Бонус пријаве

Може се са сигурношћу рећи да бонуси за спортско клађење привлаче широк спектар кладионичара. Данас је већина спортских кладионица побољшала своју игру, што значи да кладионици могу очекивати разне бонусе за спортско клађење. Сајтови за коцкање на мрежи су познати по додељивању огромних бонуса. Типично, ови бонуси нужно укључују депозит, што је у реду јер прво тражите акцију за прави новац на мрежи.

Много је бонуса за регистрацију који лете около ових дана, а изгледа да бонус манија неће нестати ускоро. Али зашто је то тако? Једноставно речено, бонуси за регистрацију су најефикаснији начин да се онлајн казина и кладионице такмиче за ваше покровитељство. Али на крају, ти си једини који излази на врх.

Бонус пријаве

Са приближном вредношћу од 59,6 милијарди долара за 2020. годину, индустрија коцкања на мрежи заузела је интернет као олуја. Конкуренција је жестока, а онлајн казина морају бити иновативна у својим стратегијама за привлачење купаца.

А има ли бољег начина да привучете придошлице него да понудите прави новац? У зависности од казина, можда ћете имати право на бонус од 2.000 долара након регистрације у онлајн казину.

Section icon
Како користити бонус за регистрацију

Како користити бонус за регистрацију

Поједностављено речено, то је једнократна понуда која се даје новим купцима када се пријаве са сајт за спортско клађење на мрежи. Бонус за регистрацију је такође познат као бонус добродошлице, а као што назив говори, можете га добити само једном када отворите налог у новој кладионици.

Ова понуда може бити у складу са вашим почетним депозитом са или без других додатака, на основу сајта за спортско клађење. Типично, бонус за регистрацију је проценат вашег депозита са максималним износом.

Како користити бонус за регистрацију
Претворите регистрацију у прави новац

Претворите регистрацију у прави новац

Као што је раније речено, бонуси добродошлице варирају у зависности од онлајн кладионице коју одаберете. То такође значи да ће начин на који зарађујете прави новац од ових бонуса варирати. Најпопуларнија и најтраженија врста је бонус без депозита, али постоје и други вредни вашег времена. Најчешћи типови понуда које можете тражити су следеће:

Бонус без депозита

Заиста, један од најтраженијих бонуса за онлајн играче је бонус без депозита. Потребно је само да се региструјете на сајту за спортско клађење да бисте прикупили ове врсте бонуса добродошлице. Потребно је само неколико минута да бонус буде приписан на ваш рачун након што завршите процес регистрације. Имајте на уму да ће свака онлајн кладионица имати сопствени скуп правила и прописа.

Бонус на депозит

Ово је уобичајен тип бонуса добродошлице који се може наћи на скоро свим сајтовима за спортско клађење на мрежи. Након што направите свој први депозит, можете га активирати. Иако се придржавају скоро истих правила, износ који се додељује варира у зависности од кладионице коју користите. Многи сајтови за спортско клађење нуде новчане награде, док вас други могу наградити другим врстама подстицаја.

Бонус за начин плаћања

Корисници могу да депонују и подижу средства са својих рачуна користећи различите методе плаћања на онлајн кладионицама. У зависности од тога где живите, можда ћете моћи да користите Виса, Мастерцард, Скрилл, ПаиПал, Нетеллер и друге начине плаћања. У неким случајевима, онлајн спортске кладионице могу узети у обзир нудећи различите бонусе купцима који користе одређене начине плаћања.

Претворите регистрацију у прави новац
Ствари на које треба обратити пажњу у бонусу за регистрацију

Ствари на које треба обратити пажњу у бонусу за регистрацију

Размотрите услове и одредбе бонуса. Услови и одредбе скоро сваког сајта за клађење садрже неколико скривених елемената. Стручњаци саветују да бар скенирате кроз критичне тачке које ће утицати на вашу одлуку. Такође постоје различити захтеви за клађење које ће спортске кладионице наметнути на начин на који се кладите пре него што можете да приступите бонусу. Захтев за клађење обично одређује колико пута морате да играте да бисте могли да конвертујете свој бонус у прави новац који можете повући.

Узмите у обзир трајање важења вашег бонуса. Кратки периоди важења бонуса ће вас притиснути да повећате своје опкладе и премашите буџет за клађење, повећавајући ризик од губитка. Што је најважније, увек размишљајте о легалности онлајн кладионице у којој желите да играте. Примарни фактор који одређује подобност онлајн кладионице је њено лиценцирање. Реномирани сајтови за спортско клађење имају лиценцу или од стране државних или независних органа или обоје.

Ствари на које треба обратити пажњу у бонусу за регистрацију
Разумевање услова и одредби бонуса

Разумевање услова и одредби бонуса

Поред важних тачака о томе шта треба да тражите у бонусу за регистрацију који су наведени изнад, постоје додатне информације које су понекад закопане у Одредбама и условима о којима би требало да знате. Пре него што изаберете било коју промотивну понуду, пажљиво прочитајте Правило максималне исплате јер вам оно говори колико новца од награде можете да подигнете. Ово једноставно правило користе кладионице како би избегли губитак хиљада долара од срећних играча.

Претпоставимо да сте освојили $1000 бонус новца; ако је максимални лимит повлачења за ту понуду био 300 УСД, никада нећете видети преосталих 700 УСД. Сајт за спортско клађење на мрежи може то законски поништити и даље вам дати гарантованих 300 долара.

Неки бонуси захтевају први депозит. Док се неки бонуси за спортско клађење рекламирају као „100% бесплатно“ или „није потребан депозит“, ово говори само делимичну истину. Да, можете добити бонус без уплате депозита. Ако освојите новац и желите да уновчите, кладионица ће увек захтевати депозит.

С друге стране, услуге повлачења на сајтовима за спортско клађење на мрежи нису бесплатне – и доступне су само корисницима који плаћају. Да бисте добили право на повлачење на ваш банковни рачун, морате уплатити мали изност, као што је $10-$25, и завршите свој КИЦ. Такође могу постојати ограничења клађења. Пошто су неки спортови пондерисани другачије од других, кладионица можда неће да ризикује прави новац на бесплатном бонусу за спорт са великом тежином. Пре клађења, још једном проверите ово правило.

Разумевање услова и одредби бонуса
Који спортови нуде бонус за регистрацију?

Који спортови нуде бонус за регистрацију?

Доступност бонуса за регистрацију неће нужно зависити од спорта, већ од вашег изабраног и жељеног сајта за спортско клађење. Међутим, постоје стратегије које можете користити у већини спортова да бисте максимално искористили бонус за регистрацију или добродошлицу.

диверзификујући своје опкладе

Бонуси за регистрацију омогућавају спортским кладионицама да се кладе на различите тимове или играче без страха да ће изгубити свој новац. Иако постоји више врста бонуса добродошлице, већина њих људима пружа додатни новац који могу искористити када клађење на спорт.

Другачије речено, можете се кладити на тим на који се иначе не бисте кладили. Чак и ако на крају изгубите, износ ће бити одузет од ваших бонус средстава, а не од депозита у стварном новцу. Нажалост, постоји много изузетака од овог правила јер ће неки оператери коцкања захтевати да користите свој прави депозит пре него што можете да приступите бонус средствима.

Који спортови нуде бонус за регистрацију?
Клађење на аутсајдере

Клађење на аутсајдере

Иако би аутсајдер могао да добије боље квоте на најбољем сајту за спортско клађење на мрежи, то такође значи да и они имају већу вероватноћу да изгубе. Међутим, узбуђење опкладе и могућност већег добитка довољни су за већину играча да размисли о клађењу на њих. Ово ће такође значити да играчи могу изгубити много новца ако ствари крену по злу.

Уз добар бонус за регистрацију, играчи могу да положе почетну опкладу на аутсајдере и иду против фаворита без ризика да изгубе прави новац. Ако изгубе, онда се одбитак врши на њихова бонус средства. Ако опклада добије, онда они могу да добију сав прави новац на своју опкладу.

Нажалост, постоје многа искључења јер ће неке локације за коцкање захтевати од вас да направите прави депозит пре него што можете да приступите бонус средствима. Ограничење повлачења са добитне опкладе направљене са бонусом за регистрацију такође могу наметнути спортске кладионице.

Клађење на аутсајдере
Искористите оба тржишта на најбољи начин

Искористите оба тржишта на најбољи начин

Обе стране тржишне методе укључују кладионичара који користи бонус опкладу да се клади против себе стављајући бонус на супротан исход од оног на који је већ уложио. Овај метод ефикасно осигурава профит.

На пример, кладионичар у НФЛ-у може користити сопствени новац да узме Теннессее Титанс на -2,5 у игри. Како се игра приближава, они постављају бонус опкладу исте величине као и њихова оригинална опклада да би подржали противника Титанса на +2,5. На овај начин, шта год да се деси, део новца ће бити враћен.

Искористите оба тржишта на најбољи начин
Предности на неким опкладама

Предности на неким опкладама

Постоје разне врсте промоција добродошлице. Неки су доступни током целе године, док су други доступни само неколико дана.

Ако сте довољно срећни да пронађете кладионичара који нуди такве бонусе, можда ћете моћи да остварите посебне погодности ако се кладите на одређени тим или играча. Неке кладионице нуде 100% бонусе за поврат новца, што значи да ће вам вратити улог ако га не предвидите тачно.

Ти предлози су фантастични и имају јаке следбенике, али требало би пажљиво да прочитате њихове услове јер ће скоро сигурно укључивати низ ограничења.

Предности на неким опкладама
Нека више играча почне са спортским клађењем

Нека више играча почне са спортским клађењем

Постоје разне врсте добродошле промоције. Неки су доступни током целе године, док су други доступни само неколико дана. Ако сте довољно срећни да пронађете кладионичара који нуди такве бонусе, можда ћете моћи да остварите посебне погодности ако се кладите на одређени тим или играча. Неке кладионице нуде 100% бонусе за поврат новца, што значи да ће вам вратити улог ако га не предвидите тачно.

Ти предлози су фантастични и имају јаке следбенике, али требало би пажљиво да прочитате њихове услове јер ће скоро сигурно укључивати низ ограничења.

Нека више играча почне са спортским клађењем
Куповина око опција

Куповина око опција

Када је у питању спортско клађење, увек би требало да се пријавите за више књига како бисте могли да купујете. Као бонус, моћи ћете да изаберете промоције из разних књига. Нема ништа лоше у роњењу од књиге до књиге у потрази за промоцијама. Неколико професионалних онлајн кладионичара то у одређеној мери ради.

Ако неки други сајт нуди одличну промоцију која вам се допада, пребаците део свог новца и искористите све предности. Када се промоција заврши, слободни сте да останете или да вратите своја средства на своју почетну страницу. Претпоставимо да уживате у клађењу на колеџ кошарку и још једна онлајн кладионица нуди бонус за регистрацију током мартовског лудила. Био би луд да не одеш тамо и не искористиш то, барем за март.

Наравно, желите да будете сигурни да у потпуности разумете све границе за сваки бонус тако да се ваш новац не заглави негде где му није место. Такође, имајте на уму да ће боље линије увек надмашити сваку промоцију. Немојте да вас ометају бонуси и изгубите из вида свој примарни циљ да бирате велике вредности и добијете опкладе.

То значи да ако имате прилику да зарадите додатно стављањем истих опклада негде другде, искористите то. То је и даље у суштини куповина на линији, али са бонусима.

Куповина око опција
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Коцкање је пријатан извор забаве, али је од виталног значаја да га посматрате као куповину карте за биоскоп. Узбудљиво је током целог искуства, а ако успете да освојите нешто додатно, то је још боље. Поента је, међутим, уживати у искуству.

Од кључне је важности да креирате и придржавате се буџета за коцкање који вам омогућава да покријете своје редовне трошкове, а истовремено вам омогућава да се коцкате. Поставите временско ограничење за своје спортско клађење и одвојите време за друге активности. Морате избегавати више клађења у нади да ћете надокнадити изгубљена средства. Ово јури губитке и може довести до проблема са коцкањем. Упамтите да је све у питању случајност и срећа, и да никаква количина сујеверја не може променити исход.

Када коцкање престане да буде пријатно и више није под вашом контролом, време је да предузмете акцију да престанете. Препознавање да имате проблем је први корак ка превазилажењу зависности. Морате се поверити некоме са ким се осећате пријатно да разговарате и ко вам може пружити емоционалну подршку. Избришите све апликације за коцкање, блокирајте све веб-сајтове за коцкање и оставите све форуме за савете на којима верујете да бисте могли да се вратите.

Одговорно коцкање