Све о Boxing Odds

Бокс је један од најатрактивнијих спортова икада. Овај спорт има милионе фанова широм света. Пун је драме, емоција и акције које мало спортски догађаји могу понудити. За разлику од других спортова, као што су фудбал, тенис и кошарка, бокс не нуди толико линија за клађење.

Међутим, када је велики боксерски меч, многи љубитељи спорта га са интересовањем прате, а има и оних који се кладе на бокс мечеве.

Многи кладионичари се често кладе на спортове који им нису баш познати. Ово је једна од највећих грешака које почетник може да направи. Увек је добро познавати правила одређеног спорта како бисте били боље упућени при одабиру опкладе.

Како читати квоте за клађење у бокс?

Како читати квоте за клађење у бокс?

Јасно је да се боксерски мечеви одвијају између два боксера који се суочавају један са другим у више рунди. Зависи од врсте бокс меча и категорије учесника на питање за колико рунди је борба предвиђена.

Постоје различите категорије у боксу, од веома лаких до веома тешких, у зависности од тежине такмичара. Наравно, највише интересовања изазива најтежа категорија, али ни остале категорије не заостају.

Како читати квоте за клађење у бокс?
Све о боксерским квотама, линијама за клађење и размацима

Све о боксерским квотама, линијама за клађење и размацима

Бокс је борилачка вештина која је кроз историју била веома цењена, а популарност јој је у сталном порасту, од почетка 20. века до данас. Кроз историју, бокс нам је дао неке од највећих спортских легенди, као што су Мухамед Али, Роки Марсијано, Мајк Тајсон, Евандер Холифилд, Флојд Мејведер млађи и Мени Пакјао, као и бројна незаборавна ривалства.

Ко ће кога победити у физичком обрачуну је класична опклада која се појавила много пре првих легалних кладионица, а са развојем бокса као признатог спорта добила је своју племениту варијанту у којој данас играчи могу да уживају боксерским клађењем на мрежи.

Иако клађење на бокс делује једноставно, јер очигледно треба само да предвидите ко ће победити и евентуално колико брзо и на који начин ће доћи до исхода, истина је да вам је потребно богато спортско знање и много увида ако заиста желите да буде успешан у клађењу у бокс.

Све о боксерским квотама, линијама за клађење и размацима
Како се кладити на бокс

Како се кладити на бокс

Победник борбе

Ко ће завршити борбу са подигнутим рукама, а ко на коленима је основна опклада која постоји у боксу и највећи број кладионичара ставља своје опкладе предвиђајући победника борбе. Ниже квоте су обично на првом наведен боксеру који је фаворит.

Међутим, не заборавите на трећу опцију, а то је нерешен резултат. Овакав исход није толико необичан у боксу, јер је довољно да један судија остане неодлучан, а двојица имају различита мишљења и борба ће се завршити нерешено, са квотом обично око 25.

Предвиђање победника турнира

Бокс је често битка од 12 рунди, а понекад и дуготрајан рат, са само једним могућим победником. У боксу се одржавају турнири, са Олимпијске игре један од најпознатијих, у којем је могуће предвидети будућег шампиона, чак и ако га на путу до финала чека још много мечева.

Такве опкладе обично иду са високим квотама, али треба узети у обзир многе факторе, укључујући форму и потенцијалне противнике на путу до титуле.

Како ће се борба завршити

Опклада на то како се борба завршава - у боксу се не ради само о победи, посебно се цени ако то урадите на импресиван начин. Због тога су опкладе на начин на који ће се борба завршити изузетно популарне. Борба се може завршити нокаутом или ће коначног победника одлучити судије.

Како се кладити на бокс
Објашњене линије за клађење у боксу

Објашњене линије за клађење у боксу

Бокс је спорт који се посматра кроз много различитих аспеката, а сваки од њих може бити засебна опклада коју нуди најбоље онлајн кладионице. То је посебно случај у великим професионалним мечевима за светску титулу.

Клађење испод/више рунди

Као и број постигнутих кошева, постигнутих голова или одиграних утакмица, опкладу на укупан број завршених рунди нуди боксерска кладионица на мрежи. Борба може трајати преко дате маргине или може бити завршена раније. Линија коју кладионице обично нуде су 6,5 и 7,5, у зависности од јачине противника.

Неке од боксерских онлајн кладионица нуде више од четири различите линије, што повећава шансе да одаберете праву. На вама је да процените да ли ће борба бити бескомпромисна или тактичка и на основу тога играти „преко” или „испод”.

Победник рунде

Као што се можете кладити на победника меча, можете се кладити и на то ко ће бити бољи у одређеној рунди, на основу званичних судијских картона. То је врста опкладе која се појављује само на најатрактивнијим утакмицама, а не у свим онлајн кладионицама.

Објашњене линије за клађење у боксу
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на бокс

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на бокс

Најбољи сајтови за клађење нуде боксерске борбе скоро свакодневно. Највеће туче стварају највише акције и привлаче пажњу већине љубитеља спорта уопште.

Боксерске линије и шанса да се упореде квоте углавном зависе од нивоа борбе, тачније, од чињенице да ли је борба доступна за клађење на многим онлајн кладионицама.

Говорећи о нивоу борбе, познато је да ВБА представља највећу светску боксерску организацију, јер организује највећи број мечева широм света. У оквиру ВБЦ-а, најбољи боксери света боре се за титулу светског шампиона у својој категорији.

Елитно првенство у боксу (ЕБЦ) се издваја по томе што има елиминациони турнир. Сваки меч је подједнако важан, а ова лига је одлична за кориснике који желе да се кладе. ВБЦ зелени појас је познат по многим борбама јер се овде боксери боре за појас.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на бокс
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте у боксу

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте у боксу

Да бисте изабрали своју најбољу боксерску онлајн кладионицу, потребно је да узмете у обзир ограничења улога, тј дате квоте за клађење и понуђене линије.

Вилијам Хил је савршен за љубитеље бокса. Они нуде широк спектар ИБФ, ВБА, ВБЦ борби, а оно што их издваја је то што се можете кладити на борбу од тренутка када је заказана упркос чињеници да може проћи месеци пре него што се борба одигра.

Унибет и Малбет су такође кладионице које нуде разнолик избор опклада, на пример, на рунде или како ће се битка завршити.

Бокс клађење уживо је још један начин, најбоље кладионице се истичу. Код клађења уживо најисплативије је кладити се на боксера који је почео резервисано, а знате да има квалитет који ће касније доћи до изражаја, јер се ту понекад крију високе квоте.

Понекад је вредно покушати да се кладите на аутсајдера, ако у првим рундама фаворита доведе у невоље изненађујућом тактиком или неочекиваним квалитетима.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте у боксу
Савети и трикови за квоте клађења у бокс

Савети и трикови за квоте клађења у бокс

Као и за сваки други спорт, за клађење у бокс морате се припремити и одвојити време да сазнате што више о изабраним спортистима и њиховим резултатима, проучите статистику, претходне сусрете, а пре свега, темељно истражите њихове врлине и мане.

Стил бокса је једна од основних ствари на које морате обратити пажњу. Да ли је боксер дешњак или леворук, који му је темпо, каква је издржљивост? Све су то фактори који формирају боксерски стил сваког појединог спортисте. Колико год вам то смешно звучало, пратите изјаве боксера у емисијама и конференцијама за штампу непосредно пре меча.

Врло често ове изјаве делују самозадовољно и самоуверено, али ако их добро проучите, сам говор тела може вам много рећи о психичкој припреми боксера за меч. Као иу сваком другом спорту и клађењу уопште, статистика је важна за клађење у бокс, па их редовно пратите јер вам могу у великој мери помоћи у одабиру праве опкладе.

Наравно, кладионице су боље припремљене за велике мечеве него за мање познате противнике, па је понекад прави начин за победу клађење на борбе које се налазе на задњој страни медија.

Савети и трикови за квоте клађења у бокс