Затражите своју Бонус препорука 2023

Проналажење купаца је један од изазовних задатака са којима се сајтови за спортско клађење данас суочавају. Међутим, не морају то да покушавају сами када имају тим играча који могу да уђу у групу сјајних кандидата из својих личних и професионалних мрежа. Постојећим клијентима једноставно треба мало подстицаја да добију препоруке за клађење да би се пријавили на сајт. Најбољи начин да се то постигне је бонусима за препоруке.

Бонус препоруке за спортско клађење је понуда која мотивише постојеће кладиоце да доведу пријатеље у акцију са њима. Обично је део програма препорука. Бонус се одобрава када наведени кандидат отвори рачун и изврши депозит.

Затражите своју Бонус препорука 2023

Сајтови за клађење са бонусом за препоруке не узимају у обзир оне који већ имају налоге у компанији или су се претходно регистровали. Ово спречава постојеће играче да злоупотребе понуду за личну корист.

Бонус препоруке за спортско клађење је добитна опција за играче и њихове пријатеље. Обојица добијају бесплатне опкладе или кредит, иако се услови могу разликовати. То је један од најлакших начина да додате новац у банковни фонд. У посебним случајевима, бонус за препоруку пријатеља заслађује договор са додатном понудом добродошлице за новог купца.

Section icon
Како користити бонус за препоруке

Како користити бонус за препоруке

Тхе бонус за спортско клађење ради на позваним пријатељима који се региструју са јединственом везом. Након што су њихови рачуни верификовани, они преузимају бонус клађењем са одређеним износом новца. У већини случајева је потребан релативно мали износ, обично између 10 и 100 долара.

Неке кладионице ограничавају број бонуса за препоруке који се могу зарадити. Други дозвољавају играчима да упуте онолико пријатеља колико могу. Али неке државе имају законска ограничења, па је добро проверити релевантна правила коцкања.

Спортске кладионице које плаћају прави новац и дају бонусе за препоруке не би требало да се гледају презриво. Компаније за коцкање које дозвољавају играчима да полажу право на обоје бонуси добродошлице и препоручи пријатеља бонус понуде су веома пожељне.

Важно је напоменути да неки сајтови за спортско клађење омогућавају новим играчима да изаберу или промотивни бонус за препоруке или пакет добродошлице. Често је бонус добродошлице већи од бонуса за препоруке. Ако нови корисник одабере пакет добродошлице, постојећи играч ће и даље бити награђен за препоруку.

Како користити бонус за препоруке
Ствари на које треба обратити пажњу у бонусу за препоруке

Ствари на које треба обратити пажњу у бонусу за препоруке

Претварање бонуса за препоруке у прави новац захтева мало труда. Све док постојећи играч испуњава основне услове квалификованости, може да пошаље линк за позив свом кругу пријатеља и познаника. Веза за позив се налази на њиховом налогу за спортске кладионице и може имати датум истека. Примери услова за испуњавање услова са најбољих сајтова за клађење са бонусом за препоруке укључују:

  • Играч треба да има историју клађења код кладионичара.
  • Стање рачуна треба да буде позитивно.
  • Неки сајтови захтевају да је налог играча активан неко време или да је уложио одређени износ.

На пример, спортска кладионица може да захтева од клијента који упућује да је уложио најмање 1.500 долара и да је држао своје рачуне најмање 30 дана. Новим купцима ови захтеви ће бити рестриктивни. Међутим, редовни кладионици могу лако да испуне услове.

Ствари на које треба обратити пажњу у бонусу за препоруке
Како упутити пријатеља на кладионицу

Како упутити пријатеља на кладионицу

Већи број пријатеља који воле коцкање учиниће спортско клађење забавнијим. Препоручивање некога је лако и функционише на исти начин као и било који други програм за упућивање на мрежи. Купци који су позвали своје пријатеље и породицу да користе дељене вожње, изнајмљивања на одмору или продавнице на мрежи, сматраће да су им програми препоруке за спортско клађење познати.

Ево општег процеса за програм упућивања на спортске кладионице.

  1. Пронађите везу за препоруку на почетној страници кладионице
  2. Притисните дугме за бонус за препоруке да бисте га поделили са пријатељима
  3. Препоручени играч се региструје и верификује свој рачун за спортско клађење
  4. Нови корисник положи минимални потребан депозит и почиње да се клади
  5. И стари и нови играч добијају кредит за бесплатну опкладу када се испуне сви услови за клађење

Кључно је подсетити пријатеља на период важења бонуса за препоруке како га не би пропустили из незнања. У веома ретким случајевима, бонус се може одмах повући без испуњења услова за клађење. Да ли ће се готовина додати на постојећу банку у потпуности зависи од сајта за спортско клађење.

Како упутити пријатеља на кладионицу
Разумевање услова и одредби бонуса за препоруке

Разумевање услова и одредби бонуса за препоруке

Обично је немогуће веровати нечему што изгледа превише добро да би било истинито, а исто је и са бонусима за спортско клађење, посебно оним најиздашнијим. Када су онлајн кладионице први пут представљене, биле су мање строге. Бонус је био доступан за коришћење на било који начин који су играчи желели.

Данас, програми за упућивање на спортско клађење долазе са специфичним правилима познатим као захтеви за клађење или преокрет. Бесплатне опкладе или готовина морају се одиграти одређени број пута пре него што се могу повући. Ако кладионица захтева од играча да уложи бонус новац 30 пута пре него што га уновчи, онда ће захтев за клађење бити означен као к30.

Захтеви за клађење се налазе на сваком сајту за спортско клађење са бонусом за препоруке. Бонуси, као и сви добици из њих, биће изгубљени ако нови играч не испуни услове и/или покуша да повуче средства пре него што се услови испуне. Због тога је од виталног значаја да разумете ситно писмо да бисте видели да ли има приложених веза. Пријатељ који користи везу за регистрацију је такође одговоран за придржавање правила.

Они који желе брзо да ослободе бонус за препоруку требало би да изаберу да се кладе на сајтовима који праве разлику између понуда за повраћај новца и депонованих средстава. Захтев за клађење од к20 на бонус новац је лакше постићи него к10 на збир депонованих средстава + бонус.

Разумевање услова и одредби бонуса за препоруке
Популарни спортови са бонусом за препоруке

Популарни спортови са бонусом за препоруке

Број држава које легализују спортско клађење расте из дана у дан. Уз додатак бонуса за упућивање на спортско клађење, овај облик коцкања постаје све лакши. Тржишта спортског клађења су разнолика, са јединственим понудама за нове и постојеће играче.

Понекад је застрашујуће изабрати тачан спортски догађај на који ћете се кладити, али овај одељак се дотиче неких узбудљивих опција. Сајт за спортско клађење на мрежис повремено пуштајте бонус кодове. Овај сајт редовно ажурира коцкаре о племенитим понудама врхунских сајтова за клађење са бонусима за препоруке. Препоручљиво је да их често проверавате.

Фудбал: Светско првенство

Светско првенство је највећи и најгледанији спортски догађај године када је у питању. У 2018, процењује се да је преко 3,5 милијарди људи гледало свих 64 утакмице. Како је известио ФИФА и Спортрадар, фудбалски навијачи су уложили око 155 милијарди долара (136 милијарди евра) током целог турнира. Само последњи меч је донео 8,2 милијарде долара (7,2 милијарде евра) у опкладама. Американци ће се први пут легално кладити на Светско првенство 2022. године, које би требало да буде у новембру.

Популарни спортови са бонусом за препоруке
Кошарка

Кошарка

1. Марцх Маднесс

НЦАА дивизија за мушкарце Кошарка Турнир је вероватно највећи универзитетски кошаркашки догађај са невероватних 67 мечева. Милиони Американаца кладили су се на Мартовски лудило са својим пријатељима. Као што се и очекивало, многе спортске кладионице пружају бонусе за препоруке током догађаја.

2. НБА финале

НБА шампионати су неки од највећих клађења на догађаје на свету, пошто је кошарка међу најбрже растућим спортовима на свету. С обзиром да се већина опклада ставља на илегалне офшор књиге, тешко је проценити колико се клади током НБА финала. Са више од 20 милиона навијача који гледају утакмице, очигледно је да толико новца иде на НБА опкладе.

Најлакши начин да пратите НБА бонусе за препоруке је путем линкова за препоруке који се могу делити са било ким. Свака веза је јединствена и када пријатељ кликне на њу, усмерава се на сајт за клађење да се региструје. У међувремену, постојећи играч је награђен. Најбољи начин да пошаљете везу је да је усмерите у нечије пријемно сандуче. Помаже и објављивање на друштвеним мрежама.

Кошарка
Коњске трке

Коњске трке

1. Кентуцки Дерби

Већина људи не размишља о томе клађење на коње када је у питању клађење на велике спортске догађаје. Ипак, Кентаки Дерби је један од најпотцењенијих догађаја. Кладионици из целог света стављају свој тешко зарађени новац на улог да би изабрали победника.

Сваки сајт за клађење има другачији начин обраде бонуса за препоруке за догађај Марцх Маднесс. Играчи морају да провере услове пре него што препоруче сајтове својим пријатељима. Али важно је убедити пријатеља да се региструје и заузврат добије бонус.

2. Гранд Натионал

Велика национална коњска трка одржава се у Великој Британији и обично јој присуствује краљевска породица из Велике Британије. То је једно од најтежих такмичења на свету. Док се већина Американаца више фокусира на Кентаки Дерби, они такође гледају и кладе се на Гранд Натионал догађај, који је врхунски догађај широм света.

Коњске трке
бокс

бокс

Иако је бокс изгубио велики део популарности последњих година, велике борбе са Менијем Пакјаом, Флојдом Мејведером, Конором Мекгрегором и друге борбе за велике новце и даље су примамљиве. Игра је посебно популарна у Невади и привлачи више од милион долара опклада. Флојд Мејведер који се враћа у ринг вероватно ће донети још тога.

бокс
Бејзбол: Светска серија

Бејзбол: Светска серија

Главни спортови попут НФЛ-а могу имати веће следбенике бејзбол у САД. Упркос томе, Светска серија наставља да се сврстава међу најгледаније спортске догађаје у Америци. Спортске кладионице зарађују више што серија дуже траје. Неке кладионице издају референтне кодове да подстакну постојеће клијенте да позову своје пријатеље да се кладе на бејзбол. Овде нема потребе за референтним везама. Играчи само говоре својим познаницима да унесу референтни код приликом регистрације. Тада се оба налога приписују посебним бонусом.

Бејзбол: Светска серија
Светско првенство у рагбију

Светско првенство у рагбију

Рагби није популаран само у САД већ и широм света са узбудљивим утакмицама. Светско првенство у рагбију 2019. постало је најгледанији турнир у историји, привукао је преко 850 милиона гледалаца широм света. Постоји много реномираних кладионичара који нуде бонусе за препоруке за клађење на рагби. Када препоручују спортске кладионице, кладионичари треба да траже сигурне сајтове.

Светско првенство у рагбију
Светско првенство у крикету

Светско првенство у крикету

крикет је популарнији у Индији, стога већина играча долази из ове земље. Енглеска такође пружа легалне платформе за спортско клађење са крикетом као једном од главних игара. Премијер лига Индијане окупља светски познате тимове из Аустралије, Енглеске и Индије.

Најбољи сајтови за клађење са бонусом за препоруке стављају ова тржишта клађења у центар пажње. Паметни кладионици добијају препоруке на личном нивоу без слања нежељених веза на друштвеним мрежама или личним налозима других људи. Слање нежељене поште се не препоручује, али разговор са познатим људима помаже.

Светско првенство у крикету
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Одговорно коцкање подразумева клађење само за забаву. Коцкање може постати проблематично ако га неко користи као начин зараде. Овај приступ доводи до тога да трошите ресурсе које не могу себи приуштити да изгубе.

Одговорне праксе коцкања имају за циљ да спрече проблематично коцкање. Многи кладионичари игноришу најбоље савете јер никада не признају да су зависни. Сајтови за клађење морају да позиционирају помоћ коцкању на начин који изгледа релевантно у уму типичног коцкара.

Одговорно коцкати такође значи правити паузе, постављати ограничења за време и новац. Срећом, многе веб локације за клађење са бонусом за препоруке пружају интегралне алате који помажу коцкарима да поставе своја ограничења директно на веб локацијама. Кладионица може дати купцима опцију да пристану на број сати на који желе да се кладе дневно.

Када је ограничење постављено, сајт ће обавестити играча да је њихово дневно време клађења истекло. Много пута, онлајн кладионице имају период хлађења, обично 24 сата или више, при чему играчи привремено блокирају своје налоге.

Оператери спортског клађења разумеју да се многи коцкари окрећу клађењу због досаде, незапослености и стреса. Ови фактори доводе до проблема са коцкањем. Али свест је кључна за одговорно клађење.

Свако ко је у опасности од негативног понашања треба одмах да позове телефонску линију за помоћ. Помоћ је доступна 24 сата дневно и чува се као поверљива. Овај облик помоћи није само за зависне коцкаре. Такође се може проширити на породице и пријатеље погођене особе.

Одговорно коцкање