Све о Ice Hockey Odds

Хокеј на леду можда није популаран спорт попут фудбала или кошарке широм света, али је изузетно популаран у северним деловима света, посебно у Канади, САД и северној Европи. Због тога је веома популарно и клађење на северноамеричку хокејашку лигу ХНЛ, која важи за најбољу на свету.

НХЛ је ​​најјача и најпознатија лига на свету. Састоји се од 30 тимова из Америке и Канаде који играју по 82 утакмице регуларне сезоне. На крају сезоне, осам најбољих из сваке конференције такмиче се у плеј-офу за најпрестижнију награду - Стенли куп.

Хокеј на леду није само један од најузбудљивијих спортова за гледање, већ нуди и неколико могућности за клађење које могу бити и забавне и профитабилне. Без обзира да ли сте искусан кладионичар или почетник који жели да урони у свет клађења на хокеју на леду, ево водича корак по корак који ће вам помоћи да почнете.

Све о Ice Hockey Odds
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Кључни фактори који утичу на квоте за хокеј на леду

Кључни фактори који утичу на квоте за хокеј на леду

Када је у питању клађење на хокеј на леду, није све у срећи. Постоје кључни фактори који утичу на шансе. Разумевање ових елемената може вам помоћи да правите паметније опкладе, што потенцијално доводи до бољег приноса. Дакле, хајде да копамо у ове важне факторе.

 • Историја тимских перформанси: Претходни учинак тима може вам рећи много о његовим будућим изгледима. Ако је тим био у победничком низу, шансе могу да буду у њихову корист. Али запамтите, прошли учинак није гаранција за будуће победе. Увек будите у току са статистиком текуће сезоне.
 • Повреде играча и промене састава: Повреде играча могу значајно утицати на шансе тима за победу. На пример, ако је звездани играч повређен, шансе се могу смањити против тог тима. Увек проверите промене у списку пре него што положите опкладу. Све промене у последњем тренутку могу снажно утицати на игру.
 • Динамика игре код куће/у гостима: Предност домаћина је права ствар у хокеју на леду. Тимови генерално имају боље резултате када играју на свом домаћем леду због познатог окружења и подршке публике. Дакле, пазите где се игра игра.
 • Недавне међусобне утакмице: Недавни мечеви између тимова такође вам могу дати драгоцене увиде. Ако је тим А победио у последње три утакмице против тима Б, можда ће бити сигурнија опклада. Међутим, узнемирења су честа, па користите ове информације мудро.
Кључни фактори који утичу на квоте за хокеј на леду
Различите врсте квота за клађење на хокеј на леду

Различите врсте квота за клађење на хокеј на леду

Сада када смо разумели шта може утицати на квоте, хајде да истражимо различите врсте опклада које можете да поставите у хокеју на леду.

 • Монеилине квоте: Монеилине је најједноставнији тип опкладе где бирате тим за који мислите да ће победити. На пример, ако су квоте за тим А +150, а тим Б -150, освојићете више новца ако се кладите на аутсајдера, тим А, и он победи.
 • Клађење на пак линију: Клађење на пак линију је јединствено за хокеј на леду и слично је клађењу на поен у другим спортовима. Овде, тим мора да победи са одређеним бројем голова, или изгуби са мање од одређеног броја голова. Ово чини опкладу занимљивијом, посебно када је један тим јако фаворизован.
 • Клађење на више/мање или на зброј: У клађењу Више/Мање, кладите се на укупан број голова постигнутих од стране оба тима. Ако је више/мање подешено на 5,5, кладите се да ће укупан број голова бити већи или мањи од тог броја. Узмите у обзир факторе као што су дефанзивна и офанзивна статистика тимова пре него што направите ову опкладу.
 • Фјучерс и опкладе на опкладе: Фјучерси су опкладе на догађаје који ће се десити у будућности, попут тога ко ће освојити првенство. Опкладе на реквизите су конкретније, на пример који играч ће постићи први гол. Ове опкладе су забавне, али их је генерално теже предвидети.

Разумевањем ових кључних фактора и различитих типова опклада, бићете спремнији да зароните у узбудљив свет клађења на хокеју на леду. Упамтите, увек се коцкајте одговорно и размислите о посети казину са најбољим листама на БеттингРанкер-у за најбоље искуство клађења.

Различите врсте квота за клађење на хокеј на леду
Како се кладити на хокеј на леду

Како се кладити на хокеј на леду

Хокеј на леду није само један од најузбудљивијих спортова за гледање, већ нуди и неколико могућности за клађење које могу бити и забавне и профитабилне. Ево корака за почетак:

 1. Истражите тимове: Пре него што положите било какву опкладу, увек истражите недавне перформансе тимова, статистику играча и све друге релевантне податке.
 2. Проверите квоте: Различите кладионице ће понудити различите квоте за исти меч. Пронађите најбоље квоте за игру која вас занима.
 3. Ставите своју опкладу: Одлучите о износу који желите да уложите и ставите опкладу на тим за који мислите да ће победити.
 4. Гледајте и чекајте: Уживајте у игри, а ако ваш тим победи, победићете и ви!
Како се кладити на хокеј на леду
Како читати квоте за клађење на хокеј на леду

Како читати квоте за клађење на хокеј на леду

Разумевање како читати квоте за клађење је кључно за свакога ко жели да се клади на хокеј на леду. Он не само да указује на исплату за добитну опкладу, већ такође показује подразумевану вероватноћу одређеног исхода. Квоте клађења представљају процену кладионице вероватноће да ће се десити одређени догађај. Они такође одређују износ новца који бисте могли да освојите на основу вашег улога.

Постоје три основна формата квота:

 • Децималне квоте: Најчешћи у Европи, Аустралији и Канади. Представља укупну исплату (улог + профит). На пример, квоте 2,50 значе да ћете добити 2,50 долара за сваки долар на који се кладите, укључујући ваш оригинални улог.
 • Фрацтионал Оддс: Уобичајено у Великој Британији и Ирској. Представљен као разломци, као 6/4. То значи да за сваких 4 долара на које се кладите, зарадићете 6 долара.
 • Монеилине (или америчке) квоте: Широко се користи у САД. Они се приказују као позитивни или негативни бројеви. Позитиван број (нпр. +150) показује колико бисте профита остварили на опклади од 100 долара. Негативан број (нпр. -200) означава колико би требало да се кладите да бисте остварили профит од 100 УСД.

Израчунавање потенцијалне исплате:

 • Децималне квоте: Улог к ​​Шансе = Исплата. На пример, опклада од 10 УСД са квотом 2,50 вратила би 25 УСД (15 УСД профита + 10 УСД улог).
 • Фрацтионал Оддс: (Улог к ​​Бројач) / Именилац = Профит. Са квотом 6/4, опклада од 4 долара би вратила профит од 6 долара.
 • Монеилине Оддс: За позитивне квоте: (улог к ​​квоте) / 100 = профит. За негативне квоте: (100 к Улог) / |Квоте| = Профит.

Подразумевана вероватноћа:

Квоте такође можете разумети као процену кладионичара о догађају:

 • Децималне квоте: (1/Квоте) к 100 = Подразумевана вероватноћа. Дакле, вероватноћа 2,50 има подразумевану вероватноћу од 40%.
 • Фрацтионал Оддс: именилац / (бројилац + именилац) к 100. За квоте 6/4, подразумевана вероватноћа је 40%.
 • Монеилине Оддс: За позитивне квоте: 100 / (Квоте + 100) = подразумевана вероватноћа. За негативне квоте: |Оддс| / (|Квоте| + 100).

Оверроунд

Битно је разумети да кладионице додају маржу (познату као оверроунд или виг) квотама како би осигурале да остваре профит. Због тога ће укупна подразумевана вероватноћа за све могуће исходе у догађају премашити 100%.

Како читати квоте за клађење на хокеј на леду
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на хокеј на леду

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на хокеј на леду

 1. Користите сајтове за поређење квота: Ове платформе агрегирају квоте различитих кладионица, омогућавајући вам да брзо уочите најповољније квоте за одређени меч или догађај.
 2. Специјализовани за посебне лиге: Шансе се могу значајно разликовати између лига. Специјализујући се за одређене лиге, боље ћете разумети тимове, играче и друге факторе који утичу на то, што ће вам олакшати уочавање квота вредности.
 3. Пратите вести о хокеју на леду: Будите у току са најновијим вестима о хокеју на леду. Повреде, форма тима и друга динамика могу утицати на квоте. Бити испред криве може вам помоћи да искористите боље квоте пре него што се смање.
 4. Користите берзе за клађење: Платформе као што је Бетфаир омогућавају играчима да предложе своје квоте и да се кладе једни против других. Овај пеер-то-пеер систем понекад може понудити боље квоте од традиционалних кладионица.
 5. Потражите промоције кладионичара: Неке кладионице нуде побољшане квоте на одређене игре или догађаје. Ове промоције могу понудити бољу вредност, али увек прочитајте одредбе и услове.
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на хокеј на леду
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за хокеј на леду

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за хокеј на леду

Одабир најбољег сајта за клађење је кључан за добро искуство клађења. Ево шта треба узети у обзир:

 • Репутација: Увек бирајте реномиране и добро прегледане сајтове за клађење. Провери БеттингРанкер-ова топ листа препоручених кладионица данас и зароните у узбудљив свет клађења на хокеј на леду!
 • Понуђене квоте: Што су шансе веће, већи је ваш потенцијални принос.
 • Опције клађења уживо: Клађење у игри или уживо може повећати узбуђење.
 • Корисничко искуство: Добар сајт је лак за навигацију и има поуздану корисничку подршку.
 • Бонуси и промоције: Многи сајтови нуде бонусе за почетни депозит или бесплатне опкладе за нове кориснике.
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за хокеј на леду
Савети и трикови за квоте клађења на хокеј на леду

Савети и трикови за квоте клађења на хокеј на леду

Било да сте почетник или имате искуство у клађењу, хокеј је занемарен спорт у многим областима. Али специфичности овог спорта и клађења на њега не треба пропустити. Све што вам треба је мало радозналости, читања и упознавања са терминима.

Многа истраживања су показала да су фаворити важнији у хокеју него у другим спортовима. Само 41,2% аутсајдера је победило за разлику од бејзбола на пример где су освојили 42,5%. Звучи као мала разлика, али тих 1,3% разлике чини велику разлику у освајању тикета.

Занимљиво је и како хокеј не придаје толики значај томе да ли тимови играју на „домаћем леду” као у другим спортовима. То има везе са стадионима, јер су хокејаши прилично изоловани од гомиле за разлику од других спортова и имају мање ометања. За НХЛ, однос победа домаћина је 54,9%, а однос победа гостију 45,1%.

Важност голмана

Голмани у хокеју на леду често добијају слободан дан, посебно ако је њихов тим имао низ успешних утакмица. Иако то вероватно није толико важно као почетни бацач у бејзболу или почетни квотербек у америчком фудбалу, разлика између почетног голмана тима и резервне копије може бити значајна.

Дакле, важно је обратити пажњу на то који ће голман започети меч пре него што уложите новац у своју опкладу.

Савети и трикови за квоте клађења на хокеј на леду
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

ФАК

Све што требате знати о казинима

Које су најпопуларније врсте опклада у хокеју на леду?

Најпопуларније опкладе у хокеју на леду укључују опкладе на новчану линију, опкладе на линију пака, опкладе на више/мање и опкладе на пропове.

Како опклада на новчану линију функционише у хокеју на леду?

Монеилине клађење укључује бирање победника игре. Позитивне и негативне квоте указују на аутсајдера и фаворита. На пример, ако су квоте -150, мораћете да се кладите на 150 долара да бисте освојили 100 долара на фаворита.

Шта је опклада на линију пака и како се разликује од расподеле поена у другим спортовима?

Линија пака у хокеју на леду је слична поени. То даје тиму хендикеп од -1,5 гола или +1,5 гола. Клађење на фаворита на -1,5 значи да морају да победе са најмање 2 гола, док клађење на аутсајдера на +1,5 значи да могу да изгубе са 1 голом и да и даље покрију опкладу.

Како функционишу опкладе на више/мање у хокеју на леду?

Опкладе на више/мање, познате и као збројеви, укључују предвиђање да ли ће укупан комбиновани резултат оба тима бити већи или мањи од одређене вредности коју одређују коефицијенти.

Шта су опкладе на клађење у хокеју на леду?

Проп опкладе су опкладе на предлог које се фокусирају на одређене догађаје у игри, као што је који играч ће постићи први гол, колико ће голман направити одбрана или да ли ће одређени играч бити кажњен.

Постоје ли стратегије за успешно клађење на хокеј на леду?

Истраживачки учинак тима, недавна форма, повреде и директне утакмице. Узмите у обзир рекорде код куће/у гостима и обратите пажњу на трендове као што су обрасци постизања голова и ефикасност игре.

Колико је важна предност домаћег леда у клађењу на хокеј на леду?

Предност домаћег леда може утицати на исход клађења. Тимови често раде боље код куће због познавања клизалишта, подршке публике и промене последње линије, што може утицати на динамику меча.

Могу ли временски услови утицати на опкладе на хокеј на леду?

Временски услови ретко утичу на утакмице хокеја на леду у дворани. Међутим, на игре на отвореном може утицати време, што може утицати на игру и потенцијално утицати на опкладе.

Шта је клађење уживо у хокеју на леду и како функционише?

Клађење уживо, или клађење у игри, омогућава вам да се кладите током игре. Квоте се прилагођавају у реалном времену на основу напретка игре, нудећи могућности да се искористи променљиве ситуације.

Како почетници треба да управљају својим новцем када се кладе на хокеј на леду?

Почетници треба да одреде буџет за клађење и избегавају да ризикују више него што могу да приуште да изгубе. Размислите о коришћењу система јединица, где јединица представља одређени проценат вашег новца, да бисте доследно управљали опкладама. Почните са мањим опкладама док учите конопце.