ бонуса морају уложити 20 пута.

Стога су захтеви за играње важан фактор који треба узети у обзир када се нуде бонуси за депозит. Ако су захтеви постављени превисоко, играчи неће моћи да претворе бонусе за депозит у прави новац.

Разумевање услова и услова бонуса на депозит
Који спортови нуде бонус на депозит?

Који спортови нуде бонус на депозит?

Док има тона спортови за клађење, само неколико одабраних нуди бонусе за депозит. То је зато што су неки спортови популарнији међу играчима од других. На пример, фудбал је један од најпопуларнијих спортова на свету. У ствари, толико је популаран да нико не може да прича о онлајн спортском клађењу, а да не помене овај спорт.

Остали спортови који нуде бонусе на депозит укључују кошарку, коњске трке, трке хртова и бејзбол, између осталих. Ево свеобухватног погледа на пет спортова који нуде бонусе за депозит за играче.

Фудбал

Фудбал је најпопуларнији спорт на свету и, као такав, није изненађење што нуди бонус на депозит. У ствари, многе онлајн кладионице нуде бонус на депозит посебно за фудбалско клађење. То значи да играчи могу добити проценат свог депозита који одговара спортској кладионици.

На пример, кладионица може да понуди бонус на депозит од 100% до 200 долара. То значи да ће кладионица одговарати депозиту који је уплатио играч, до максимално 200 долара. Дакле, ако играч положи 100 УСД на свој рачун, кладионица ће доделити додатних 100 УСД на рачун, за укупно 200 УСД.

Већина фудбалера воли бонус на депозит јер им даје више новца за клађење. Док износи бонуса на депозит варирају у зависности од спортске кладионице и колико је играч депоновао, варијација није толико значајна. То је зато што су кладионице у сталној конкуренцији за играче. Велики јаз између фудбалских бонуса би избацио неке кладионице са тржишта.

Кошарка

Кошарка је још један веома популаран спорт, посебно у Северној Америци. Да, Национална кошаркашка асоцијација (НБА) је једна од најгледанијих спортских лига на свету. Као такав, није изненађење да многе онлајн кладионице нуде бонусе на депозит за клађење на кошаркашке утакмице. Ови бонуси обично функционишу на исти начин као и депозитни бонуси за фудбалско клађење.

Односно, кладионица ће одговарати проценту депозита који је играч направио до одређеног износа. И, као и код бонуса на депозит за фудбалско клађење, износи бонуса на депозит варирају од кладионице до кладионице. Али вреди га узети јер додаје више новца на рачун играча, без обзира колико је мали.

Коњске трке

Коњске трке је један од најстаријих спортова који постоје и, као такав, има велику популарност широм света. Дакле, ниједна кладионица се не би усудила да понуди бонусе на депозит за клађење на коњске трке. И, попут кошарке и фудбала, бонуси на депозит имају тенденцију да раде слично. Односно, кладионица ће одговарати проценту депозита који је играч направио до одређеног износа.

На пример, неке кладионице могу понудити бонус на депозит од 150% до 300 долара. То значи да ће кладионица одговарати депозиту који је извршио играч, до максимално 300 долара. Дакле, ако играч положи 200 долара на свој рачун, кладионица ће додати 300 долара на рачун, тако да ће укупан износ на рачуну играча бити 500 долара.

бејзбол

бејзбол можда није тако популаран као фудбал, и даље је ствар за многе људе, укључујући и кладионичаре. И, као и код других спортова, многе онлајн кладионице нуде бонусе на депозит за клађење на бејзбол утакмице.

Да би пронашли најбоље бонусе за депозит на бејзболу, играчи треба да упореде бонусе на депозите које нуде различите кладионице. Као и многи други популарни спортови, увек постоји бејзбол меч на који се можете кладити сваког дана. Ово звучи добро за играче који желе да искористе бонусе на депозит и испробају њихов недостатак у било ком тренутку.

Рагби

Рагби популаран је у многим земљама, укључујући Уједињено Краљевство, Нови Зеланд и Јужну Африку. Кладионице нуде много типова бонуса у овом спорту, од којих је бонус на депозит најпопуларнији.

Ствари које треба имати на уму: Бонус на депозит се може разликовати између кладионица, у зависности од многих фактора. То значи да бонуси на депозит за фудбал неће нужно бити једнаки бонусима на депозит за клађење на кошарку или коњске трке. Међутим, основе су исте: играч улаже одређену суму новца на свој рачун и добија проценат који одговара кладионици.

Такође је важно напоменути да ће играчи обично морати да испуне специфичне услове за клађење, да би играчи могли да повуку било који добитак из бонуса на депозит. Без обзира на врсту спорта на који се кладе, веб локација спортске кладионице ће се побринути да играчи уложе износ бонуса на депозит одређени број пута пре него што могу да повуку своје добитке.

На крају, не нуде сви спортови бонус на депозит. Играчи треба да провере у својим кладионицама пре него што положе новац на свој рачун како би избегли било какво разочарење касније. Свака кладионица од поверења ће јасно дефинисати на које спортове играч може да се клади користећи бонус.

Који спортови нуде бонус на депозит?
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Иако постоје бонуси за депозит које играчи могу искористити, одговорно коцкање је од највеће важности. То је зато што су се многи људи нашли у финансијским проблемима због коцкарских активности. Важно је запамтити да кућа увек има предност у било ком облику коцкања. Дакле, препоручљиво је имати реална очекивања када се кладите на спорт.

Срећом, постоји много начина да се кладите одговорно и избегнете да постанете зависни. Они укључују следеће:

Постављање границе

Постављање временског ограничења за спортско клађење осигурава да коцкање не омета друге активности или дневне обавезе, као што су посао и породична питања. Играчи такође могу ограничити колико новца дневно троше на клађење.

Постављање малих опклада

Пословично стављање свих јаја у једну корпу сигуран је начин губитка великих сума. Препоручљиво је распоредити улоге и направити мале опкладе.

Рационализирајући

Ово укључује тражење разлога зашто неко не би требало да стави опкладу уместо тражења оправдања након што је кладена. На пример, ако се играч клади на свој омиљени тим, требало би да се запита да ли су квоте довољно добре да оправдају опкладу.

Одговорно коцкање