Све о Biathlon Odds

Иако је и даље спорт на који се клади само мали број играча, биатлон се у пракси показао као одличан за слагање добитних листића, уз бројне различите могућности за зараду. Као и сваки појединачни спорт, бирате спортисту на кога се кладите и он или она постаје ваш фаворит док се трка не заврши.

Управо зато доносимо детаљну анализу свега у вези са клађењем на један од нај атрактивна такмичења сваке Зимске олимпијске игре, како би играчима било лакше да саставе карту која обећава.

Све о квотама за биатлон, линијама за клађење и распонима

Све о квотама за биатлон, линијама за клађење и распонима

Иако тек недавно познат широј јавности, биатлон се у Норвешкој појавио још у 18. веку, а у северним деловима Европе вековима је био важан део обуке војника. Од такмичара су потребне две ствари: што брже савладавање стазе за скијашко трчање и прецизно гађање на стрелишту.

Постоји пет врста трка. У класичној појединачној трци мушкарци трче 20 километара, а жене 15 километара. Ту су и трка у постизању, спринт, масовни старт и штафета.

Појединац се разликује од осталих по томе што се за сваки промашај на крајњи резултат додаје пун минут времена, док у осталим тркама биатлонци плаћају неуспех на стрелишту казненим рундама које морају да скијају.

У појединачној и масовној конкуренцији пуца се четири пута, два пута у стојећем, два пута у лежећем, док се у осталим гађа по једном у сваком положају. Мета је удаљена 50 метара, а у лежећем дупло више.

Све о квотама за биатлон, линијама за клађење и распонима
Коефицијенти за биатлон и како се кладити на биатлон

Коефицијенти за биатлон и како се кладити на биатлон

Као иу сваком другом облику трка, основни опклада у клађењу на биатлон онлајн је да се погоди ко ће постићи најбоље време у трци, односно први прећи циљну линију. У биатлону можете добити заиста огромне квоте на појединачне такмичаре, посебно ако нису први или други фаворити трке.

То је неизвестан спорт у коме се све мења у секунди, па чак и пада у снег и могући су разни проблеми на стрелишту, због чега се препоручује да се игра на више потенцијалних победника како би се максимизирале шансе за победу. .

Шансе за биатлон штафету

У биатлону, спортисти се такмиче не само појединачно, већ и као тим. Постоје мушке и женске штафете, као и мешовите штафете. То је веома популаран вид такмичења међу кладионичарима, јер је јасније ко су фаворити, а ко аутсајдери, с обзиром на то да велесиле попут Норвешке, Немачке, Русије и Француске имају шири кадар и лакше се стижу до високих пласмана.

Због тога многи радије погађају пласман штафете, као и дуеле појединих репрезентација, на основу тренутне форме највећих звезда сваког тима.

Коефицијенти за биатлон и како се кладити на биатлон
Објашњене линије за клађење на биатлон

Објашњене линије за клађење на биатлон

поред основна новчана линија, постоји много других опција на које можете да се кладите.

Биатлонски дуел

У већини случајева, ово је најбоља опклада коју можете ставити на своју карту. Ради се о нагађању ко ће од два понуђена такмичара остварити бољи пласман у трци. Чак и ако ваш фаворит заврши 15., ако други заврши иза њега, ваша опклада добија.

Кладионице се труде да понуде биатлонце једнаких способности, али често греше, па је у биатлону најлакши начин за победу управо у вребању овако погрешно постављених дуела у којима су квоте на једног такмичара много веће него што би требало.

Пласман међу прва 3

Биатлон је спорт у коме многи могу да остваре високо место у зависности од тренутне форме, карактеристика стазе и стрелишта, временских услова.

Зато је много боље кладити се на пласман такмичара на победничко постоље, а не на чисту победу, јер је квота и даље велика, од 2,50 на више при уплати места међу прва 3, и шансе да ћете успешно предвидети такву опкладу су много веће.

Објашњене линије за клађење на биатлон
Како пронаћи најбоље квоте за клађење на биатлон

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на биатлон

Када је у питању биатлон онлајн клађење, опције су ограниченије у поређењу са други спортови. Биатлон и даље тражи своје место међу врхунским спортовима и стално гради своју репутацију.

Спремност да уђете у квоте за клађење на биатлон захтеваће од вас да тражите најбоље могуће опције и да пратите побољшања која свака биатлонска кладионица на мрежи ради.

Иако постоје ограничене могућности за клађење на овај спорт, истраживање и упоређивање квота је и даље обавезно ако заиста озбиљно покушавате да постигнете добитну опкладу. Како је биатлон ограничен на тржиштима кладионица, разлике између датих квота су вероватније.

Клађење на индивидуални учинак спортиста који се у основи такмиче у две вештине истовремено захтева много среће, али када једном изаберете прави избор, биће велика разлика ако сте претходно одабрали највише могуће квоте за одређену опкладу.

У сваком случају, како спорт расте, тако ће расти и линије за клађење и кладионице које пружају линије за биатлон.

Како пронаћи најбоље квоте за клађење на биатлон
Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за биатлон

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за биатлон

Као што смо већ напоменули, биатлон је динамичан спорт у којем се све мења у секунди, што га чини идеалним за клађење уживо, јер значи да се повећавају квоте на некога ко није успео након првог ударца, а има веома добре шансе да постизање високог ранга до краја догађаја.

Биатлон је више маратон него трка јер рано вођство или спор старт не мора да значи ништа. Постоје две одвојене компоненте које су подједнако важне за коначан пласман.

Нажалост, клађење уживо на овај узбудљив зимски спорт је заиста ретко у понуди онлајн кладионица, а када се и појави, опције за депоновање тикета су прилично лоше. Само код Зимске олимпијске игре да ли ћете добити више могућности за клађење уживо, али то је далеко од бројних других спортова где је скоро цео фокус приређивача игара на срећу на клађење уживо.

Срећом, неки од најбоље онлине кладионице као што су Мелбет, 10бет и 22бет који редовно имају биатлон у својој понуди тако да кладионици којима је овај спорт занимљив могу окушати срећу.

Најбољи сајтови за клађење на мрежи за квоте за биатлон
Савети и трикови за квоте клађења на биатлон

Савети и трикови за квоте клађења на биатлон

Они који се баве биатлоном заиста имају прилику да своје спортско знање претворе у профит, јер кладионице потцењују овај зимски спорт и понекад дају одличне квоте на опкладе чији је исход прилично вероватан.

Ко жели да профитира кладећи се на биатлон, свакако мора да прати форму такмичара, али и да буде упознат са карактеристикама појединих скијалишта и резултатима из прошлости. Одлично је што се истог викенда одржава неколико трка на истој стази, што вам даје прилику да упознате однос снага међу биатлонцима.

Било да користите апликације за клађење на биатлон или играте на рачунару, свакако препоручујемо клађење на дуел два такмичара, као најлакши начин за победу. На истом тикету можете одиграти два или чак три таква дуела, са укупним квотама између 2 и 3.

Додајте томе и повремену опкладу на победника трке или пласман у прва 3, ако мислите да је неко у фантастичној форми. Опкладе на укупног победника Светског купа такође имају смисла, јер је лакше погодити него једну трку.

Савети и трикови за квоте клађења на биатлон