Rugby Odds

Свакако, свака онлајн кладионица која држи корак данас има раскошну понуду рагби утакмица и прати сваку верзију овог спорта, од којих је најпопуларнија она која се зове Рагби Унион.

У сваком случају, клађење на рагби је оно што занима све више играча, због чега вам доносимо детаљан водич како да предвидите исход овог узбудљивог спорта, са прегледом најбољих доступних стратегија и квота.

Све о квотама за рагби, линијама за клађење и сразевима

Све о квотама за рагби, линијама за клађење и сразевима

Рагби је спорт који се појавио у 19. веку, али многи не знају да је заправо дошло до раскола између кровних организација ове игре, па су дуго постојале две различите верзије, које су почињале са истим правилима, само да би се годинама удаљио од једног од њих.

Рагби Унион

Тако имамо верзију Рагби Униона, која се игра са 15 играча у пољу, од којих крилни нападачи имају највеће шансе за гол. Утакмица траје 80 минута, а тим може добити највише поена ако постигне „покушај“, односно пређе крајњу линију противничке дефанзивне половине и дода лопту.

За тај потез може добити 5 поена, а 2 додатна ако погоди слободан ударац и пошаље лопту између рашље противничког гола. Још 3 бода тим може да узме „дроп голом“, односно ударцем из игре, али и из казненог ударца, који се суди за теже повреде правила игре.

Рагби лига

Друга верзија је Рагби лига, у којој је број играча у пољу смањен на 13, а и бодовање је другачије. За покушај, тим добија 4 поена, уз 2 додатна поена ако изведе слободан ударац. "Дроп гол" овде доноси само један бод, а једанаестерац 2 бода.

Постоји још једна позната верзија која се игра у Олимпијске игре, а то је Рагби Севенс. Правила су слична верзији Рагби Униона, само се игра на мањем терену, само 10 минута по полувремену, са седам играча у пољу.

Све о квотама за рагби, линијама за клађење и сразевима
Како се кладити на рагби?

Како се кладити на рагби?

Ако намеравате да се кладите на рагби, пре свега морате да се упознате са различитим правилима сваке верзије ове игре, као и снагом тимова, јер клубови из истих градова нису подједнако добри у Унији и Лиги. верзије, док исто важи и за национални тимови.

Свакако помаже гледање што већег броја видео преноса утакмица, уз помоћ стриминга уживо, бесплатног у водећој рагби онлајн спортској књизи у Европи.

Тамо ћете се упознати са правилима која се дешавају током мечева, након чега ће бити много лакше кладити се на одређене опкладе, везане за учинак играча, ефективност сваког полувремена, као и хендикеп и укупан број. од бодова.

Како се кладити на рагби?
Објашњене линије за клађење на рагби

Објашњене линије за клађење на рагби

Рагби новчана линија

Као иу сваком другом спорту са лоптом, основна опклада је погађање ко ће победити на рагби терену. Фаворити могу имати ниску квоте за клађење, који се може повећати одређеним опкладама. Али понекад су великодушни. Обавезно проверите саставе тимова пре утакмице, као и претходне међусобне утакмице пре него што платите карту, како бисте избегли нежељена изненађења.

Победници турнира у рагбију

Осим на саме утакмице, увек се можете кладити на укупног победника лиге, турнира или купа. То је опклада која по правилу иде са високим квотама чак и на фаворита, посебно ако уплатите тикет у раној фази конкуренција.

Ипак, прво проверите форму сваког тима кроз прве утакмице, пре него што одлучите да прогнозирате шампиона, јер се може десити да екипа дође на турнир и не покаже за шта има објективне могућности.

Ако се кладите на аутсајдера који има велике квоте на почетку такмичења, обавезно користите „кеш аут“, како бисте зарадили и пре финалног меча.

Објашњене линије за клађење на рагби
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на рагби

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на рагби

Сваки пут када се кладите на спорт, квоте су увек важан фактор. Дакле, када желите да се кладите на рагби, обавезно погледајте квоте за овај спорт.

Рагби је спорт у којем постоји много различитих стратегија које можете испробати, али је најважније да будете информисани о свему што се тиче игра на коју се кладите. На срећу, бројни су медији који детаљно прате рагби такмичења, па није проблем сазнати ко је повређен и у каквом расположењу екипе чекају меч.

Све ово утиче на саме квоте и линије датог меча. Велике промене у списку или повреде кључних играча ће дефинитивно утицати на квоте чак и ако покушавате да се кладите на победника турнира.

Већина најбољих онлајн кладионица нуди рагби квоте тако да поређење њих и праћење правца кретања квота, дефинитивно може бити од велике користи када одлучујете да ставите своју опкладу на одређену линију клађења у рагби.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на рагби
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за рагби

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за рагби

Клађење на рагби на мрежи постаје све популарније широм света са многим новим сајтовима за клађење на мрежи који се свакодневно отварају. Са толико опција може бити прилично тешко проценити која кладионица нуди најбоље квоте и линије за дати спорт.

У сваком случају, рагби онлајн спортске кладионице као што су 10Бет, БетВицтор, 22бет, Бетвиннер нуде разне лиге које се играју широм лиге са свим линијама потребним за одлично искуство клађења у рагбију.

Већина кладионица нуди клађење уживо на рагби играма што је савршено за овај спорт.

Када гледамо пренос утакмице, имамо прилику да прилагодимо наш избор и положимо погоднију опкладу. Такође, ако опклада коју смо дали пре меча није прошла, онда имамо прилику да у току борбе положимо још једну и бар повратимо претходно пласиране финансије.

У спортовима као што су рагби 15 и рагби седам, свако полувреме траје 40 минута, а тимови имају много прилика да се врате. Ако је на почетку изразити фаворит у минусу, а верујемо да ће победити, у овом случају можете се кладити и на фаворита. У овом тренутку ће имати повећане шансе и не можете се спустити на то.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за рагби
Савети и трикови за квоте клађења на рагби

Савети и трикови за квоте клађења на рагби

У рагбију се можете кладити на мање квоте и победити, али ће се пре или касније десити поремећај који ће отежати ваш дугорочни план зараде, па је боље да се фокусирате на квоту од 1,70 или више, како бисте имали шансу остваривања профита.

Зато морате користити спреад када сте сигурни у доминацију тима, али и контра спреад ако верујете да аутсајдер неће бити прегажен.

Обратите пажњу на укупан број поена, као једну од веома корисних опклада, посебно када нисте сигурни ко ће победити и не бежите од клађења на учинак играча, ако сте упознати са способностима главних звезда сваког тима.

Без сумње, рагби је спорт који вам нуди довољно утакмица током целе године, да само можете изградите своју стратегију са опкладама на рагби. И било да се кладите уживо или пре почетка мечева, побрините се да се беспрекорно припремите за меч на који намеравате да уложите новац и увек покушавајте да играте највероватније опкладу, у кладионици која вам даје највише за ваш новац.

Савети и трикови за квоте клађења на рагби